Ősi mágikus tér és lélektisztítás©

Ősi mágikus szertartás/ nagytakarítás, lelki megtisztulás. A tér és lélektisztítás tanfolyam ismerete többet ad neked, mint azok a könyvek, amelyek leírnak néhány alaptechnikákat a tértisztítással kapcsolatban.

IDE KATT és jelentkezz>>>

Miért van rá szükség? Mi a mágikus tértisztítás?

Megismertetjük az Ősi mágikus hitrendszert. Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.


 

Segítségünkkel egy lélektisztító szertartásban vehetsz részt ezen a napon, amely hatással lesz egész életedre. Akkor is ajánlom Neked az Ősi mágikus tér és lélektisztítás tanfolyam elvégzését.

Ha úgy érzed sötét energiák befolyásolják az életed. Ott settenkednek az otthonodban, vagy csak szeretnél egy spirituális nagytakarítási módszert lépésről lépésre elsajátítani, megtanulni, vagy megismerni hogyan szabadulj meg az ellenséges befolyásoktól, akkor NEKED ajánlom az Ősi mágikus tér és lélek tisztítás tanfolyamunkat!

A nagytakarítás ne csak a lakásod, házad fizikai takarításáról szóljon. Rakd rendbe házad lelkét is! Igen, jól olvasod, lakásod, házad energiái csak akkor működnek megfelelően ha a tér (lelke) is tiszta.

Miért mágikus tértisztítás?
Miért van szükség tértisztításra?
Milyen céllal végezzük a tér és lélektisztítást, mi a tiszta tér?

tér-lélektisztítás

Ősi Mágikus Tér és Lélektisztítás

A ház olyan mint egy szivacs. Bármi történik a környezetében magába szívják a falak, bútorok, szőnyeg, mennyezet, és a tárgyak. Gyakori, hogy ezek a negatív energiák felhalmozódnak a sarkokban abban a térben ahol élsz. Ha negatív esemény történt a közelmúltban, vagy sok a szomorúság vagy a félelem, tisztítani kell a teret azonnal.

Töröld le a múlt porát!

Az ősi mágikus tér és lélektisztítás tanfolyamon könnyen elsajátíthatod a módszert! Ha szeretnél egy boldogabb, egészségesebb életet, akkor várlak szeretettel a tanfolyamra! 

A tér és lélektisztítás tanfolyam díja: 12.500 Ft, tartalmaz írott tananyagot, oklevelet avatást+mély tisztítást+ angyalpecséttel ellátott, felavatott fehér gyertyát.

Időpontok:
2019. Október 01 kedd 16:30-21:00
2019. Október 20 vasárnap 10:00-16:00
2019. November 02 szombat 10:00-16:00
2019. November 26 kedd 16:30-21:00
2019. December 24 kedd 16:30-21:00

Helyszín: Budapest, XIII., Váci út 90. (Árpád hídnál)Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

aktuális

neked ajánljuk

Egyéni terápia

Hírlevél

Tanfolyam