Spirituális INGAhasználat© 

Kommunikálj a Lélekkel és a Felsőbb Éneddel.

Az inga használata egyszerű mód arra, hogy hozzáférést kérj az isteni útmutatáshoz, és nagyon fontos, hogy helyesen használd. Ez az eszköz, segít kommunikálni a Felsőbb Éneddel, a vezetőiddel, és lehet használni arra is, hogy segítsen Téged a döntésekben és a gyógyító energia közvetítésében.

Egyszerűen az inga, egy nagyon rendes kis készülék. Nem kell, hogy bármilyen spirituális élményed vagy tapasztalatod legyen, mert működni fog nálad is.

Miben segít még Neked ez a technika?

Felső Éneddel való kommunikáció elsajátítása. Megtanulod, hogyan használd az ingát, vagy hogyan bővítsd a már meglévő tudásodat.

Hogyan kell alkalmazni egy ingát?
Mi mozgatja az ingádat?
Miért érdemes egyáltalán megtanulnod az inga használatát?
Mennyire pontos információt, kaphatsz egy ingától?
Meghatározzuk az “igen” és “nem” jelzéseket.
A megfelelő típusú kérdések feltevése.

Az INGA energia mintázatokat olvas, üzeneteit Felső Énünktől hozza felszínre. Tudatalatti titkaink feltárásához tökéletes eszköznek minősül. Akik nem ismerik a szabályokat, azok hamis válaszokat kapnak.

A tudatalatti elme a Felső Énhez kapcsolódva bármilyen kérdésre meg tud válaszolni. Használd bölcsen és élvezd a támogatását! Előképzettség nem szükséges.

symbol healing ingás tisztító módszer

Az INGA sokkal több, mint egy zsinórra akasztott súly.
Az egyik legjobban alkalmazható tárgy különböző területeken.
Az inga nem egy új keletű találmány, már évezredek óta ismerik.
Az ókori Kínában gonosz szellemeket űztek ki vele.
Az egyiptomiak a növénytermesztésre szánt terület kimérésére alkalmazták.
Az INGA használatának lehetőségei korlátlanok, sokféleképpen adhat útmutatást.

Az ingahasználat foglalkozáson segítünk neked kiválasztani a megfelelő ingát. Sokkal többre alkalmas, minthogy csak az igen-nem válaszokra korlátozzuk az alkalmazását. Tengernyi gyakorlati és mágikus cél elérését segíti elő. Megtanítjuk, hogyan segít a döntéshozatalban, egészségügyi problémák megoldásában, hogyan kommunikálhatunk nem látható energiákkal.

Az inga használatával- ha helyesen- alkalmazod csodákat vihetsz végbe. Az INGAhasználat segítségével szándékosan is küldhetünk információt a tudatalattinkba. Sokan játékszernek tartják, figyelmen kívül hagyva,hogy helyes használat esetén milyen dolgokra képes.

Használata elsajátítható, megtanulható.
Az inga használata, mint minden más értékes dolog gyakorlást kíván a szakértői szint eléréséhez. A Tudatos elme rengeteg adatot tárol, de a tudatalatti még ennél is sokkal – sokkal többet. Az inga a központi idegrendszer meghosszabbításaként a tudatalattit teszi hozzáférhetővé, így érkezik meg az információ Felső Énünktől.

Tanácsot mindig Felső Éntől kapjuk,viszont a hiteles válaszok mindig az őszinte és a fontos kérdésekre érkezik. Az inga, életed területén érzékenyebbé, tudatosabbá és intuitívabbá tesz, használatával a képességeid megsokszorozódnak.


Részvétel díja: 17.000 Ft.
Tartalmaz egy gyakorló ingát, írott tudnivalókat, igazolást.

Helyszín: Budapest.,XIII., Váci út 90.

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!
Lehetőséged van most már ONLINE képzésre is jelentkezni.

Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Read more:
Kék akril gyöngy inga

Felsőbb Éneddel való tiszta csatorna kialakításához a legkiválóbb. SVT, Sorstisztítás ...

Close