A tértisztítás ősi tudománya és a kristályok varázslatos világa

Az ősi mágia szertartás, részét képezte annak idején a negatív energiák kitisztítását, melyet rendszeresen alkalmaztak. A láthatatlan testetlen energiák elűzését, a betegségeket rossz rezgéseket okozó erőforrások megszüntetését és azok harmonikus rezgésekké való átalakítását. A mai modern rohanó világunkban egyre kevesebben alkalmaznak mágikus szertartásokat, pedig ugyanolyan hasznos lenne egészségünk, életünk szempontjából.

A kristályok varázslatos világát, létezésük mivoltát megismerve ma már tudjuk, hogy képesek egy teret úgy berezegtetni, hogy segítségünkre lehetnek a megfelelő tiszta, egészséges életünk fenntartásához.

  • De milyen egyszerű lépésekkel tudjuk mindezt megoldani?
  • Milyen hatással lehet egész életünkre, egészségünkre az a tér ahol élünk vagy dolgozunk? 
  • Hogyan tudjuk a kristályokat aktiválni, hogy a segítségünkre legyenek?

Az előadás betekintést ad a részletekbe.
Minden résztvevőt megajándékozunk egy általunk megtisztított és beprogramozott kristállyal, amely segít abban, hogy távol tartsa a nem kívánatos energiákat!
Élj tudatosan!

Szeretettel várunk az előadásra 2016… kiírás később 18.00 órai kezdéssel.

AJÁNDÉK: 1 db Védelmi kristály és egy 2.500 ft-os kupon, amely hétvégi tanfolyamok valamelyikére válthatóak be December 31.-ig.
Belépő:2000- ft

A programra jelentkezni e-mailben info {kukac} szellemszive.hu vagy telefonon lehet +3670/329-4960, +3620/500-2291. sms-ben is tudsz jelentkezni.