Ősi mágikus tér és lélektisztítás© tanfolyam

Ősi mágikus szertartás/ nagytakarítás, lelki megtisztulás.

Hogyan végezd el otthonod terének áthangolását?

Mindezt röviden én TÉR ÉS LÉLEKTISZTÍTÁSNAK hívom.
Mert, amikor tisztítod a teredet, önmagad lelke is megtisztul, minden olyan rezgéstől, ami nem oda való.

Még a kisgyerekek, háziállatok is nyugodtabban viselkednek egy ilyen mély és hatékony tisztítást követően.

Miért van rá szükség?

Hogy olyan otthont teremts, ami mentes mindenféle előnytelen rezgésektől.

Ami megmarad, az a tiszta fény és a szeretet.

Mi a mágikus tértisztítás?

Az Ősi mágikus hitrendszer adja meg az alapokat. Ezen a tanfolyamon olyan  gyakorlati tanácsokkal leszel gazdagabb, amelyek nagyobb részt saját + megtapasztalt + kipróbált  módszerek összessége. Segítségül hívhatod az Angyalokat, Szellemi vezetőidet, Felsőbb Énedet, az Univerzális isteni energiát.

Akkor ajánlom Neked az Ősi mágikus tér és lélektisztítás technikáját.

  • Ha úgy érzed sötét energiák befolyásolják az életed. Ott settenkednek az otthonodban, vagy csak szeretnél egy spirituális nagytakarítási módszert lépésről lépésre alkalmazni, hogy – hogyan szabadulj meg az ellenséges befolyásoktól.

A nagytakarítás ne csak a lakásod, házad fizikai takarításáról szóljon. Rakd rendbe házad lelkét is! Igen, jól olvasod, lakásod, házad energiái csak akkor működnek megfelelően ha a tér (lelke) is tiszta.

tér-lélektisztítás

Ősi Mágikus Tér és Lélektisztítás

A ház olyan mint egy szivacs. Bármi történik a környezetében magába szívják a falak, bútorok, szőnyeg, mennyezet, és a tárgyak. Gyakori, hogy ezek a negatív energiák felhalmozódnak a sarkokban abban a térben ahol élsz. Ha negatív esemény történt a közelmúltban, vagy sok a szomorúság vagy a félelem, tisztítani kell a teret azonnal.

Töröld le a múlt porát!

Az ősi mágikus tér és lélektisztítás programot követően könnyen elvégezheted a módszert, nemcsak saját otthonodban, hanem másoknak is segíthetsz vele! Ha szeretnél egy boldogabb, egészségesebb életet, akkor várlak szeretettel! 

Tanfolyam Díja: 13.500 Ft

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90. ONLINE is részt tudsz venni. 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!Nem tudsz személyesen részt venni ?

Lehetőséged van most már ONLINE is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

csatlakozz itt díjtalanul!

fejlődj otthonról!

legyél lélekmentor!

spirituális tanácsadó

Fejleszd a képességedet!

Válassz Tanácsadót!

vásárolj ingát!

vedd meg ezt!