Symbol Healing terápia, lélektisztító© ingás tanfolyam

 

A Symbol Healing – gyógyító szimbólumok, szimbólum terápia, lélektisztító eljárás – lényege, hogy a diszharmonikus energiákat alakítja át harmonikus rezgésekké. A módszer könnyen és gyorsan segít a pozitív változást elérni, nemcsak lélekszinten, de a fizikai szinten is.

 

A csakrák tisztításával is foglalkozik, valamint a színterápia néven ismert alternatív gyógyászatot is magában foglalják a technikai részletek, amelyek hatással vannak a lélekre, a fizikai testre és a szellemünkre egyaránt. A színek különböző rezgéseik által, gyógyító és közérzetjavító hatással vannak rád is.

 

A Symbol Healing, szimbólum terápia, az elmében lévő negatív gondolatokat is tisztítja és átváltoztatja pozitívakra.  A szimbólumokkal való kezeléssel feltudjuk tárni azt is, hogy egy bizonyos betegségnek milyen lelki háttere van és innen kezdődik a folyamat.

 

 

symbol healing

Symbol Healing terápia

 

 

Jelentkezem 2017 – május – 13-14/2napos tanfolyamra!

 

A megfelelő szimbólumok energiáit a testbe berezegtetve érhetünk el sikereket. Különböző módszerek segítenek ennek technikai kivitelezésében, melyeket ezen a képzésen a gyakorlatok révén eltudsz majd sajátítani.

 

A szimbólumokból áramló rezgés, energia hatására csökkennek / megszűnnek a problémák. Ha valamilyen múltbéli traumától nem tudott a lélek megszabadulni az azért van, mert a tudat alatti őrzi az emlékképeket, ezeket tudod átintegrálni a szimbólumokkal.

 

Bármilyen tünet átalakítására alkalmas a Symbol Healing, szimbólum terápia alkalmazása, és rövid időn belül tapasztalható a változás. Ez a spirituális gyógymód, terápia egyszerűen működik, bárki alkalmazni tudja magán és másokon is.

 

A rendszer nem alkalmaz hipnózist, a Szupertudatos Elme, Magasabb Én, a Mindent Tudó Egy Egyetemes Elme (MTEEE) segítségével hívja le a tudnivalókat, hogy egy adott helyzetben, betegségnél melyik szimbólumot, mennyi ideig és hogyan alkalmazzuk.

 

A leggyorsabb és legpontosabb tesztelési módszer erre az inga. ingás lélektisztítás

Az információt a MTEEE közbenjárásával ingán keresztül, és erre az eljárásmódra alkalmas egyedi ingatáblázatok segítségével azonosítjuk be.

Az ingahasználatot könnyen eltudod sajátítani, nem szükséges hozzá különleges képesség, sem előképzettség.

 

Nemcsak betegeknél, de egészséges embereknél is alkalmazható ez az alternatíva, a Symbol Healing szimbólum terápia, hogy boldogabb, sikeresebb és harmónikus életet tudj élni.

 

  • Helyezz őrt a MTEEE segítségével a tudatalatti ajtaja elé!
  • Dönts úgy, hogy képes vagy pozitív üzeneteket átvinni azon az ajtón!
  • Tanuld meg eltörölni a régi negatív viselkedésmintákat!
  • Helyezd be a pozitív energiákat és találd meg a sikert!
  • Hozd létre a valóságodat!

Ezáltal előtted is megnyílik a világ a csodák tárháza.

 

A tanfolyam díja: 35.000 Ft/2nap, tartalmaz egy ingát, szótárat, szimbólumokat,
25 db ingatáblázatot, és oklevelet a sikeres végzésről.

Tanfolyam időpontja: 2017 – május –  13-14/2nap

Helyszín: Budapest VI., Dessewffy u 53. SOTER ezoterikus központ


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960, +3620/500-2291

Élj szabadon és egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
Spirituális tanácsadó iskolák

Spirituális tanácsadói képzések Mágikus képesség fejlesztése A Mágikus képességed fejlesztése...

Close