Ősi mágikus tér és lélektisztítás©

Ősi mágikus szertartás/ nagytakarítás, lelki megtisztulás. A tér és lélektisztítás technika ismerete többet ad neked, mint azok a könyvek, amelyek leírnak néhány alaptechnikákat a tértisztítással kapcsolatban.

Miért van rá szükség? Mi a mágikus tértisztítás?

Megismertetjük az Ősi mágikus hitrendszert. Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amely nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált és tanult módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felső Énedet, az Univerzális isteni energiát.


Akkor ajánlom Neked az Ősi mágikus tér és lélektisztítás technikáját.

  • Ha úgy érzed sötét energiák befolyásolják az életed. Ott settenkednek az otthonodban, vagy csak szeretnél egy spirituális nagytakarítási módszert lépésről lépésre elsajátítani, megtanulni vagy megismerni, hogyan szabadulj meg az ellenséges befolyásoktól.

A nagytakarítás ne csak a lakásod, házad fizikai takarításáról szóljon. Rakd rendbe házad lelkét is! Igen, jól olvasod, lakásod, házad energiái csak akkor működnek megfelelően ha a tér (lelke) is tiszta.

  • Miért mágikus tértisztítás?
    Miért van szükség tértisztításra?
    Milyen céllal végezzük a tér és lélektisztítást, mi a tiszta tér?

tér-lélektisztítás

Ősi Mágikus Tér és Lélektisztítás

A ház olyan mint egy szivacs. Bármi történik a környezetében magába szívják a falak, bútorok, szőnyeg, mennyezet, és a tárgyak. Gyakori, hogy ezek a negatív energiák felhalmozódnak a sarkokban abban a térben ahol élsz. Ha negatív esemény történt a közelmúltban, vagy sok a szomorúság vagy a félelem, tisztítani kell a teret azonnal.

Töröld le a múlt porát!

Az ősi mágikus tér és lélektisztítás programon könnyen elsajátíthatod a módszert! Ha szeretnél egy boldogabb, egészségesebb életet, akkor várlak szeretettel! 

Díja: 13.500 Ft

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90. ONLINE is részt tudsz venni. 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!Nem tudsz személyesen részt venni ?

Lehetőséged van most már ONLINE is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Read more:
Égből pottyant üzenet 2016-03-16.

2016-03-16 ÜZENET az ÉgiektőlLényeges és használható felismerésekben lesz részünk, az...

Close