Karmikus feladatok


Karmikus feladatod megoldása

Mindig is érdekelt, hogy milyen célból vagyunk itt a földön, hogy van-e hosszabb távra tervezett valamilyen sorsfeladatom erre az életre. Már gyermekkorban kérdezgettem mindig a nagymamámat, aki órákat beszélt arról, hogy onnan fentről jöttünk, aztán oda fogunk vissza menni… előszőr csak hallgattam, miket mond ez a nagyi?

12 évesen már érettebbnek éreztem magam a körülöttem lévő iskolatársaimtól, mindig  másnak éreztem magam. Talán már tudtam, hogy egyszer elindulok egy olyan irányba, ami túl visz azon, hogy csupán test és vér vagyok. Amikor a lélek értelmezése került előtérbe, mindig eszembe jutottak nagymamám szavai. Elkezdtem tanulni nagyszerű emberektől a sorssal, lélekkel, kapcsolatos területen.

akasha -sorsKönyvhegyeket vásároltam, hogy információt kapjak az ismeretlenről. Ma már tudom, hogy a sors átalakítható szabad akaratból, azt is tudom, hogy a lélekkönyvtárunk még mindig íródik, arról is megvagyok győződbe, hogy a születésnapunk-születési dátumaink– egy rejtett, de kiolvasható üzenetet hordoz magában, amely közelebb visz az önismerethez.

Többféle tanfolyamokat végeztem el én is a karmával, számmisztikával kapcsolatban, a sors megértését keresve könyveket lapozgattam, majd saját intuicíómat, tapasztalataimat is belevetve összeállítottam egy tananyagot, melynek a Karma-sors, életfeladat = sorselemzés nevet adtam.

Sőt most is tanulok egy nagyszerű módszert, amivel ötvözni lehet az eddigi ismereteket.
Mindenki számára egyszerűen megfogalmazva, érthető módon tárja elénk ez a módszer azt, hogy milyen céllal születtél a Föld nevű bolygóra. Mi az az életút, amit követned kell azért, hogy a karmikus feladataidat meg tudd oldani.

Kinek ajánlom ezt a tanfolyamot?

  • Neked, ha érdekelnek a számok és a lélek világa.
  • Neked, ha felismerést szeretnél azzal kapcsolatban, hogy a lelked milyen tervet, milyen feladatot hozott magával.

Természetesen ezzel a technikával másoknak is tudsz felvilágosítást adni, mint pl: ha tanácsadóként dolgozol, vagy azt tervezed, hogy későbbiekben ezzel szeretnél foglalkozni.

Előképzettség nem szükséges, de ha már van némi tapasztalatod a számmisztikában akkor az előnyt jelent.
A tanfolyam 3 egész napból áll. Időpontot és egyéb részleteket IDE kattintva tudsz olvasni.

Kellemes időtöltést kívánok, és ha úgy döntesz csatlakozol hozzánk erre a 3 napra akkor nagy- nagy szeretettel várom jelentkezésedet!

Albecz Margaréta (Gréti)

+36 70/ 329 4960