Egyensúlyteremtés hatékonyan kristályprogramozással

 

Tested+lelked+szellemed egyensúlyának visszaállítása programozott kristályok segítségével. Érd el céljaidat, kommunikálj a kristályokkal! 

Kristályprogramozás tanfolyamunkon megtanítunk!

kristalyterapia

Kristálytanfolyam

 

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Nyomasztó érzések? Felejtsd el őket, helyette  alkalmazd a programozott kristályokat!

Amikor a Duna partján sétálva látod, hogy a gyerekek szedegetik össze a köveket, az is bizonyítja, hogy van valami közös a természet alkotta kövek, kristályok és az ember között.

Meglepő, hogy ha az arra megfelelő kristályokat beprogramozzuk / behangoljuk, szuper jól működnek az élet minden területén. Ha figyelsz a kristályaidra, akkor bensőséges hangulatot tudsz velük kialakítani. A legjobb barátod lesz, akiben megbízhatsz.

Életed minden percében támogatnak téged ezek a ragyogó, csillogó ritkaságok. Soha nem fognak csalódást okozni neked.

 

KATT IDE, jelentkezz a 2017- Szeptember 10 tanfolyamra!

 

Mit tudsz a kristályokról? Tudtad-e, hogy

  • segítségükkel könnyebben éred el a céljaidat
  • a beteg energiákat áttudod alakítani programozott kristályokkal
  • könnyebben tudod velük bevonzani a boldog párkapcsolatot 
  • megvédenek téged a pszichikai támadásoktól
  • ha rendszeresen magadnál hordasz egy csakra harmonizáló kristályszettet, akkor sokkal energikusabb leszel

 

Milyen eredményekre számíthatsz a kristályprogramozás tanfolyamon?

A kristályprogramozás, kristályterápia tanfolyamon meg fogod tanulni, hogyan kell alkalmazni Földanya egyik értékes ajándékát a kristályokat és drágaköveket. Segítségükkel hogyan fokozható a gyógyító képesség a lélek tisztítása és a jólét megszerzése, megtartása.

Növeld  öngyógyító erődet, akár több százszorosra is, programozott kristályok segítségével! Tisztítsd ki a negatív érzelmeket és a beteg energiákat az aurádból gyorsan és egyszerűen. A programozott kristályokkal létrehozhatsz egyfajta védelmi pajzsot, a beteg-negatív energiákkal szemben.

Vannak kristályból, ásványokból készült ékszereid?
Nyakláncok, karkötők, amulettek …
tanuld meg őket úgy viselni, hogy hatásukat
megtriplázod a programozás elsajátításával.
kristályékszer

A kristályok megvédenek a pszichikai támadással szemben, amulettként, védelemként, tanulásra, pénzbevonzására, párkapcsolatra… bármilyen célra megkérheted őket, hogy megkönnyítsék az életedet.

A kristályprogramozás tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

A kapott avatás segítségével rezgésszinted emelkedik. Még abban is segít, ha valamiben elbizonytalanodsz a kristályok alkalmazása területén , akkor is segítségedre legyenek, hogy a megfelelően tudd alkalmazni a tanultakat, vagyis egy védelmet kapsz az avatás által, hogy hibátlanul működjenek a programozott kristályaid.

A kristályok olyanok, mint egy számítógép, lehet programozni, információval lehet őket ellátni, hogy megfeleljenek minden igényünknek, hogy  elvégezzék azt a feladatot, amire megkéred őket. A kristályok viszont sokkal több oldalúak, mint egy gép.

Segítő energiájukkal, az élet különböző területein is bizonyítottak már a világon. A kristályprogramozás sokkal egyszerűbb feladat, mint egy bonyolult számítógép.

 

Minden egyes kristály, amit a tanfolyamot kapsz tőlünk már megtisztulva kerül hozzád, de természetesen megtanulod azt is, hogyan tisztítsd meg őket hatékonyan.

Ismerd meg a kristályok segítő, élőlény szerepüket!
Valamint tanuld meg a Kristálygyógyászat rejtelmeit is!

A képzést 10:00 és 17:00 óra között tartjuk családias légkörben, ahol megtanuljuk elméletben és gyakorlatban is a kristályok alkalmazását. Csúcsos kristályokkal is fogunk dolgozni, tisztítani.

Ha kérdéseid merülnének fel, emailben vagy telefonon állok a rendelkezésedre.

A tanfolyam díja: 12.500ft, tartalmaz egy könnyen áttekinthető formátumú tananyagot, AJÁNDÉK kristályokat, és oklevelet a végzésről.

Időpont: 2017. Szeptember 10 vasárnap.
Helyszín: Budapest., VI., Dessewffy u 53. Soter ezoterikus központ

A haladó tanfolyam  időpontja (végzetteknek): 2017 – augusztus -27- vasárnap

KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSÉRT >>>


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?
Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.
Érdeklődj! +3670/329-4960, +3620/500-2291
ÉLD az életed egészségesen!

 

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
7 jel, hogy reinkarnálódik a lelked

 Érezted már úgy, mintha nem most élnél először? Íme 7...

Close