Symbol Healing test és lélektisztító© ingás technika

A Symbol Healing technika – szimbólumokkal, lélektisztító eljárás – lényege, hogy a diszharmonikus energiákat alakítja át harmonikus rezgésekké. A módszer könnyen és gyorsan segít a pozitív változást elérni, nemcsak lélekszinten, de a fizikai szinten is.

A csakrák tisztításával is foglalkozik, valamint a színek hatását is magában foglalják a technikai részletek, amelyek hatással vannak a lélekre, a fizikai testre és a szellemünkre egyaránt. A színek különböző rezgéseik által,  közérzetjavító hatással vannak rád is.

A Symbol Healing, szimbólum technika, az elmében lévő negatív gondolatokat is tisztítja és átváltoztatja pozitívakra.  A szimbólumokkal  feltudjuk tárni azt is, hogy egy bizonyos betegségnek milyen lelki háttere van és innen kezdődik a folyamat.

symbol healing

Symbol Healing technika

A megfelelő szimbólumok energiáit a testbe berezegtetve érhetünk el sikereket. Különböző módszerek segítenek ennek technikai kivitelezésében, melyeket ezen a képzésen a gyakorlatok révén eltudsz majd sajátítani.

A szimbólumokból áramló rezgés, energia hatására csökkennek / megszűnnek a problémák. Ha valamilyen múltbéli traumától nem tudott a lélek megszabadulni az azért van, mert a tudat alatti őrzi az emlékképeket, ezeket tudod átintegrálni a szimbólumokkal.

Bármilyen tünet átalakítására alkalmas a Symbol Healing, szimbólum technika alkalmazása, és rövid időn belül tapasztalható a változás. Ez a spirituális módszer egyszerűen működik, bárki alkalmazni tudja magán és másokon is.

A rendszer nem alkalmaz hipnózist, a Szupertudatos Elme, Magasabb Én, a Mindent Tudó Egy Egyetemes Elme (MTEEE) segítségével hívja le a tudnivalókat, hogy egy adott helyzetben, betegségnél melyik szimbólumot, mennyi ideig és hogyan alkalmazzuk.

A leggyorsabb és legpontosabb tesztelési módszer erre az inga. ingás lélektisztítás

Az információt a MTEEE közbenjárásával ingán keresztül, és erre az eljárásmódra alkalmas egyedi ingatáblázatok segítségével azonosítjuk be.

Az ingahasználatot könnyen eltudod sajátítani, nem szükséges hozzá különleges képesség, sem előképzettség.

Mindenkinél alkalmazható ez az alternatíva, a Symbol Healing szimbólum technika, hogy boldogabb, sikeresebb és harmónikus életet tudj élni.

    • Helyezz őrt a MTEEE segítségével a tudatalatti ajtaja elé!
    • Dönts úgy, hogy képes vagy pozitív üzeneteket átvinni azon az ajtón!
    • Tanuld meg eltörölni a régi negatív viselkedésmintákat!
    • Helyezd be a pozitív energiákat és találd meg a sikert!
  • Hozd létre a valóságodat!

Ezáltal előtted is megnyílik a világ a csodák tárháza.

Díja: 49.500 Ft/ tartalmaz egy ingát, szótárat, szimbólumokat,
25 db ingatáblázatot, és igazolást a részvételről.

ONLINE is skype segítségével élő közvetítésben

Amennyiben az időpont nem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90. (Árpád hídnál)


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE kurzusra is jelentkezni.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

Élj szabadon és egészségesen!

A jelen oldal tartalmának, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel másolásra, reprodukálásra, terjesztésre) kizárólag a www.szellemszive.hu előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

csatlakozz itt díjtalanul

fejlődj otthonról

Tanácsadók

lélekmentor2021

spirituális tanácsadó

Mestertudás

egyedi ingák

Elektroszmogmérő műszer