Égből pottyant üzenet 2016 Június 28.


 

Üzenet: 2016. Június 28.

Eljött a lezárások ideje. Sokan eltávoznak, sokakat elbocsájtanak, de ne csüggedjetek, mert ez nem az a vég, amire többen gondolnak. Pontot kell tenni a dolgok végére, véget érhetnek számunkra nagyon fontos tapasztalatok, kellemetlen helyzetek szűnnek meg, rossz szokásokat hagyhatunk el. Lezárul egy nyomasztó, káros életszakasz. Ha megkönnyebbüléssel zárod le, akkor megváltozik az élethez fűződő viszonyod. Vedd tudomásul, hogy változásra van szükség.

Szeretetteljes, békés, jókedvű időszak vár rád. Olyan napok következnek, mint amikor szerelmes vagy, a kikapcsolódás és a pihenés közben örülj az élet szépségeinek, a művészeteknek, a zenének. Vigyázz, mert a felszín alatt ott rejtőzhetnek a támadó nyilak. Légy alapos, ne siettesd a dolgokat, mert most időt kell engedni, hogy a változás a javadat szolgálja.

Bízz önmagadban, legyen hited a jövőre vonatkozóan, szándékaid legyenek szeretettől vezéreltek. Sokan keresitek az igazságot, keresitek a különbségeket, hogy mi a “” vagy mi a “rossz“. Élményeiteket osszátok meg egymás között, hogy mindannyian tanulhassatok belőle.

Ha rossz a kedved, ne engedj a kísértésnek, hogy mélyre kerülj miatta. Inkább emlékeztesd önmagad olyan pillanatokra, amikor érdeklődésed, hited átsegített a nehézségeken. Átmenetileg ingadozhatsz ugyan, de hamarosan friss szelek fújnak majd. Ismerd fel és használd ki a lehetőségeket, hiszen a partra vetett hal is visszakerülhet a tengerbe ha jön az áramlat hulláma.

Érkezett: 2016. Június 28.-án 00:39-kor. A.J.