Kronobiológia – személyiség elemzés tanfolyam

 

A kronobiológia ismerete 

Születéskor három szülő energia van ránk hatással.
– Apai – Anyai – Föld bioritmusa

 

A bioritmus számítás segítségével könnyen meghatározható egy személy munkaképessége, érzelmi és szellemi állapota. A születés napjától elindulva (év, hó, nap) kiszámolható a fizikai, érzelmi, szellemi adottságok.

 

A Kronobiológia, pszichogenetika személyiségelemzés tanfolyamon a számokkal dolgozunk, hogy megtudjuk milyen terhelhetőséggel rendelkezünk/ rendelkeznek a körülöttünk élők.

 

Kronobiológia elemzés

Kronobiológia, bioritmus

 

Miért vagyok, olyan amilyen?
Tudnám-e másképp csinálni?
Más tudna-e másképp viselkedni velem szemben?

 

A pszichogenetika a velünk született képességek mellett, a szervi működések, csakrák állapotának, meridiánok működésének, családok, barátok, párok kialakulásának és összeegyeztethetőségének meghatározásához is segítséget nyújt.

 

Amikor megszületünk, szülőktől örökölt genetikai tulajdonságokat hozunk magunkkal, ami egész életünkre kihat. De a harmadik szülőnktől a Földtől is kapunk ilyen tulajdonságokat. Ezeket a hatásokat magyarázza a pszichogenetika természeti tipológia. Ha ismerjük elsősorban a saját magunk tulajdonságait, akkor magunkkal és másokkal is jobban békében élhetünk.

 

Az adatok meghatározzák egy személy fékező és aktív erejét- érzelmi és érzések értékeit- intuíció és logika értékeit. A nevelés, a tanulás, élettapasztalatok ezekre az értékekre, tulajdonságokra épülnek rá. A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani pozitív vagy negatív irányban, igen.

 

Alap tulajdonságok, viselkedés, érzelmek, képességeink, betegség hajlamok a hét fő csakráink értékeiben mutatkoznak meg. Első lépésként egy erre kifejlesztett táblázat segítségével, kiszámolhatóak a csakrák pontos értékei. Ez a kiinduló pont.

 

Milyen felismerést ad Neked a kronobiológia tanfolyam?

 

● Megtanulod a csakrák értékeinek értelmezéseit.
● Az egymáshoz viszonyított értékek értelmezéseit.
● Mit jelent a fizikai, érzelmi, szellemi terhelhetőség?
● Milyen szerepe van egész életünkre, a kronobiológia megismerése?
● Tipus jellemzést tanulunk.

 

Mit tehetsz ha nem vagy a helyeden, vagy azt érzed valahol nincs rendben az életed.

Mindezekre választ adnak a kronobiológia tanfolyamon tanultak.
● Párkapcsolat, munkahely, hogyan kezeld önmagad?
● Mit tanácsolj másnak, ha segítséget kér?

 

A kronobiológia, személyiségelemzés alaptanfolyam 2 napból áll.
A haladó tanfolyamon pedig megtanulod, hogy ezekből az értékekből, számokból, hogyan számolhatod ki azt, hogy van-e valakivel sorstani – karmikus kapcsolatod. Lehet valakinek te vagy a tanítója, vagy valaki a te tanítód.
Hogyan tekintesz másokra, és rád hogyan tekintenek mások?
Mindezekhez csak a születési dátumra (év/ hó/ nap – ra) van szükség.

 

Kronobiológia elemzés = személyiség elemzés.
A kronobiológia pszichogenetika a születés évének,
hónapjának és napjának számjegyeit használja fel,
és ezek segítségével állapítja meg az egyén adottságait jellemző számokat.

kronobiológia

 

A 2017- Szeptember 02-03.  tanfolyamra még tudsz jelentkezni.

katt ide

 

A számokhoz tartozó jellegzetességeket egy részletesen kidolgozott rendszer tartalmazza (tipológiai rendszer). Az egyén születési napjára jellemző kozmikus hatások vizsgálata által dr. Artur Zsazskov professzor és dr. Tatjana Szmirnova kidolgozták és meghatározták a pszichogenetika alapjait, a természeti tipológia szabályrendszerét.

 

A pszichogenetika három alapvető emberi jellemvonással foglalkozik. A születési dátumból számolható mutatói az ember idegrendszerének fizikai, érzelmi, és intellektuális kontúrját adják.

 

A természeti tipológia ezeken belül újabb két-két csoportot különít el, úgy mint fékezés és élénkítés, érzelmek és érzések, valamint intuíció és logika. Mikor az ember megszületik, szüleitől örökölt tulajdonságokat hoz magával. Emellett azonban a születés napján érvényesülő kozmikus hatások is befolyásolják a személyiség jellemzőit.

 

Tehát a születés napjának ismeretében megállapítható, hogy az adott ember milyen, az egész életére kiható tulajdonságokkal rendelkezik. A későbbiek folyamán jelentkező hatások – a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok – ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá. A velünk született fizikai (vitális), érzelmi és intellektuális tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani – pozitív vagy negatív irányban – igen.

 

A kronobiológia utat mutat– a természeti tipológiából származó – betegséghajlamok meghatározására a Test, lélek, szellem belső konfliktusainak vizsgálatára.

 

Milyen segítséget ad számodra a kronobiológiai elemzés?

● Hogyan tudod más nézőpontból látni azt, amit ma “problémának” tartasz.
● Megtudhatod milyen adottságokkal születtél.
● Miért vagy olyan amilyen.
● Milyen munkaterületen éreznéd igazán jól magad.
● Emberi kapcsolataid minőségén, hogyan tudsz segíteni.
● Megtalálhatod a kiutat bizonyos élethelyzetekből.
● Megtudhatod, mi az életfeladatod.
● A születéskor kapott energetikai számítás segít, hogy milyen párkapcsolat illik hozzád.

 

A kronobiológia módszere azért különleges, mert segít az általánostól eltérően szemlélni önmagunkat és másokat, de emberi kapcsolatainkat is más nézőpontból, gyarló emberi tulajdonságainktól függetlenül szemlélhetjük. 

 

A kronobiológia alkalmazásánál a cél, a mély és tiszta önismeret megszerzésén túl az, hogy tudjunk bűntudat nélkül működni környezetünkben valamint, hogy minden egyes tulajdonságunkat képesek legyünk pozitív módon értékelni és elfogadni.

 

A kronobiológia szerint nincs rossz tulajdonság. Te is tökéletesen jól működsz a világban, csak egy másik oldalról tekintesz magadra és a környezetedre. Kíváncsi vagy milyen terhelhetőségeid vannak? Információink adottak amiből megtudhatod.

 

Gyere el a következő kronobiológia tanfolyamra, ahol a csakráid értékeiből mindent megtudhatsz önmagadról. A kronobiológia tanfolyam 2 részből áll.

 

Egy 2 napos alaptanfolyamból, melynek díja: napi 15.000 Ft
-összesen- 30.000 Ft/fő.

Alaptanfolyam időpontja:
2017 – Szeptember – 02-03 szombat és vasárnap 10:00-17:00.

katt ide

Az  1 napos haladó tanfolyam díja: 15.000 Ft/fő

Haladó tanfolyam időpontja: 2017. -kiírás hamarosan-  10:00-17:00.

Mindkét képzéshez írott anyag és élő felvétel (hanganyag) tartozik, valamint oklevél a végzésről.

A 2017-es évre tervezett következő alaptanfolyam:
December.

Szeretettel várlak a kronobiológia tanfolyamunkra!


 

Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960, +3620/500-2291

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
Ingyenes önfejlesztő módszerek

Ingyenes, értékes önfejlesztő gyakorlatok e-mailben. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy eljuttassuk...

Close