Égből pottyant üzenetek 2016 – december


 

Az Égiek azt mondják, jó néhány embert súlyos egzisztenciális gondok gyötörnek, függetlenül az anyagi jólléttől. Idő után mindannyian rájövünk, hogy a belső szegénységet nem vagyunk képesek külső gazdagsággal megszüntetni. Ha a belső gazdagságot elérjük, a külső szegénységet észre sem vesszük, mert az nincs. A fejlődéssel mindig együtt jár a változás.

Ilyen fejlődési időszakban, mint amiben most 2016 év végén is vagyunk, félelmeket élhetünk át, ami után ismeretlen világ nyílik meg előttünk. Figyeljünk a jelekre és cselekedjünk!

Ha kaotikusnak tűnnek a napjaink, ne aggódjunk, mert ezt követően áttekinthetővé válik minden körülöttünk. A vágyaink és a terveink egyre határozottabb alakot öltenek, ami a megvalósítást jelenti. Most azt érezhetjük még, hogy a gondoskodás, a biztonság elérhetetlen számunkra, de ez mind a változás üzenete.

Fontos, hogy először gondolatban legyünk gazdagok, ezáltal eljutunk a felismerésekhez. A puzzle darabkái szépen lassan összeilleszthetőek, és egy EGYSÉGet alkot. A tudatos gazdagság eredménye ez.

Megrázó felismerésekre is sor kerül a napokban, megrengeti, átalakítja eddigi terveinket. A bennünk lévő elnyomott érzéseket most nem tudjuk magunkban tartani. Ki kell törnünk a szabadság felé. Egy régóta leküzdhetetlen probléma megoldást kap.


2016-december-15.

A.J