A párkapcsolat erősítése feng shui szemmel 

Dr. Szemereyné Nagy Melinda tanácsadó tollából.

A párkapcsolati kérdése szinte mindig a legelső helyen áll. A szerelem-házasság területét páros dolgokkal kell megerősíteni, ha erre szükség van.

Tehát ha pl: két szív alakú kristályunk van (lehet más anyagból is), akkor ezeket el lehet helyezni a bejárati ajtótól a legtávolabb lévő sarokba, esetleg a nappali legtávolabbi jobb harmadába. Szerelmespárt ábrázoló képet.

Vigyázzunk, hogy ezen a területen, ne legyen egyedülálló dolog. Ha ez a terület pl: konyhába esik, jó ötlet a páros bögrék kihelyezése. A delfin a szerelem, szeretet, házasság, összertartozás jelképe, a harmónia szimbóluma. tehát egy páros delfint ábrázoló kép, vagy szobor mindenképp erősíti ezt a területet.

A mandarin kacsapár a másik szimbólum, ami kimondottan a kínai feng shui szerint a leghatékonyabb rezgéssel bír.

Miért?

Azt tartják, hogy a kacsa életében egyszer választ párt, így vált a hűség szimbólumává.

A szerelmet szimbolizálhatja két piros gyertya vagy mécses is.

Vajon, ha valaki nem alkalmazza ezeket a páros szimbólumokat, akkor a párkapcsolata eleve kudarcra van utalva? Szó sincs róla.

Az a tanács, ha egy dolog működik azt nem szükséges erősíteni, mert esetleg még nem is használ a helyzetnek.  Inkább azoknál az eseteknél kell alkalmazni a feng shuit, ahol problémák vannak.

A párkapcsolat megerősítése, orvoslása azoknál az eseteknél jelenthet megoldást , ahol eleve párkapcsolati problémával küzdenek.

Akár a házasságon, párkapcsolaton belül, vagy esetleg egyedül élnek, és szeretnének párkapcsolatot létesíteni.

Használd fel eredményesen TE is ezt az információt!

Kívánok NEKED, boldog-harmónikus párkapcsolat megélését!

Szeretettel: Gréti

+3670/329-4960