Kristálygyógyászat – ásványtan ismeretek 

Hogyan tudják a kristályok megváltoztatni az életedet? Ismerj meg olyan kristálygyógyászati módszereket, amelyek segítenek neked vagy másoknak is az egyensúlyt fenntartani. Tapasztald meg a kristályok gyógyító erejét! Gyakorlati elemek bemutatása is része a kristálygyógyászat – ásványtan ismeretek programnak!

A kristályok a test energiáira ható rezgéseik révén hatékony testi, érzelmi és szellemi gyógyításra képesek. Tudtad, hogy a kristálygyógyászatot mintegy 5.000 éve használják már? Felismered, hogy melyik kristály milyen gyógyító hatással rendelkezik?

Kristálygyógyászat tanfolyam

Kristálygyógyászat

Mit érdemes még tudnod a kristályokról?

  • Különböző hatékony tisztítási módszereket sajátíthatsz el.
  • Hogyan tudod a kristályokat feltölteni?
  • Hogyan tudjuk az egyensúlyt a harmóniát visszaállítani a csakrák és a kristályok segítségével?
  • A térben elhelyezett kristályokat is megismerheted, milyen kristályt használj, ha PL: védelmet szeretnél a családodnak, ha több pénzt szeretnél bevonzani, káros sugárzások elleni védelem, szerelmi életed fellendítése érdekében .
  • A kristályokkal növelheted az Angyalok energiáját is!
  • Hogyan válassz magadnak személyes kristályt, melyet ha magadnál tartasz, akkor számos területen javulhat az életed!
 • Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amelyeket mi is sikerrel alkalmazunk a kristálygyógyászat területén!


gyógyításkristályokkalEzt is tudnod kell!

A mai modern világunkban az alternatív gyógymód egyre jobban virágzik, melynek részét képezi a kristálygyógyászat is. Lehet, hogy már te is tapasztaltad azt, hogy a kristályok beindítják a gyógyító folyamatokat.

A kristálygyógyászat technikája elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel. A kristályokat már évezredek óta használják gyógyító segédeszközként. Lehet, hogy nem tudatos, de a kristályok rezgései része a mindennapi életünknek. Használjuk a kristályok energiáit pl: kősó, konyhasó formájában is.

Sokan viselnek drágakövekből, kristályokból előállított ékszereket, amelyeknek gyógyító hatásaik vannak. A kristályok nemcsak az ember számára, de a növények és állatok számára is segítségül szolgálhatnak. A kristálygyógyászat használatakor érzékelhető, hogyan sugározzák ki energiájukat egyes tüneteknél, betegségeknél.

A kristálygyógyászat technikája bemutatja, hogyan kell a kristályokat tárolni, tisztítani és feltölteni, hogy megtartsák a gyógyító energiájukat.

Ez a program mélyebb megértést ad abban, hogy milyen csodálatos, természetes gyógymódot ad az Anyatermészet az emberiség számára. Ezt követően pedig a kristályenergia, részét fogja képezni a mindennapi életednek. Találd meg a Harmóniát és a Békét!

 

A Kristályok harmonizálnak, fájdalmat csökkentenek, gyógyítanak, beindítják a test öngyógyító folyamatait, blokádokat oldanak, csökkentik a stresszt, de a kristályok nem helyettesítik az orvost!

A kristálygyógyászat díja: 17.000 ft,
tartalmaz írott tudnivalókat, részvétel igazolását.

Létezik egy másik hasonló technika, róla IDE kattintva olvashatsz!

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90. ONLINE is részt tudsz venni. 

Szeretettel várom jelentkezésedet

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE  is.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!

Read more:
Kristályprogramozás, kristályok behangolása

Tervezett időpontok: ONLINE is bármilyen erre alkalmas kommunikációs eszköz segítségével...

Close