Spirituális INGAhasználat© tanfolyam

 

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel.

Az inga használata egyszerű mód arra, hogy hozzáférést kérj az isteni útmutatáshoz, és nagyon fontos, hogy helyesen használd. Ez az eszköz, segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

 

Egyszerűen az inga, egy nagyon rendes kis készülék. Nem kell, hogy bármilyen spirituális élményed vagy tapasztalatod legyen, mert működni fog nálad is.

 

Miben segít még Neked a tanfolyamon tanultak?

Felső Éneddel való kommunikáció elsajátítása. Megtanulod, hogyan használd az ingát, vagy hogyan bővítsd a már meglévő tudásodat.

Hogyan kell alkalmazni egy ingát?
Mi mozgatja az ingádat?
Miért érdemes egyáltalán megtanulnod az inga használatát?
Mennyire pontos információt, kaphatsz egy ingától?
Meghatározzuk az “igen” és “nem” jelzéseket.
A megfelelő típusú kérdések feltevése.

 

Az INGA energia mintázatokat olvas, üzeneteit Felső Énünktől hozza felszínre. Tudatalatti titkaink feltárásához tökéletes eszköznek minősül. Akik nem ismerik a szabályokat, azok hamis válaszokat kapnak.

A tudatalatti elme a Felső Énhez kapcsolódva bármilyen kérdésre meg tud válaszolni. Használd bölcsen és élvezd a támogatását! Előképzettség nem szükséges.

 

Katt IDE >> Jelentkezz Október 01 vasárnapi ingatanfolyamra >>

 

symbol healing ingás tisztító módszer

 

Az INGA sokkal több, mint egy zsinórra akasztott súly.
Az egyik legjobban alkalmazható tárgy különböző területeken.
Az inga nem egy új keletű találmány, már évezredek óta ismerik.
Az ókori Kínában gonosz szellemeket űztek ki vele.
Az egyiptomiak a növénytermesztésre szánt terület kimérésére alkalmazták.
Az INGA használatának lehetőségei korlátlanok, sokféleképpen adhat útmutatást.

 

Az ingahasználat tanfolyamon segítünk neked kiválasztani a megfelelő ingát. Sokkal többre alkalmas, minthogy csak az igen-nem válaszokra korlátozzuk az alkalmazását. Tengernyi gyakorlati és mágikus cél elérését segíti elő. Megtanítjuk, hogyan segít a döntéshozatalban, egészségügyi problémák megoldásában, hogyan kommunikálhatunk nem látható energiákkal.

 

Az inga használatával- ha helyesen- alkalmazod csodákat vihetsz végbe. Az INGAhasználat segítségével szándékosan is küldhetünk információt a tudatalattinkba. Sokan játékszernek tartják, figyelmen kívül hagyva,hogy helyes használat esetén milyen dolgokra képes.

 

Használata elsajátítható, megtanulható.
Az inga használata, mint minden más értékes dolog gyakorlást kíván a szakértői szint eléréséhez. A Tudatos elme rengeteg adatot tárol, de a tudatalatti még ennél is sokkal – sokkal többet. Az inga a központi idegrendszer meghosszabbításaként a tudatalattit teszi hozzáférhetővé, így érkezik meg az információ Felső Énünktől.

 

Tanácsot mindig Felső Éntől kapjuk,viszont a hiteles válaszok mindig az őszinte és a fontos kérdésekre érkezik. Az inga, életed területén érzékenyebbé, tudatosabbá és intuitívabbá tesz, használatával a képességeid megsokszorozódnak.


Az ingatanfolyam díja: 15.500 Ft.
Tartalmaz egy gyakorló ingát, írott tananyagot, avatást, oklevelet a végzésről.

Az INGAtanfolyam időpontja: 

2017 – Október 01 vasárnap 10:00-17:00
Helyszín: Budapest. VI., Dessewffy u 53. SOTER ezoterikus központban.
Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960, +3620/500-2291

ÉLD az életed egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
RADIESZTÉZIA – FÖLDSUGÁRZÁS MÉRÉS TANFOLYAM

 "Kedves János!Tegnap végeztem nálad radiesztézia tanfolyamot, ami szerintem szuper volt...

Close