Lélekmentor programsorozat (tanfolyam)

Lélekmentor (tanácsadó) programsorozat/tanfolyam tervezett indulása 2023 júniustól.

Havi 2 alkalommal találkozunk 9-10 hónapon át.

ONLINE is csatlakozhatsz!

A sorstisztító, lélekmentor programsorozat/tanfolyam, összegezve egy önismereti felismerés, amely olyan rendszerekkel van ötvözve, hogy a benne foglaltakkal mindenki tudjon másokkal is együtt dolgozni, spirituális tanácsadóként.

Az első néhány alkalommal   megismered a saját sorsfeladatodat, elsajátítod a személyiség elemzést profi szinten. Karmikus, sorstani események felismerések is előtérbe kerülnek.

Elméleti és gyakorlati technikákkal ötvözve tárom eléd azokat az elemeket, amelyek a lélektisztítás, sorselemzés témában  a spirituális fejlődésben, magasabb szintre segíthetnek.

A programsorozat végén megismered, hogyan tudsz mások lelkével együtt dolgozni, elemezni, sorsfeladatokat számolni-felismerni, sors-lélektisztítást folytatni.

Témakörökhöz tartozik:

    • Karma-sors-életfeladat = sorselemzés
    • Kronobiológia = személyiség elemzés
    • Sorstisztítás-lélektisztítás spirituális vezetők segítségével (ingahasználat elsajátítása)

Egyedi ingatáblázatok segítségével  tudjuk a lélek programjait, energiáit beazonosítani, előző és más egyéb életeket vizsgálni, kitesztelni azokat az elakadásokat, amelyek a saját illetve mások lelkét, valamint a családot érintik. Ezenfelül a negatív rezgéseket átalakíttatni pozitívakká, Spirituális Vezetők, Mesterek közreműködésével.

Megismered a család – lélek rendszerének törvényszerűségeit is.

A sorstisztító, lélekmentor módszert bárki a magáénak tudhatja, egyéb ismeretek nélkül is.

A kurzus végén tanúsítványt állítunk ki, ami igazolja a lélekmentor tanfolyam elvégzését.
 
Lélekmentorként a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 TEÁOR szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathatsz tanácsadói tevékenységet, illetve indíthatsz vállalkozást!
 

Díja: havonta fizetendő 25.000 Ft

Előzetes jelentkezés szükséges!

+3670/329-4960

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

Helyszín: 1133 Budapest., XIII., Váci út 90

Szeretettel várlak! ONLINE is!

Kattints IDE és olvasd el azok véleményét, akik már részesei voltak a felismeréseknek.