Kristálygyógyászat tanfolyam

Kristálygyógyászat – tanfolyam ásványtan ismeretek 

 

Hogyan tudják a kristályok megváltoztatni az életedet? Találkozz olyan kristálygyógyászati módszerekkel, amelyek segítenek neked vagy másoknak is az egyensúlyt fenntartani. Tapasztald meg a kristályok gyógyító erejét! Gyakorlati elemek bemutatása is része a kristálygyógyászat – ásványtan ismeretek tanfolyamnak! Felismered, hogy melyik kristály milyen gyógyító hatással rendelkezik!

Tudtad, hogy a kristálygyógyászatot mintegy 5.000 éve használják már? 

 

Mit érdemes még tudnod a kristályokról?

  • Különböző hatékony tisztítási módszereket kapsz a kezedbe.
  • Vajon, hogyan tudod a kristályokat feltölteni?
  • Hogyan tudod az egyensúlyt és a harmóniát visszaállítani a csakráidban, kristályok segítségével?
  • A térben elhelyezett kristályokat célja. Milyen kristályt használj, ha PL: védelmet szeretnél a családodnak, ha több pénzt szeretnél bevonzani, káros sugárzások elleni védelem, szerelmi életed fellendítése érdekében .
  • A kristályokkal növelheted az Angyalok energiáját is!

  • Hogyan válassz magadnak személyes kristályt, melyet ha magadnál tartasz, akkor számos területen javulhat az életed!
  • Gyakorlati tanácsokkal látlak el, amelyeket én is sikerrel alkalmazok a kristálygyógyászat területén!

Ezt is tudnod kell!

A mai modern világunkban az alternatív gyógymód egyre jobban virágzik, melynek részét képezi a kristálygyógyászat is. Lehet, hogy már te is tapasztaltad azt, hogy a kristályok beindítják az öngyógyító folyamatokat.

 

A kristálygyógyászat technikája elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel. A kristályokat már évezredek óta használják harmonizáló  segédeszközként. Lehet, hogy nem tudatos, de a kristályok rezgései része a mindennapi életünknek. Használjuk a kristályok energiáit pl: kősó, konyhasó formájában is.

Sokan viselnek drágakövekből, kristályokból előállított ékszereket, amelyeknek különböző pozitív hatásaik vannak. A kristályok nemcsak az ember számára, de a növények és állatok számára is segítségül szolgálhatnak. A kristálygyógyászat használatakor érzékelhető, hogyan sugározzák ki energiájukat egyes diszharmónikus rezgésű területeken, hogy azokat átalakítsák pozitív, harmónikus rezgésekké.

 

A kristálygyógyászat technikája bemutatja, hogyan kell a kristályokat tárolni, tisztítani és feltölteni, hogy megtartsák a gyógyító energiájukat.

 

Ez a tanfolyam mélyebb megértést ad abban, hogy milyen csodálatos, természetes gyógymódot ad az Anyatermészet az emberiség számára. Ezt követően pedig a kristályenergia, részét fogja képezni a mindennapi életednek. Találd meg a Harmóniát és a Békét!

 

A Kristályok harmonizálnak, fájdalmat csökkentenek, gyógyítanak, beindítják a test öngyógyító folyamatait, blokádokat oldanak, csökkentik a stresszt, de a kristályok nem helyettesítik az orvost!


A kristálygyógyászat tanfolyam részvételi díja: 20.000 ft, tartalmaz írott tudnivalókat, részvétel igazolását.

Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

Létezik egy másik hasonló technika, róla IDE kattintva olvashatsz!

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90. ONLINE is részt tudsz venni. 

Szeretettel várom jelentkezésedet

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!


Nem tudsz személyesen részt venni a tanfolyamon?

Lehetőséged van most már ONLINE  is.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!