Új módszer – továbbfejlesztett változat


üveginga A sorsátalakítás módszertana egy ÚJ- továbbfejlesztett -változata az eddigi ingás módszereknek.

A Symbol Healing technikát követve, olyan információt kaptam Spirituális Vezetőimtől, hogy az Ő segítségükkel állítsak össze egy olyan  technikát, amivel a Magasabb Tudatossággal együtt dolgozva és rajta keresztül, Spirituális Vezetőkkel egybehangolva segítsünk a léleknek megtisztulni, meggyógyulni.

Ez a rendszer is, ingatáblázatok segítségével azonosítja be a lélek programokat, azokat az elekadásokat, blokkokat, ami akadályozzák a lelket a fizikai síkon, testet öltött állapotban.

Minden lélek kész arra, hogy változtasson, hogy befogadja a gyógyító fényenergiát. Ez a módszer azonnali átalakulást eredményez. Ahogyan a tisztítás beindul, azonnal betöltődik a fény és a szeretet energiája.

A hirtelen fordulathoz, hozzá kell szoknia a léleknek. Ezért mindenkinél másképp mutatkozik meg az előrehaladás.

Vannak lelkek, akiknek egyszeri tisztítással meg is oldódik a probléma. Vannak olyanok, akiknél pedig néhány alkalommal meg kell ismételni a folyamatot, hogy a lélek befogadja az új rezgéseket.

A sorsátalakítás módszertana megtanulható – 3 napos – képzésünk keretén belül.

Ezen a  három napon  elsajátítod az ingahasználatot. Megismered magát a módszert, ráhangolódsz a lehívott energiák értelmezésére. Megtanulod a Magasabb Tudatossággal felvenni a kapcsolatot és rajta keresztül spirituális vezetőiddel is.

Saját magad lelkének tisztítását, átalakítását sajátítod el az első 2 napon.

A harmadik nap  betekintést ad, abba hogyan tisztítsd a családon belüli elakadásokat, illetve megtanulod azt is, hogyan tudj más lelkekkel, klienseiddel együtt dolgozni a sorsátalakítás módszertana segítségével.

A család tagjai, nagyon távoli múltból is, tudattalan sorsbeli kötődésekkel kapcsolódnak egymáshoz. Ez okozhat betegséget, vagy azt, hogy valaki átveszi valakinek a helyét a családban, így nem a saját maga sorsát éli meg.

A sorsátalakítás módszer segítségével, mindezeket fel tudjuk tárni és meg tudjuk oldani. 

A régi energiák átalakíthatóak, hogy a lélek szabad lehessen.

Szeretettel várlak a tanfolyamra!

A jelentkezés folyamatosan történik.

Tanfolyami időpontot IDE kattintva találod!

Minimum 1- maximum 5 –  fő beiratkozó esetén indul a tanfolyam.

Szeretettel várom érdeklődésdet!

Albecz Margaréta (Gréti)

+3670 329 4960