Kristálygyógyászat tanfolyam

 

Hogyan tudják a kristályok megváltoztatni az életedet?  Tanulj meg olyan kristálygyógyászati módszereket, amelyek segítenek neked vagy másoknak is az egyensúlyt fenntartani. Ismerkedj meg a kristályok gyógyító erejével! Megtanítjuk neked a gyakorlatokat is a kristálygyógyászat tanfolyamon!

 

A kristályok a test energiáira ható rezgéseik révén hatékony testi, érzelmi és szellemi gyógyításra képesek. Tudtad, hogy a kristálygyógyászatot mintegy 5.000 éve használják már? Megtanítjuk neked, hogy melyik kristály milyen gyógyító hatással rendelkezik?

kristálygyógyász

Kristálygyógyászat

 

Mit érdemes még tudnod a kristályokról?

  • Különböző hatékony tisztítási módszereket sajátíthatsz el.
  • Hogyan tudod a kristályokat feltölteni?
  • Hogyan tudjuk az egyensúlyt a harmóniát visszaállítani a csakrák és a kristályok segítségével?
  • A térben elhelyezett kristályokat is megismerheted, milyen kristályt használj, ha PL: védelmet szeretnél a családodnak, ha több pénzt szeretnél bevonzani, káros sugárzások elleni védelem,szerelmi életed fellendítése érdekében .
  • A kristályokkal növelheted az Angyalok energiáját is!
  • Megtanítjuk neked azt is, hogyan válassz magadnak személyes kristályt, melyet ha magadnál tartasz, akkor számos területen javulhat az életed!
  • Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amelyeket mi is sikerrel alkalmazunk a kristálygyógyászat területén!

Te is megismerkedsz azokkal a kristályokkal amelyek a kristálygyógyászatban alkalmazható.


gyógyításkristályokkalEzt is tudnod kell!

A mai modern világunkban az alternatív gyógymód egyre jobban virágzik, melynek részét képezi a kristálygyógyászat is. Lehet, hogy már te is tapasztaltad azt, hogy a kristályok beindítják a gyógyító folyamatokat.

 

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel. A kristályokat már évezredek óta használják gyógyító segédeszközként. Lehet, hogy nem tudatos, de a kristályterápia része a mindennapi életünknek. Használjuk a kristályok energiáit pl: kősó, konyhasó formájában is.

 

 

Sokan viselnek drágakövekből, kristályokból előállított ékszereket, amelyeknek gyógyító hatásaik vannak. A kristályok nemcsak az ember számára, de a növények és állatok számára is segítségül szolgálhatnak. A kristálygyógyászat használatakor érzékelhető, hogyan sugározzák ki energiájukat egyes tüneteknél, betegségeknél.

 

A kristálygyógyászat tanfolyam bemutatja, hogyan kell a kristályokat tárolni, tisztítani és feltölteni, hogy megtartsák a gyógyító energiájukat.

 

Ez a tanfolyam mélyebb megértést ad abban, hogy milyen csodálatos, természetes gyógymódot ad az Anyatermészet az emberiség számára. Ezt követően pedig a kristályenergia, részét fogja képezni a mindennapi életednek. Találd meg a Harmóniát és a Békét!

 

A Kristályok harmonizálnak, fájdalmat csökkentenek, gyógyítanak, beindítják a test öngyógyító folyamatait, blokádokat oldanak, csökkentik a stresszt, de a kristályok nem helyettesítik az orvost!

A kristálygyógyászat tanfolyam díja: 15.500 ft,
tartalmazza a kristályokat, írott tananyagot, oklevelet a végzésről.

Tanfolyam időpontja:
2017 – Október – 08 – vasárnap 10:00-17:00.

Helyszín: Budapest, VI., Dessewffy u 53. Soter ezoterikus központ.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960, +3620/500-2291

ÉLD az életed egészségesen!

 

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
Lélekmentor képzés visszajelzés

Lélekmentor képzést végzettek mondták 2015-2016   Kedves János! Nagyon hálás...

Close