Terápia-sorselemzés


Terápia-sorselemzés 2019. Augusztus 31.-én szombaton.

Helyszín: Beauty Box , Doktor utca 2, Üröm, Pest, Hungary 

Fodrászszalon-Körömszalon

http://www.beautyboxurom.hu/

Kedves Vendégeink! 🤗

Mint tudjátok nekünk nem csak a testetek, hanem a lelketek szépsége is egyaránt fontos, így örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy 2019. Augusztus 31.-én ellátogat szalonunkba Albecz Jani kineziológus-természetgyógyász aki szeretettel vár titeket a következő szolgáltatásaival:

🌺Terápia a lelkednek! Sorstani feladatok elemzése. – Mi várható? – Mire figyelj oda? – Min változtass? Elemzés díja. 10.000 ft időtartam kb 1 óra.

🌺Sorstisztítás-blokkoldás. Blokkolt energiák, traumatikus élmények, konfliktusok, stresszhelyzetek oldása.Tanulási nehézségeknél, koncentráció képesség előhívása.

Fáradtság, álmatlanság, erőtlenség, magányosság érzése, létbizonytalanság, félelem oldása.Szorongások, fóbiák, depresszió. Allergiás reakciók pl: élelmiszer allergia, szénanátha, asztma, bőrproblémák és hasonlók.Hosszan fenálló fájdalom okának kiderítése.

Rokonokkal, családdal, munkatársakkal való kapcsolatok javítása, a blokkoló energiák átalakítása. Lezáratlan kérdések, traumatikus élmények feltárása, tisztítása elmúlt életekben, amelyek gátolják a mai életed fejlődését és részt vesznek a betegség kialakulásában.

Kitesztelhető, hogy milyen tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok szükségesek a tested számára, mi hiányzik ezekből, vagy melyikből van többleted.

Blokkolt csakrák tisztítása, helyreállítása megfelelő szintre. A fennakadt energiák tisztítása a szervezetben, a testet befolyásoló pozitív rezgések betöltése szimbólumokon keresztül is, amelyek beindítják a regenerálási folyamatot, ezáltal javul a közérzeted és helyreáll benned a harmónia, hogy egészségesebb és boldogabb, elégedettebb élelet élhess.

Hogy mennyi energiára van szükséged ezt te döntöd el, mennyi időre van szükséged a változáshoz ezt a te lelked dönti el, hogy mikor, milyen helyzetben, melyik általam ismert módszert alkalmazzuk a problémád megoldásához ezt a Felső Énünk együttesen és a Magasabb tudatosságon lévő vezetőink döntik el.
Időtartam: KB: 1,5 óra
Díja: 15.000 ft.

🌺Eszközök, amelyekkel dolgozom:

Izomteszt- blokkoldó módszer
Sorsátalakítás ingás módszer
AURA mélytisztítás-regenerálás-
Spirituális testÚjjáépítés (SPU)
Spirituális Választerápia (SVT)
Sorselemzés

 Bejelentkezés: +36703294960