spirituális tanácsadó

Lélekmentor 2022


Tervezett időpontok: ONLINE is bármilyen erre alkalmas kommunikációs eszköz segítségével élő közvetítésben.

2022 január … kedd

Helyszín: 1133 Budapest XIII., Váci út 90.

 

Ha hívást érzel LÉLEKMENTORként működni, vagy szeretnéd más tempóban felismerni azokat a módszereket, amiket a lélekmentor módszertana ad, akkor szeretettel várom jelentkezésedet!

Milyen technikákkal találkozol ezen a programon?

  • Sorselemzés, számaid tükrében. Mondhatnám életed forgatókönyvének is, vagy számmisztikának-numerológiának. Viszont olyan részletes és más szemszögből vizsgáljuk a karmikus-sorstani feladatokat és esetleges sérüleseidet, amit egy síma számmisztika tanfolyamon nem tanítják.
  • KRONOBIOLÓGIA ismerete. Egy orosz módszer, ami szintén a születési dátumból mutatja be a személyiségedet. Felismered, hogy a helyeden vagy-e, vagy esetleg valahol rendezni kellene magadban a rendszer helyreállítását.
  • A SORSátalakítás Módszertana (SM) ingás sorstisztító technika segítségével pedig feltárhatod, kitisztíthatod a negatívakat, majd pozitívakkal helyettesítheted azt. Egy továbbfejlesztett változatról van szó, amibe sok ÚJ eddig ismeretlen fogalom került be. Valamint tartalmaz a családállításhoz hasonló lélektisztító és átalakító lenyomatok vizsgálatát, helyreállítását is.

A programsorozatot családias légkörben max 5 fővel tartom Budapesten a 13. kerület Váci úti helyszínen, vagy a helyzet adta lehetőség figyelembevételével online. Egyéni időpont választási lehetőséggel is.

Havonta 2 alkalommal hétközben találkozunk (munka után), 17:00 órától.

Díja havonta fizetendő: 19.900 ft. 

A jelentkezést már elindítottam ezzel a bejegyzéssel… Kezdés tervezett időpontja 2022 január … kedd.

Legyen áldás életed, minden pillanatában!

Szerető öleléssel: Gréti

Bármilyen kérdéssel keress bátran! +36 70 329 4960

Az alábbi űrlapon keresztül tudod szándékodat hozzám eljuttatni.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!