A SORS átalakításának módszertana©
(ingás technika)

Dolgozz együtt a lélekkel!
Ismerd meg a sors  törvényszerűségeit, és akkor TE magad lehetsz életed irányítója! Nálad is megtalálható az ERŐ, amivel a sorsodat átalakíthatod.

Tanuld meg alkalmazni, hogy élhess!

Tudtad, hogy a sorsod forgatókönyvét te írod magadnak? Minden a szabad akaratod döntéseidnek következménye. Te vagy Önmagad Gyógyítója, aki képes megváltoztatni mindent, amit szeretnél.

Keltsd életre a  Magasabb Én, a Mindent Tudó Egy Egyetemes Elmével való kapcsolatodat!

A sors átalakításának módszertana, inga segítségével Felsőbb Énünkön keresztül tárja fel és tisztítja ki a blokkokat, elakadásokat. Egyedi ingatáblázatokkal tudjuk a kapcsolatot megteremteni az Égi irányítással, Spirituális Vezetőinkkel, majd beazonosítani a futó tudatalatti programokat.

Egyes esetekhez, problémákhoz más-más Spirituális Segítőkre van szükség. Őket Felsőbb Én koordinálja, összehangolja és a megfelelő hatás érdekében ő az, aki kiválasztja nekünk a megfelelő minőségű és mennyiségű segítőt.

Az ingatáblázatok segítségével, minden életterületre vonatkozóan tudunk információt kérni. Beazonosítani azokat az okokat, melyek az elakadásért felelősek. Ezeket kitisztítja Felsőbb Én és pozitív rezgéseket tölt be a helyükbe, így a jelen fizikai síkon azonnal érzékelhető a változás.

sorsátlakítás

A sorsátalakítás módszertana, segít előző életekbe is betekinteni, hogy az onnan származó zavart és annak következményeit is megszüntessük. Némely esetekben párhuzamos vagy jövő életekből is kaphatunk információt, amit itt és most átalakíthatunk.

A megrekedt energiák kitisztíthatóak akkor is, ha azok a családdal vannak összefüggésben. Visszatudjuk állítani a rendet, amiben tud áramolni az energia. Az ősök erejével a gyökereinken keresztül árad a szeretet, az elfogadás, a nyitottság, de ezek csak akkor tudnak célba érni ha a sérült alapelveket, egyéb sebeket helyreállítjuk.

Az energiák egyszerűen lehívhatóak és betölthető a megoldás.  Felsőbb Én betölti a morfogenetikus mezőbe és a családi lelkiismeretbe.

Ez a módszer egy új nézőpontból segít megérteni a dolgokat. 

Ha még nem használtál ingát, te is elsajátíthatod, hogyan alkalmazd azt megfelelően. Valamint azt is felismered, hogy a Felsőbb Éneddel, hogyan alakíts ki tiszta kapcsolatot.

Az első napokban  a saját, majd a tanfolyam második felében  pedig mások lelkével is tudsz majd együtt dolgozni, hogy magasabb szinten is alkalmazni tudd életedben a sorsátalakítás módszertanát.

Jelentkezz MOST!!!
Helyszín: 1133 Budapest, XIII., Váci út 90.

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

ONLINE is skype segítségével élő közvetítésben

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van  ONLINE képzésre is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

Tartalmaz egy ingát, 60 db ingatáblázatot,  élő hanganyagot, részvétel igazolását.

Díja: 79.900 Ft

Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén kedvezmény!

ÉLD az életed egészségesen!

VISSZAJELZÉS SORSÁTALAKÍTÁST KÖVETŐEN

Életem során nagyon sokszor kellett kisebb-nagyobb csoport előtt nyilatkoznom, előadást tartanom. Ezek mindig nagyon nehéz percek voltak számomra. Általában hosszasan készültem rá, ennek ellenére mégis képtelen voltam összeszedetten beszélni, gyakran elment a hangom, egyszerűen leblokkoltam. Rettenetesen zavart ez a helyzet és megoldást kerestem. Így kerültem Grétihez, aki kapcsolatba lépve az Égiekkel megállapította, hogy egy előző életben átélt fulladás élmény az, ami a torokcsakrámat blokkolja. Sorstisztítás és a családrendezés módszerével sikerült kitisztítania ezt a blokkot. Néhány héttel később felkérést kaptam egy tv interjúban való szereplésre, amelyen csodálattal és nagy örömmel tapasztaltam, hogy egyáltalán nem izgulok, összeszedetten tudok beszélni és a hangom teljesen normális. Hálásan KÖSZÖNÖM!                                                     Szabó Zita Budapest