Symbol Healing terápia, test és lélektisztító© ingás tanfolyam

A Symbol Healing – gyógyító szimbólumok, szimbólum terápia, lélektisztító eljárás – lényege, hogy a diszharmonikus energiákat alakítja át harmonikus rezgésekké. A módszer könnyen és gyorsan segít a pozitív változást elérni, nemcsak lélekszinten, de a fizikai szinten is.

A csakrák tisztításával is foglalkozik, valamint a színterápia néven ismert alternatív gyógyászatot is magában foglalják a technikai részletek, amelyek hatással vannak a lélekre, a fizikai testre és a szellemünkre egyaránt. A színek különböző rezgéseik által, gyógyító és közérzetjavító hatással vannak rád is.

A Symbol Healing, szimbólum terápia, az elmében lévő negatív gondolatokat is tisztítja és átváltoztatja pozitívakra.  A szimbólumokkal való kezeléssel feltudjuk tárni azt is, hogy egy bizonyos betegségnek milyen lelki háttere van és innen kezdődik a folyamat.

symbol healing

Symbol Healing terápia

Jelentkezem a 2napos tanfolyamra!

A megfelelő szimbólumok energiáit a testbe berezegtetve érhetünk el sikereket. Különböző módszerek segítenek ennek technikai kivitelezésében, melyeket ezen a képzésen a gyakorlatok révén eltudsz majd sajátítani.

A szimbólumokból áramló rezgés, energia hatására csökkennek / megszűnnek a problémák. Ha valamilyen múltbéli traumától nem tudott a lélek megszabadulni az azért van, mert a tudat alatti őrzi az emlékképeket, ezeket tudod átintegrálni a szimbólumokkal.

Bármilyen tünet átalakítására alkalmas a Symbol Healing, szimbólum terápia alkalmazása, és rövid időn belül tapasztalható a változás. Ez a spirituális gyógymód, terápia egyszerűen működik, bárki alkalmazni tudja magán és másokon is.

A rendszer nem alkalmaz hipnózist, a Szupertudatos Elme, Magasabb Én, a Mindent Tudó Egy Egyetemes Elme (MTEEE) segítségével hívja le a tudnivalókat, hogy egy adott helyzetben, betegségnél melyik szimbólumot, mennyi ideig és hogyan alkalmazzuk.

A leggyorsabb és legpontosabb tesztelési módszer erre az inga. ingás lélektisztítás

Az információt a MTEEE közbenjárásával ingán keresztül, és erre az eljárásmódra alkalmas egyedi ingatáblázatok segítségével azonosítjuk be.

Az ingahasználatot könnyen eltudod sajátítani, nem szükséges hozzá különleges képesség, sem előképzettség.

Nemcsak betegeknél, de egészséges embereknél is alkalmazható ez az alternatíva, a Symbol Healing szimbólum terápia, hogy boldogabb, sikeresebb és harmónikus életet tudj élni.

    • Helyezz őrt a MTEEE segítségével a tudatalatti ajtaja elé!
    • Dönts úgy, hogy képes vagy pozitív üzeneteket átvinni azon az ajtón!
    • Tanuld meg eltörölni a régi negatív viselkedésmintákat!
    • Helyezd be a pozitív energiákat és találd meg a sikert!
  • Hozd létre a valóságodat!

Ezáltal előtted is megnyílik a világ a csodák tárháza.

A tanfolyam díja: 40.000 Ft/2nap, tartalmaz egy ingát, szótárat, szimbólumokat,
25 db ingatáblázatot, és oklevelet a sikeres végzésről.

Tanfolyam időpontjai: ONLINE skype segítségével élő közvetítésben
2020  – július 03 péntek 17:00-tól, július 04 szombat 10:00-tól/ 2nap.

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90. (Árpád hídnál)


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

Élj szabadon és egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

neked ajánljuk

aktuális

Egyéni terápia

sorstisztító tanácsadók

Hírlevél

Read more:
Albecz Margaret

Gréti Budapesten, és online (skype) is vállal tisztítást. Tel: +36...

Close