Ősi mágikus tér és lélektisztítás©

Ősi mágikus szertartás/ nagytakarítás, lelki megtisztulás. A tér és lélektisztítás technika ismerete többet ad neked, mint azok a könyvek, amelyek leírnak néhány alaptechnikákat a tértisztítással kapcsolatban.

Miért van rá szükség? Mi a mágikus tértisztítás?

Megismertetjük az Ősi mágikus hitrendszert. Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.


Segítségünkkel egy lélektisztító szertartásban vehetsz részt ezen a napon, amely hatással lesz egész életedre. Akkor is ajánlom Neked az Ősi mágikus tér és lélektisztítás technikáját.

Ha úgy érzed sötét energiák befolyásolják az életed. Ott settenkednek az otthonodban, vagy csak szeretnél egy spirituális nagytakarítási módszert lépésről lépésre elsajátítani, megtanulni, vagy megismerni hogyan szabadulj meg az ellenséges befolyásoktól, akkor NEKED ajánlom az Ősi mágikus tér és lélek tisztítás tanfolyamunkat!

A nagytakarítás ne csak a lakásod, házad fizikai takarításáról szóljon. Rakd rendbe házad lelkét is! Igen, jól olvasod, lakásod, házad energiái csak akkor működnek megfelelően ha a tér (lelke) is tiszta.

Miért mágikus tértisztítás?
Miért van szükség tértisztításra?
Milyen céllal végezzük a tér és lélektisztítást, mi a tiszta tér?

tér-lélektisztítás

Ősi Mágikus Tér és Lélektisztítás

A ház olyan mint egy szivacs. Bármi történik a környezetében magába szívják a falak, bútorok, szőnyeg, mennyezet, és a tárgyak. Gyakori, hogy ezek a negatív energiák felhalmozódnak a sarkokban abban a térben ahol élsz. Ha negatív esemény történt a közelmúltban, vagy sok a szomorúság vagy a félelem, tisztítani kell a teret azonnal.

Töröld le a múlt porát!

Az ősi mágikus tér és lélektisztítás programon könnyen elsajátíthatod a módszert! Ha szeretnél egy boldogabb, egészségesebb életet, akkor várlak szeretettel! 

Díja: 12.500 Ft

Időpontok: ONLINE is skype segítségével élő közvetítésben

2020 november 07 szombat 15:00-tól
2020 november 15 vasárnap 10:00-tól
2020 december 05 szombat 15:00-tól
2020 december 17 csütörtök 16:30-tól

Helyszín: Budapest, XIII., Váci út 90. (Árpád hídnál)

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.Nem tudsz személyesen részt venni ?

Lehetőséged van most már ONLINE is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

közelgő események

Földsugárzásmérés

október 27-28 kedd-szerda 12:00-tól

mágikus védelem

október 27 kedd 16:30-tól

kristálygyógyászat

kristálybehangolás

rajzelemzés

egyénileg is

Tanácsadók

Hírlevél

Read more:
Online sorselemzés, személyiség elemzés

Online sorselemzés, személyiség elemzés Nem tudsz kimozdulni otthonról, de tudni...

Close