Lélekmentor (tanácsadó) programsorozat/tanfolyam tervezett indulása 2022 őszén Havi 2 alkalommal találkozunk 9-10 hónapon át.

A jelentkezés folyamatos. Töltsd ki az oldalon található űrlapot, hogy eljusson hozzám a részvételi szándékod. Ezt követően felveszem veled  a kapcsolatot, hogy minden részletet egyeztessünk.

ONLINE is csatlakozhatsz!

A sorstisztító, lélekmentor programsorozat/tanfolyam, összegezve egy önismereti felismerés, amely olyan rendszerekkel van ötvözve, hogy a benne foglaltakkal mindenki tudjon másokkal is együtt dolgozni, spirituális tanácsadóként.

 

Az első néhány alkalommal   megismered a saját sorsfeladatodat, elsajátítod a személyiség elemzést profi szinten. Karmikus, sorstani események felismerések is előtérbe kerülnek.

 

 

Elméleti és gyakorlati technikákkal ötvözve tárom eléd azokat az elemeket, amelyek a lélektisztítás, sorselemzés témában  a spirituális fejlődésben, magasabb szintre segíthetnek.

 

önismereti tanulmány

 

 

 

A programsorozat végén megismered, hogyan tudsz mások lelkével együtt dolgozni, elemezni, sorsfeladatokat számolni-felismerni, sors-lélektisztítást folytatni.

 

 

Témakörökhöz tartozik:

    • Karma-sors-életfeladat = sorselemzés
    • Kronobiológia = személyiség elemzés
  • Sorstisztítás-lélektisztítás spirituális vezetők segítségével (ingahasználat elsajátítása)

Egyedi ingatáblázatok segítségével  tudjuk a lélek programjait, energiáit beazonosítani, előző és más egyéb életeket vizsgálni, kitesztelni azokat az elakadásokat, amelyek a saját illetve mások lelkét, valamint a családot érintik. Ezenfelül a negatív rezgéseket átalakíttatni pozitívakká, Spirituális Vezetők, Mesterek közreműködésével.

spirituális tanácsadó

Megismered a család – lélek rendszerének törvényszerűségeit is.

A sorstisztító, lélekmentor módszert bárki a magáénak tudhatja, egyéb ismeretek nélkül is.

Díja: havonta fizetendő 19.900 Ft

Előzetes jelentkezés szükséges!

+3670/329-4960

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

Helyszín: 1133 Budapest., XIII., Váci út 90

Tervezett időpontja 2022 ősze

Szeretettel várlak! ONLINE is!

Olvasd el azok véleményét, akik már részesei voltak a felismeréseknek.

sorstisztító, lélekmentor képzés

csatlakozz itt díjtalanul!

fejlődj otthonról!

legyél lélekmentor!

spirituális tanácsadó

Fejleszd a képességedet!

Válassz Tanácsadót!

vásárolj ingát!

vedd meg ezt!