Karma – Sors és Életfeladat, sorselemzés©
(számmisztika, numerológia)

A szabad akarat és a sors nem ellentétes fogalom, a jelenlegi életünk képviseli az összes múltbéli döntésünket és tapasztalatunkat, amit sorsnak nevezünk az ezeknek a terméke. A Karma célja nem büntetés vagy bosszú, hanem mindig a fejlődést szolgáló megtapasztalás. Sorsunk regényét mi magunk készítjük, még akkor is ha ez földi szemszögből nézve túl nehéz akadályoknak tűnik.

Mindannyian egy Isteni terv részesei vagyunk, azzal a céllal születtünk, hogy tökéletesedjünk. Az előző életek sokszor visszhangozzák a jelenlegi életeket, ezért többen gondolkodnak el rajta, hogy ezek- nem-e egy előző életek megoldatlan problémájából fakadnak.

Az élet regénye

Az élet regénye

 

    • Vajon előző életből hoztál-e magaddal valamilyen tulajdonságot a jelenlegi életedbe?
    • Mit vállaltál, mit kell megtanulnod, mered vállalni a felelősséget?
    • Miért történnek úgy a dolgok az életedben, ahogyan történnek?
    • Vajon mi lehet az életfeladatod?
  • A szabad választás adott, de vajon élsz ezzel a lehetőséggel?

Úgy érzed változtatnod kellene? MOST itt a lehetőség!
Mindig azt a családot választja a lélek, akik által megkaphatja jelenlegi életében azt, amit meg kell kapnia. Egy élet általában egy fő életfeladatról szól, ezen belül akár 3-4 részfeladat is lehetséges.

– Mi a TE fő életfeladatod?
– Mit Írtál bele életed regényébe?
– Milyen sorsot választottál magadnak?


“Minden lélek pont azokat az embereket, eseményeket, körülményeket teremti meg önmaga számára, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy elérje azt, amit elérni kíván.” Donald Wals

Vannak benned nyitott kérdések, amelyekre választ vársz? A karma SORS és ÉLETfeladat  megmutatja neked, hogyan tudod meg mindezeket és, hogyan tudsz a szabad akaratod mellett megfelelő döntést hozni a sorsod felett. Lehet, hogy a lelked nem teljesítette feladatait, hibás befejezetlen életeid voltak?

Minél előbb szeretnél fejlődni, korrigálni? Szellemi vezetőid segíthetnek neked életterveid felállításában. Hiszen elképzelhető, hogy elfelejtette a lelked mire kötöttél szerződést és a szabad akaratoddal olykor eltértél a választott életfeladatod irányától.

Amikor leszülettél a jelenlegi Földi létbe, születési dátumodat is te választottad meg, amely egy “titkosírás” és az a feladatod, hogy megfejtsd, mit rejt magában.

– Mi a sorsfeladatod, amit választottál?
– Ki- kivel, hogyan miért? Miért pont ő? Miért pont vele?

Ezekből a számokból mindezek kiolvashatóak. Ez a módszer nem a számmisztikára épül, de a születési adatokból dolgozik, amelyből minden kiolvasható, ami az egész életedre hatással van.

Ismerd meg önmagad! Tudd meg, a sorsod! Ismerd meg a körülötted élő embereket! Miért történnek úgy a dolgok, ahogyan történnek. Ha szeretnél magadnak egy jobb, és boldogabb életet, akkor szeretettel várlak.

Díja: 49.500 ft

Kíváncsi vagy milyen sorsfeladataid lehetnek? Van néhány ötletem, hogyan vizsgáld ezt felül. 

Vegyél részt következő programunkon, ahol a számaid tükrében és a már eddigi lehívott információk, tapasztalatok alapján te is megtudhatod, hogyan vedd hasznát ennek az ismeretnek.

Helyszín: Budapest., XIII, Váci út 90.

ONLINE is részt vehetsz élő közvetítésben

Amennyiben az időpont nem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!


Nem tudsz személyesen részt venni?

Lehetőséged van most már ONLINE is.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960, 

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.