A sors átalakításának módszertana tanfolyam

A SORS átalakításának módszertana©
(ingás technika)

Dolgozz együtt a lélekkel!
Ismerd meg a sors  törvényszerűségeit, és akkor TE magad lehetsz életed irányítója! Nálad is megtalálható az ERŐ, amivel a sorsodat átalakíthatod.

Tanuld meg alkalmazni, hogy élhess!

Tudtad, hogy a sorsod forgatókönyvét te írod magadnak? Minden a szabad akaratod döntéseidnek következménye. Te vagy Önmagad Gyógyítója, aki képes megváltoztatni mindent, amit szeretnél.

Keltsd életre a  Magasabb Én, a Mindent Tudó Egy Egyetemes Elmével való kapcsolatodat!

A sors átalakításának módszertana, inga segítségével Felsőbb Éneden keresztül tárja fel és tisztítja ki a blokkokat, elakadásokat. Egyedi ingatáblázatokkal tudod a kapcsolatot megteremteni az Égi irányítással, Spirituális Vezetőiddel, majd beazonosítani a futó tudatalatti programokat.

Egyes esetekhez, problémákhoz más-más Spirituális Segítőkre van szükség. Őket Felsőbb Éned koordinálja, összehangolja és a megfelelő hatás érdekében ő az, aki kiválasztja neked a megfelelő minőségű és mennyiségű segítőt.

Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudsz információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felsőbb Éned és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető lesz számodra is a változás.

A sorsátalakítás módszertana, segít előző életekbe is betekinteni, hogy az onnan származó zavart és annak következményeit is megszüntesd. Némely esetekben párhuzamos vagy jövő életekből is kaphatsz információt, amit itt és most át tudsz alakítani.

A megrekedt energiák kitisztíthatóak akkor is, ha azok a felmenőiddel, gyökereiddel vannak összefüggésben. Visszatudod állítani a rendet, amiben tud áramolni az energia. Az ősök erejével a gyökereiden keresztül árad a szeretet, az elfogadás, a nyitottság, de ezek csak akkor tudnak célba érni ha a sérült alapelveket, egyéb sebeket helyreállítod.

Az energiák egyszerűen lehívhatóak és betölthető a megoldás.  Felsőbb Én betölti a morfogenetikus mezőbe és a családi lelkiismeretbe.

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. 

Ha még nem használtál ingát nem gond, hiszen már az első pár órában alkalmazni tudod majd megfelelően. Valamint azt is felismered, hogy a Felsőbb Éneddel, hogyan alakíts ki tiszta kapcsolatot. Mindenben segítek!

Az első napokban  a saját, majd a program második felében  pedig mások lelkével is tudsz majd együtt dolgozni, hogy magasabb szinten is alkalmazni tudd életedben a sorsátalakítás módszertanát.

A kurzuson kapsz egy ingát, 60 db ingatáblázatot,  élő hanganyagot, részvétel igazolását.

Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén kedvezmény!

Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

Jelentkezz MOST!!!
Helyszín: 1133 Budapest, XIII., Váci út 90.

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

ONLINE is részt vehetsz élő közvetítésben.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

VISSZAJELZÉS SORSÁTALAKÍTÁST KÖVETŐEN

Életem során nagyon sokszor kellett kisebb-nagyobb csoport előtt nyilatkoznom, előadást tartanom. Ezek mindig nagyon nehéz percek voltak számomra. Általában hosszasan készültem rá, ennek ellenére mégis képtelen voltam összeszedetten beszélni, gyakran elment a hangom, egyszerűen leblokkoltam. Rettenetesen zavart ez a helyzet és megoldást kerestem. Így kerültem Grétihez, aki kapcsolatba lépve az Égiekkel megállapította, hogy egy előző életben átélt fulladás élmény az, ami a torok csakrámat blokkolja. Sorstisztítás és a családrendezés módszerével sikerült kitisztítania ezt a blokkot. Néhány héttel később felkérést kaptam egy tv interjúban való szereplésre, amelyen csodálattal és nagy örömmel tapasztaltam, hogy egyáltalán nem izgulok, összeszedetten tudok beszélni és a hangom teljesen normális.

Hálásan KÖSZÖNÖM! 

Szabó Zita Budapest