Karma – SORS és ÉLETfeladat, sorselemzés tanfolyam

Karma – Sors és Életfeladat, sorselemzés© tanfolyam (számmisztika, numerológia)

SORStani feltárások, összefüggések, döbbenetes felismerések.

A szabad akarat és a sors nem ellentétes fogalom. A jelenlegi életedet képviseli az összes múltbéli döntéseid és tapasztalataid, amit sorsnak nevezel az ezeknek a terméke. 

A Karma – sors – életfeladat = SORSELEMZÉS módszerét hívhatjuk akár numerológiának , számmisztikának is, hiszen a születési dátum alapján nyerünk minden részletre kiterjedő betekintést.

Mégsem hívom ennek, mert egy sokkal mélyebb,  más nézőpontól segít a SORSELEMZÉS felismerni azt, hogy pl:
 
  • Milyen sorsfeladatot hoztál az előző életedből?
  • Kell – e korrigálj? Milyen tudatosságszintű lélek lakozik a fizikai testedben?
  • Belső Gyermeki Én sérülés, miben blokkolnak még felnőtté válásod után is?
  • Pontosan, mikor is volt a felnőtté válásod?
  • Milyen mintákat cipelsz, ami nem a tiéd…hogyan szabadítsd fel a lelked ezektől?
  • Hogyan éld meg a mindennapokat, hogy eredményesen beteljesítsd a feladatokat?
  • Mi a küldetésed?
  • Kihez születtél le családon belül?
Ilyen és még sok hasonló élményben fogsz részesülni, ha részt veszel a sorselemzés tanfolyamon.

Úgy érzed változtatnod kellene? MOST itt a lehetőség! Mindig azt a családot választja a lélek, akik által megkaphatja jelenlegi életében azt, amit meg kell kapnia. Egy élet általában egy fő életfeladatról szól, ezen belül akár 3-4 részfeladat is lehetséges.

– Mi a TE fő életfeladatod? – Mit Írtál bele életed regényébe? – Milyen sorsot választottál magadnak?

„Minden lélek pont azokat az embereket, eseményeket, körülményeket teremti meg önmaga számára, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy elérje azt, amit elérni kíván.” Donald Wals

 

Vannak benned nyitott kérdések, amelyekre választ vársz? A karma SORS és ÉLETfeladat  megmutatja neked, hogyan tudod meg mindezeket és, hogyan tudsz a szabad akaratod mellett megfelelő döntést hozni a sorsod felett. Lehet, hogy a lelked nem teljesítette feladatait, hibás befejezetlen életeid voltak?

 

Minél előbb szeretnél fejlődni, korrigálni? Szellemi vezetőid segíthetnek neked életterveid felállításában. Hiszen elképzelhető, hogy elfelejtette a lelked mire kötöttél szerződést és a szabad akaratoddal olykor eltértél a választott életfeladatod irányától.

Ismerd meg önmagad! Tudd meg, a sorsod! Ismerd meg a környezetedben élő embereket! Miért történnek úgy a dolgok, ahogyan történnek. Ha szeretnél magadnak egy jobb, és boldogabb életet, akkor szeretettel várlak.


Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

Kíváncsi vagy milyen sorsfeladataid lehetnek? Van néhány ötletem, hogyan vizsgáld ezt felül. 

Vegyél részt következő sorselemzés tanfolyamon, ahol a számaid tükrében és a már eddigi lehívott információk, tapasztalatok alapján te is megtudhatod, hogyan vedd hasznát ennek a módszernek.

Helyszín: Budapest., XIII, Váci út 90.

ONLINE is részt vehetsz!

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.