Égből pottyant üzenetek 2016-október-13.


A felismerések ereje Felső Éneden keresztül, hozzád is eljut a napokban. Egyértelmű és határozott választ fogsz kapni kiáltásodra. Egyszerűen kapod meg a választ, nem kell túlbonyolítani, és nem is kell hozzá semmilyen különleges képesség, mert olyan irányból jön majd a válasz, hogy azonnal érzékelni fogod.

Türelmetlen vagy? Mindent akarsz, mégpedig azonnal? Ha így teszel agresszív energiákkal szembesülhetsz. Bízz a Felsőbb hatalmakban, légy türelmes, mert most eljött az idő, hogy a holtpontról kimozduljon az elakadt ügyet, bármi is legyen az.

Csak nyitottnak kell lenned, figyelj a megérzéseidre, hogy az üzenet megtaláljon. Adottságaid erősödhetnek a közeljövőben, különösképpen ha szeretnél valamilyen alkotásba belefogni, vagy a gyógyítás területén kamatoztathatod képességedet. Hivatás vagy újrakezdés előtt állva is kihasználhatod az intuitív hajlamaidat.

Mindez oda vezet, hogy teljes mértékben élvezheted a benned is rejlő segítő, gyógyító erőket. Belső látásod egyre jobban megyílik a napokban. Figyelj befelé, hogy terveid irányába tisztább képet kaphass. Itt az idő, hogy teljesen összeolvadj önmagaddal, illetve bátran kérj segítséget, akire támaszkodhatsz.


Közvetítés időpontja: 2016-10-28

Albecz János