Spirituális választechnika (SVT)

 

A tudatalattink mindenre választ adhat.

BEJELENTKEZÉS: +3670/329-4960

 
Az SVT az egyik legtökéletesebb módszer arra, hogy feltárjuk tudatalattink döbbenetes mélységét, és felszínre hozzuk és kijavítsuk az összes negatív blokkot, önpusztító programot.
 
A rohanó hétköznapokban észre sem vesszük, hogy mennyi mindent befolyásolnak a hiedelmeink és félelmeink. Egyszerűen azt érezzük, hogy hiába töltünk rengeteg időt pozitív gondolkodással, valahogy életünkben ez nem jelenik meg, nem arra tartunk, amit célként kitűztünk magunk elé. Ilyenkor hajlamosak vagyunk másokat hibáztatni, holott minden, amit életünk során tapasztalunk, a saját, szellemi részünk, és tudatalatti akaratunk beleegyezésével történik.
 
Az SVT az egyik legtökéletesebb módszer arra, hogy feltárjuk tudatalattink döbbenetes mélységét, majd felszínre hozzuk és kijavítsuk az összes negatív blokkot, önpusztító programot, amit most, vagy előző életeink során felhalmoztunk magunkban.
 

Hogyan működik az SVT?

 
Az Spirituális Választechnika módszer a hipnózistól eltérően a probléma gyökerét tárja fel úgy, hogy az egyén nem éli át újra a múltban már megtapasztalt fájó traumákat. A tanácsadó az ingája segítségével, egy bonyolult táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatával találja meg – mint egy profi nyomozó – a páciens életét akadályozó, romboló energiákat. Az inga kimozdulása egy akaratunktól független, reflexszerű (ideomotoros) izomválasz, ami a Felső Éntől, valójában a kollektív tudatból hívja le azokat az információkat, amik a blokkokat és a negatív gondolati beidegződéseket generálják. A Felső Énnel való kapcsolat segítségével hozzáférünk az Akasha feljegyzésekhez (ez az egyén lelkének összes tapasztalását tartalmazó tudatalatti adatbázis), és rétegről rétegre a probléma gyökerétől kitisztítjuk a diszharmonikus bevésődéseket, negatív programokat múltra, jelenre és jövőre vonatkozóan egyaránt. A tisztítás után pedig feltöltjük pozitív eszmékkel, mintákkal a blokkoló energiák helyét. Ez a szellemi önismereti módszer minden esetben a páciens aktív közreműködésével történik, ő maga fogalmazza meg a törlő mondatokat, és ad parancsot az elméjének tudatosságával, akaratával, valamint a hitével.
 

Mi az a tudatalatti elme, miért ezzel dolgozunk?

 
A tudatalatti elme egy „óriási számítógép”, ami a test öt érzékelő mechanizmusán és a gondolatokon keresztül programoz. Valójában egy olyan tárhely az agyunkban, ami elmenti az összes evilági, és előző életünkben megtapasztalt örömteli, fájdalmas eseményt, amelyek kivetülnek a jelen életünkre, és pozitív vagy negatív irányba befolyásolnak minket mentális, érzelmi, fizika és pszichológiai síkon. A Spirituális Választechnika a tudatalatti programokban kutatva megkeresi, majd átprogramozza azokat a kihívást jelentő elemeket, amik blokkolják az egészséges és boldog életvitelünket.
 

Mire használjuk az SVT-t, és mire nem?

 
Más elemző, tanácsadó technikákkal nem összehasonlítandó, inkább azok kiegészítésére szolgáló tisztító és átprogramozó technika.
 
Nem ad kész megoldásokat, nem mondja meg at ötöslottó nyerőszámait sem, mert a Felső Énünk nem erre való. Inkább segít tiszta, jól értelmezhető válaszokat adni egy lehetséges probléma mögött meghúzódó tudatalatti blokkok feltárására és újraprogramozására. Ha érzelmi problémákkal, függőségekkel, kapcsolati problémákkal, fóbiákkal, tanulási nehézségekkel, negatív szokásokkal, és az életünket gátló bármilyen romboló akadályt érzékelünk magunkon, arra viszont tökéletes megoldást ad a Spirituális Választechnika.
 

BEJELENTKEZÉS: +3670/329-4960

Szánj magadra legalább 1,5 órát!

AZ ÉN IDŐM A TE JAVULÁSOD ÉRDEKÉBEN 17.000 FT/ALKALOM.

 
marieclaire.hu