A Magasabb szintű értelem-üzenet-

A bölcsesség és a mélyebb összefüggések felfedezésének az időszakában vagyunk.

Olyan dolgokat tervezünk vagy indítunk el, amelyek a messzi jövőbe nyúlnak, és amelyek pozitív alakulását remélhetjük.  Most még nem is vagyunk tudatában, hogy mekkora teremtőerőnk van.  Csak az események fogják mindezt visszaigazolni. Mint a vetés utáni fejlődés, amiből lesz az élet, itt is időt igényel a felismerés. Örömteli sikert igérnek számunkra az égiek.

A lehetőségek megmutatják, ami a beteljesedés felé irányít minket.  Csak figyelnünk kell. A hozzá állásunkon múlik, hogy észrevesszük-e az adott jeleket? A külső sikerektől jövő öröm, a hála és a megelégedettség megélése a legmélyebb boldogsághoz vezet. Minden elem mozgatórugója a szeretet. A Nagy lehetőség bennünk él, terveink megvalósítása felé tart.

Azt a biztonságot, amit magad köré emeltél, erősítsd meg! Meggyőződésed legyen stabil, hisz te teremted meg saját valóságodat! A hirtelen változások bizonytalanná tehetnek, de minden újat megelőzi egy lezárás is. Ennek legyél tudatában, mert ezeknek meg kell lenniük a változás érdekében.

Spontán segítségre is számíthatunk, embertársaink részéről. A személyes kapcsolatainkat a szeretet törvényével összhangban kezeljük.

Legyen áldott, életed minden pillanata!

Szeretettel: Gréti