Karma – Sors és Életfeladat, sorselemzés© tanfolyam

 

A szabad akarat és a sors nem ellentétes fogalom, a jelenlegi életünk képviseli az összes múltbéli döntésünket és tapasztalatunkat, amit sorsnak nevezünk az ezeknek a terméke. A Karma célja nem büntetés vagy bosszú, hanem mindig a fejlődést szolgáló megtapasztalás. Sorsunk regényét mi magunk készítjük, még akkor is ha ez földi szemszögből nézve túl nehéz akadályoknak tűnik.

 

Mindannyian egy Isteni terv részesei vagyunk, azzal a céllal születtünk, hogy tökéletesedjünk. Az előző életek sokszor visszhangozzák a jelenlegi életeket, ezért többen gondolkodnak el rajta, hogy ezek- nem-e egy előző életek megoldatlan problémájából fakadnak.

 

karma, sors, életfeladat

Az élet regénye

 

  • Vajon előző életből hoztál-e magaddal valamilyen tulajdonságot a jelenlegi életedbe?
  • Mit vállaltál, mit kell megtanulnod, mered vállalni a felelősséget?
  • Miért történnek úgy a dolgok az életedben, ahogyan történnek?
  • Vajon mi lehet az életfeladatod?
  • A szabad választás adott, de vajon élsz ezzel a lehetőséggel?

 

Úgy érzed változtatnod kellene? MOST itt a lehetőség!
Mindig azt a családot választja a lélek, akik által megkaphatja jelenlegi életében azt, amit meg kell kapnia. Egy élet általában egy fő életfeladatról szól, ezen belül akár 3-4 részfeladat is lehetséges.

– Mi a TE fő életfeladatod?
– Mit Írtál bele életed regényébe?
– Milyen sorsot választottál magadnak?


“Minden lélek pont azokat az embereket, eseményeket, körülményeket teremti meg önmaga számára, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy elérje azt, amit elérni kíván.” Donald Wals

 

Vannak benned nyitott kérdések, amelyekre választ vársz? A karma SORS és ÉLETfeladat tanfolyam megtanítja neked, hogyan tudod meg mindezeket és, hogyan tudsz a szabad akaratod mellett megfelelő döntést hozni a sorsod felett. Lehet, hogy a lelked nem teljesítette feladatait, hibás befejezetlen életeid voltak?

 

Minél előbb szeretnél fejlődni, korrigálni? Szellemi vezetőid segíthetnek neked életterveid felállításában. Hiszen elképzelhető, hogy elfelejtette a lelked mire kötöttél szerződést és a szabad akaratoddal olykor eltértél a választott életfeladatod irányától.

 

 

Amikor leszülettél a jelenlegi Földi létbe, születés dátumodat is te választottad meg, amely egy “titkosírás” és az a feladatod, hogy megfejtsd, mit rejt magában.

– Mi a sorsfeladatod, amit választottál?
– Ki- kivel, hogyan miért? Miért pont ő? Miért pont vele?

 

Ezekből a számokból ezen a tanfolyamon mindezeket megtanulod kiolvasni. Ez a képzés nem a számmisztikára épül, de a születési adatokból dolgozik, amelyből minden kiolvasható, ami az egész életedre hatással van.

 

Ismerd meg önmagad! Tudd meg, a sorsod! Ismerd meg a körülötted élő embereket! Miért történnek úgy a dolgok, ahogyan történnek. Ha szeretnél magadnak egy jobb, és boldogabb életet, akkor szeretettel várlak a tanfolyamra.

 

A képzés díja: napi 15.000 Ft -összesen- 45.000 ft/3nap , tartalmaz egy írott tananyagot, élő hangfelvételt, és oklevelet a végzésről.

 (Nyári kedvezménnyel MOST 35.000 Ft)

 

Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén kedvezmény! Kíváncsi vagy milyen sorsfeladataid lehetnek? Van néhány ötletem, hogyan vizsgáld ezt felül. 

 

Gyere el következő tanfolyamunkra, ahol a számaid tükrében és a már eddigi lehívott információk, tapasztalatok alapján te is tanulhatsz, hogy hasznát vedd ennek az ismeretnek.

 

Időpont: 2017. Augusztus 19-20-26. 
Helyszín: Budapest., VI., Dessewffy u 53. SOTER ezoterikus központ.


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960, +3620/500-2291

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Hírlevél

Tanfolyam

neked ajánljuk

Inga shop

Egyéni terápia

kristály haladó

Kristályprogramozás alaptanfolyamot végzettek számára ajánljuk ezt a képzésünket. Kristálycsomagok / szettek programozását- behangolásait sajátítod el.

Kristályprogramozás haladó Aug 27.

Előadás

Ismerkedj meg az ÚJ UNIVERZUM üzenetével! Ki Ő? Mit jelent Felső Én fogalma? Hogyan tudod vele felvenni a kapcsolatot? Hogyan, miért dönt úgy a lélek, hogy a Földre születik? Milyen céllal vagyunk ITT?

Felsőbb Énnel való kapcsolat Aug 27.

kronobiológia

Saját és mások valódi személyiség elemzését tanuljuk, ezen a kétnapos képzésen. Megtudhatjuk milyen értékekkel, milyen energia felvétellel rendelkeznek csakráink.

Kronobiológia alap Szeptember 02-03.

Kristályprogramozás

Szívmelengető élmény, amikor életre kelnek a kristályok a kezedben, amikor végzed a kristályprogramozás technikáját. Minden negatív érzés, gondolat elmúlik, minden nap mosolyogva ébredsz, gyorsabb tempóban tudsz előre haladni az életedben.

Kristályprogramozás alaptanfolyam Szeptember 10.

Lélekmentor iskola

A felvételi időszakot megnyitottuk! A jelentkezéshez szükséges:-Elhivatottság mások segítésére-Az ezotéria világában való alap szintű jártasság Készség a befogadásra, tanulásra.

Lélekmentor képzés Szeptember 13-tól.

Mágikus képesség iskola

Mágikus képesség fejlesztése, mestertudása iskola. Szeretet alapú módszerekkel, pozitív tiszta erőkkel együtt dolgozva tanulod meg az energiák érzékelését.

Mágikus képesség fejlesztése Szeptember 14-től.

Földsugárzásmérés

A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

Radiesztézia tanfolyam Szeptember 16-17.

Sorstisztító tanácsadó

Spirituális tanácsadás

A SORS átalakítás Módszertana képzés elvégzését követően, csatlakozhatsz az okleveles sorstisztító tanácsadók körébe.

Tanácsadói tanfolyam Szeptember 23-24.

Ősi mágikus tér-lélektisztítás

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Tér és lélektisztítás Szeptember 30.

INGAtanfolyam

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel. Az INGA segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Spirituális INGAtanfolyam október 01.

Csakra harmonizálás

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat.

Csakraharmonizálás tanfolyam Okt 07.

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Kristálygyógyászat Október 08.

ingás sorstisztítás

Sorsátalakítás módszertana

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felső Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

A sors átalakítás módszertana Október 21-22 és 28-29.

Facebook

Read more:
Mi mindent adhat nekünk egy spirituális tanfolyam?

  Életünk folyamán számos módon képezhetjük magunkat és fejlődhetünk, gondolva...

Close