RÓLAM néhány mondatban.

Albecz János
Spiritual instructor

Miért kellene velem tartanod? Mert a hasonló hasonlót vonz. Én is, mint te kerestem az utamat. Néha jól, de néha úgy tűnt másképp döntöttem bizonyos élethelyzetekben. Sok mindenen keresztülmentem már az életemben, de a kivezető utat mindig sikerült megtalálnom.

 

Sokszor küzdöttem olyan erőkkel, akik szerettek volna eltántorítani a helyes útról. Idővel beismertem én is, hogy segítség nélkül már nem megy. Ezért elkezdtem tájékozódni könyvek, előadások majd tanfolyamok, iskolák által. A tanult módszereket mind ki is próbáltam, gyakoroltam. Későbbiekben már saját ötleteim voltak, a tanultakat továbbfejlesztettem és azokkal kezdtem el komolyabban foglalkozni, amiket úgy láttam működnek is.

 

Egyszer az egyik barátom azt mondta: „Jani szeretném, ha megtanítanál engem is”. Először saját otthonom nappalijában kezdtem el tanfolyamokat tartani, de amikor már többen voltunk elgondolkodtam, és mára már meg is valósítottam. Önálló spirituális, önfejlesztő iskolát alapítottam E-T-E (érzékszerveken túli érzékelés) hatodik érzék, spirituális tanfolyamok© néven.

 

Miért pont spirituális iskolát? Mert láttam a saját tanítóim lelkesedését, meghatódottságát azon, amikor a tanítványok megköszönték a tanultakat. Ez egy igen hálás és felelősségteljes munka. Miután megtudtam, hogy a sorsfeladatomat is akkor tudom  beteljesíteni, ha információval látom el a nyitott szívű embereket, akkor már nem volt semmi kétségem.

 

Miből látom azt, hogy jó úton járok? Röviden és egyszerűen, egyetlen szóval tudnám kifejezni. Ez pedig az, hogy „áldás” van azon, amit csinálok. A tanítás és az, hogy segítő kezet nyújthatok az életem része. Azt a munkát végezhetem, amivel teljesen be tudok azonosulni. Maga a munka az életem.

 

Ha szeretnéd elsajátítani az elméleti és a gyakorlati tudást, amiket összeállítottam, akkor jelentkezhetsz képzéseinkre, iskoláinkra. Vagy gyere el egy előadásra, hogy személyesen is megismerkedjünk.

 

Egy dologra rájöttem, hogy csak úgy jutunk előbbre, ha tanulunk és tapasztalunk.

 

Milyen utakat tettem meg eddig?

 • A Szent Biblia tanulmányozása, oktatása
 • Feng shui, majd később a vaszati tanítása kötötte le a figyelmemet
 • Agykontroll (ami szerintem mindennek az alapja)
 • Radiesztézia
 • Reiki
 • Angyalkommunikáció
 • Bioenergetika
 • Tarot
 • Kvantumgyógyászat
 • Kristályterápia
 • Sorselemzés, karmikus feladatok elemzése
 • Számmisztika
 • Kronobiológia (személyiség elemzés)
 • Spirituális Választerápia (SVT)
 • Spirituális test Újjáépítés (SPU)
 • Ábrás gyógyítás
 • Izomteszt blokkoldó módszer
 • Rajzteszt

 

Jelenleg is folyamatosan képzem magam, mert a folyamatos tanulás mindig közelebb visz a megértéshez. Az a célom, hogy a tapasztalt információkat, tanulmányokat át adhassam olyanoknak, akik az értéket keresik.

 

Időközönként kapok égi üzeneteket, melyeket hírlevél formájában küldöm ki azoknak, akik kérik tőlem.

 

Kérd ingyenes, önfejlesztő módszereinket a jobb oldalon lévő űrlap segítségével.


Kérdésed van? Keress bátran!

Saját Stúdióm képekben

Telefon: +3670/329-4960, +3620/500-2291

Üzenet küldés: 

üzenetküldés

 

 

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
A sors átalakításának módszertana

A SORS átalakításának módszertana© (ingás tanfolyam)   olgozz együtt a...

Close