Spirituális tanácsadás

Spirituális tanácsadás


Venue: Szellemszive studio

Location: Budapest, Magyarország

Date: May 22 to May 22

Length: All day.


22 / May / 2018

 

Konzultáció a lelkednek!

ONLINE skype segítségével élő közvetítésben is.

Mit tud nyújtani neked egy általam közvetített tisztító energia?Blokkolt energiák, traumatikus élmények, konfliktusok, stresszhelyzetek oldása.Tanulási nehézségeknél, koncentráció képesség előhívása.

Fáradtság, álmatlanság, erőtlenség, magányosság érzése, létbizonytalanság, félelem oldása.Szorongások, fóbiák, depresszió. Allergiás reakciók pl: élelmiszer allergia, szénanátha, asztma, bőrproblémák és hasonlók.Hosszan fenálló fájdalom okának kiderítése.

Rokonokkal, családdal, munkatársakkal való kapcsolatok javítása, a blokkoló energiák átalakítása. Lezáratlan kérdések, traumatikus élmények feltárása, tisztítása elmúlt életekben, amelyek gátolják a mai életed fejlődését és részt vesznek a betegség kialakulásában.

Kitesztelhető, hogy milyen tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok szükségesek a tested számára, mi hiányzik ezekből, vagy melyikből van többleted.

Blokkolt csakrák tisztítása, helyreállítása megfelelő szintre. A fennakadt energiák tisztítása a szervezetben, a testet befolyásoló pozitív rezgések betöltése szimbólumokon keresztül is, amelyek beindítják a regenerálási folyamatot, ezáltal javul a közérzeted és helyreáll benned a harmónia, hogy egészségesebb és boldogabb, elégedettebb élelet élhess.

Hogy mennyi energiára van szükséged ezt te döntöd el, mennyi időre van szükséged a változáshoz ezt a te lelked dönti el, hogy mikor, milyen helyzetben, melyik általam ismert módszert alkalmazzuk a problémád megoldásához ezt a Felső Énünk együttesen és a Magasabb tudatosságon lévő vezetőink döntik el.

 

Egyet kell csak tenned- kipróbálni- megismerni- akarni változtatni! Ebben tudok én segíteni!

Tegyél rendet az életedben!

Bejelentkezés és részletek: +3670/329-4960, 

Konzultáció helyszíne: Budapest XIII., Váci út 90 (Árpád hídnál)

ONLINE skype segítségével élő közvetítésben is

Időtartam: KB: 1,5 óra

Díja: 15.000 ft.

Eszközök, amelyekkel dolgozom

  • Sorsátalakítás ingás módszer
  • AURA mélytisztítás-regenerálás-
  • Spirituális testÚjjáépítés (SPU)
  • Spirituális Választechnika (SVT)
  • Sorselemzés
  • Személyiségelemzés (kronóbiológia)

A bejelentkezést, kérlek kezeld felelősségteljesen! Köszönöm!

A Lélek színháza  egy intenzív átalakító technika