Spirituális Újjáépítés (SPU)

A Spirituális Újjáépítés az élet három fő formáját érinti: test; lélek; szellem. A lélek és annak genetikai programjai felelősek a fizikai test rendellenességeiért és az élet kifejeződéséért, amikor leszületünk (inkarnálódunk).

 

A módszer alkalmazása közben Spirituális Vezetőinkkel, Felső Énünkkel dolgozunk, tőlük jön az útmutatás és az információ. A genetikai kódok és az elő-programozásoknak nagyon erős pozitív vagy negatív hatása lehet életünkre, világunkra nézve.

Mentális, érzelmi és fizikai problémákat okoznak, míg a lélek fizikai testben tanul, tapasztal. A Spirituális Újjáépítés (SPU) egy olyan eljárás, melynek segítségével hozzáférhetünk a negatív genetikai programozáshoz, kitörölhetjük azt, hogy beépíthessük helyette a pozitív programokat. Ez nagyon jótékony változásokhoz vezethet egy személy életében. Fontos, hogy megszabadítsuk magunkat az összes negatívhulladéktól, amit sok életen keresztül gyűjtöttünk össze.

 

Az Újjáépítési Rendszer

Sok alkotóelemet és folyamatot tartalmaz az SPU. Ez a rendszer több szinten is dolgozik, mentális, érzelmi, fizikai és spirituális szinteken.

 

Test beállítása – A kineziológia (izomtesztelés) arra szolgál, hogy megtalálja és helyrehozza a csigolyák, bordák, izületek, és izmok közül azokat, amelyek el vannak mozdulva. Izommunka – Az elszigetelt izmok megtalálása és helyreállítása. Táplálkozási tanácsadás, Érzelmi stressz feloldása – Meditációk és Agy Újjáépítés használatával, feloldjuk a stresszt, eltávolítjuk a hozzájuk társult fájdalmakat. Az Agy és Elme Újjáépítése, Légzési Hibák, Atlasz Ék – migrénes, arcüreg problémák. Nyak Korrekciók – nyaki sérülések. Kloakális Üregek – Helyrehozza az agy üzenetek kiegyensúlyozatlanságát a végtagok felé. Csípő problémák.

 

Ez a rendszer különösen hatásos a hát problémákra. Térd, csípő, nyak váll problémák helyreállítására, megszüntetésére. Izületi gyulladás alkalmával gyakran kimozdul egy izom a helyéről és helyreállítható. Szülés közben gyakran a farkcsont vagy a szeméremcsont elmozdul a helyéről, ezáltal érzelmi, és fizikai problémákat okoz. Az SPU rendszer képes ezek beazonosítására és helyreállítására. Az SVT-vel (Spirituális Választechnika) együttműködve, felgyorsított és kibővített eljárást nevezzük Spirituális Újjáépítésnek (SPU).

 

Az SPU alkalmazásakor nem érzékelsz fájdalmat, nem dolgozunk közvetlenül a testen. A korrekciók segítségével, Felső Én – Spirituális Vezetők – Szellemi energia – dolgozik és teszi helyre a dolgokat.

Válaszd az Újjáépülést!

SPU – ra  jelentkezés: 70/329-4960 Időtartama: 1-1,5 óra. Díja: 15.000 ft. Helyszín: Budapest.

A tanácsadás nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszihoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység. 

Rólam néhány mondatban/bemutatkozás

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet