A SORS átalakításának módszertana©
(ingás tanfolyam)

 

Dolgozz együtt a lélekkel!
Ismerd meg a sors  törvényszerűségeit, és akkor TE magad lehetsz életed irányítója! Nálad is megtalálható az ERŐ, amivel a sorsodat átalakíthatod.

Tanuld meg alkalmazni, hogy élhess!

Tudtad, hogy a sorsod forgatókönyvét te írod magadnak? Minden a szabad akaratod döntéseidnek következménye. Te vagy Önmagad Gyógyítója, aki képes megváltoztatni mindent, amit szeretnél. 

Sorsátalakítás módszertana

A SORS átalakításának Módszertana!

Keltsd életre a  Magasabb Én, a Mindent Tudó Egy Egyetemes Elmével való kapcsolatodat!

A sors átalakításának módszertana, inga segítségével Felső Énünkön keresztül tárja fel és tisztítja ki a blokkokat, elakadásokat. Egyedi ingatáblázatokkal tudjuk a kapcsolatot megteremteni az Égi irányítással, Spirituális Vezetőinkkel, majd beazonosítani a futó tudatalatti programokat.

Egyes esetekhez, problémákhoz más-más Spirituális Segítőkre van szükség. Őket Felső Én koordinálja, összehangolja és a megfelelő hatás érdekében ő az, aki kiválasztja nekünk a megfelelő minőségű és mennyiségű segítőt.

Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás. 

Katt IDE a jelentkezéshez>>>

sorsátlakításA sorsátalakítás módszertana, segít előző életekbe is betekinteni, hogy az onnan származó zavart és annak következményeit is megszüntessük. Némely esetekben párhuzamos vagy jövő életekből is kaphatunk információt, amit itt és most átalakíthatunk.

A megrekedt energiák kitisztíthatóak akkor is, ha azok a családdal vannak összefüggésben. Visszatudjuk állítani a rendet, amiben tud áramolni az energia. Az ősök erejével a gyökereinken keresztül árad a szeretet, az elfogadás, a nyitottság, de ezek csak akkor tudnak célba érni ha a sérült alapelveket, egyéb sebeket helyreállítjuk.

Az energiák egyszerűen lehívhatóak és betölthető a megoldás.  Felső Én betölti a morfogenetikus mezőbe és a családi lelkiismeretbe.

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. 

Ha még nem használtál ingát, megtanítjuk neked, hogyan alkalmazd megfelelően. Valamint azt is elsajátítod, hogy Felső Éneddel, hogyan alakíts ki tiszta kapcsolatot.

Az első napokban  a saját, majd a tanfolyam második felében  pedig mások lelkével is tudsz majd együtt dolgozni, hogy tanácsadói szinten is alkalmazni tudd életedben a sorsátalakítás módszertanát.

Jelentkezz a SORS átalakításának módszertana ingás tanfolyamra!

Tanfolyam Időpontja: 2017- október – 21-22-28-29/ 4 nap
 10:00-18:00

Helyszín: Budapest

Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van  ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960, +3620/500-2291


A 4 napos képzés tartalmaz egy ingát, 60 db ingatáblázatot, leírást a megértéshez, élő hanganyagot, oklevelet.

Díja, bruttó: 61.900 Ft / 4nap

Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén kedvezmény!

ÉLD az életed egészségesen!

http://sorstisztitas.hu/

VISSZAJELZÉS SORSÁTALAKÍTÁST KÖVETŐEN

Életem során nagyon sokszor kellett kisebb-nagyobb csoport előtt nyilatkoznom, előadást tartanom. Ezek mindig nagyon nehéz percek voltak számomra. Általában hosszasan készültem rá, ennek ellenére mégis képtelen voltam összeszedetten beszélni, gyakran elment a hangom, egyszerűen leblokkoltam. Rettenetesen zavart ez a helyzet és megoldást kerestem. Így kerültem Jánoshoz, aki kapcsolatba lépve az Égiekkel megállapította, hogy egy előző életben átélt fulladás élmény az, ami a torokcsakrámat blokkolja. Sorstisztítás és családállítás módszerével sikerült kitisztítania ezt a blokkot. Néhány héttel később felkérést kaptam egy tv interjúban való szereplésre, amelyen csodálattal és nagy örömmel tapasztaltam, hogy egyáltalán nem izgulok, összeszedetten tudok beszélni és a hangom teljesen normális. Hálásan KÖSZÖNÖM János!                                                      Szabó Zita Budapest

 

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
Égből pottyant üzenetek 2016 – december

  Az Égiek azt mondják, jó néhány embert súlyos egzisztenciális...

Close