Lélekmentor képzést végzettek mondták

2015-2016 végzzettek

spirituális tanácsadó Nagyon hálás vagyok az Univerzumnak, amiért hozzád irányított engem. Nagyon sok mindent tanulhattam – tanulhatok Tőled, a tanfolyam anyagán túl, többek között a szeretet áramoltatását is, amit Te folyamatosan közvetítesz felénk.

Már a sorselemzés során is elképedve figyeltem, hogy mit rejtenek a számok, hogy a születési dátumból mennyi információt nyerhetek, és hogy mennyi feladatunk van életünk során. A kronoval folytatódott, ahol megismerkedhettünk a kapott energiáinkkal, hogy melyik szinten tudjuk leginkább kamatoztatni, hol vagyunk jobban terhelhetők, melyik szinten kevésbé, miért és hogyan reagálhatunk adott helyzetekben. (Ha hamarabb ismertem volna a rendszert, nem támogattam volna nagymértékben, hogy a lányom élsportoló legyen az alacsony fizikai szintjével). Kiderült az is, hogy hideg személyiségjegyet hordozok, ez először megdöbbentett, aztán rájöttem, hogy nincs ebben semmi új, hiszen nagyon sok mindent tudok végigcsinálni, gyakorlatilag rezzenéstelen arccal, ami meglepett, az az, hogy én azt gondoltam eddig, hogy ez az elmúlt éveknek köszönhető, s most kiderült, hogy születésemtől fogva bennem van, az elmúlt évek csak előhívták. 

A sorsátalakítás módszertanával elakadásainkat azonosíthatjuk, tisztíthatjuk, itt kiderül, hogy mi minden akadályt, blokkot hordozunk, hogy őseinktől jövő hiedelmek milyen mértékben befolyásolják életünk, és az is, hogy szeretettel, a pozitív energiák betöltésével ezen változtatni tudunk.

A családom, a szeretteim körében is használom már ezt a technikát. Az idősebbik lányom hetente többszöri fejfájására tisztítottunk, most a harmadik hétnél tartunk, amikor nem panaszkodott. A kisebbik lányom hónapok óta állásinterjúkra járt, a tisztítás után egy héttel már volt munkája. A barátnőm fiának tanulmányaira tisztítottunk, a szakdolgozatának leadása körül volt nem kevés bonyodalom, következő héten hívott, hogy a dolgozatot és a konzulensek véleményét elfogadták, jövő héten, szerdán 14 órakor államvizsga … Nem állítom, hogy mindig könnyű szembenézni az új információkkal, amit megtudtam magamról, viszont nagyon igyekszem, hogy ezeket az ismereteket hasznosítani tudjam, hiszen fejlődni, tapasztalni jöttem… Mindent köszönök. Szeretettel:  Gabi

bellák anita Gyógymasszőr vagyok, és többfajta iskolát végeztem, ez a tanfolyam volt a második spirituális iskolám életemben.. El kell mondjam, hogy összehasonlíthatatlanul többet, és hasznosabbat kaptam, mint az eddigiektől. Arról nem is beszélve, hogy elérhető, barátságos áron! A módszerrel már most több ismerősömön, barátomon segítettem, pedig még csak gyakorló vagyok.

A sors-és személyiség-elemzéssel sikerült útmutatást, és megerősítést adni. A sorstisztításnak pedig akár azonnali hatása van, amit meg is tapasztaltam.., és nem kell többször visszajönnie a kliensnek. Ami ma nagy dolog,mikor az emberek idő-és pénz hiányban  is szenvednek.  A tanárunk pedig egy rendkívül sokoldalú,mindenre nyitott, el-és befogadó, alapos, segítőkész , szorgalmas tanárnak ismertem meg, aki az iskola elvégzése után is segít nekünk, ha elakadnánk valamiben. Belák Anita


spirituális tanácsadóAz egész megismerkedés egy inga tanfolyammal kezdődött . 
Akkor még csak a lehetősége merült fel, hogy elindul egy Lélekmentor képzés. Amikor belekezdtem még nem tudtam , hogy mire lesz jó. Ma már tudom, hogy sokkal több mint egy újabb papír a kezembe. Egy lehetőség , hogy saját illetve,  mások életét jobbá tegyem .

Szívből örülök, hogy az égiek  feléd vitték az utam. Köszönöm, hogy részese lehettem a Sorstisztító módszer iskolával egy jó csapatnak ( a családias kis közösségnek ). A rendszeres találkozások bensőségesebbé tették az egész hangulatát . A tanárunk lelkesedése a teljes körű ismeretanyag átadása, megismertetése, alapossága, odaadó segítő kezed megerősíti az emberben, hogy ha rálépünk erre az útra akár csodákat is átélhetünk .  Hálásan Köszönöm , hogy részese lehettem . K.Edit

közelgő események

Földsugárzásmérés

október 27-28 kedd-szerda 12:00-tól

mágikus védelem

október 27 kedd 16:30-tól

kristálygyógyászat

kristálybehangolás

rajzelemzés

egyénileg is

Tanácsadók

Hírlevél

Read more:
Pio Atya és az angyalok

Életében Pio atya megtapasztalta az angyalokkal való találkozást, jól ismerte...

Close