CSAKRA harmonizálás tanfolyam, AURA tisztítása + érzékelése

Csakratisztítás a problémamentes  mindennapokért

A CSAKRA harmonizálása (tanfolyam) – AURA tisztítás a segítségedre lesz, hogy hétköznapjaidat egészségesen élhesd! Hogyan kell megtisztítani csakrákat?

Gyógyír fizikai, érzelmi és lelki problémákra

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? 

A csakrákat ugyan megfogni nem tudod, de finoman érinteni, igen. Nem szükséges semmilyen különleges képesség ahhoz, hogy te is tudj csakra harmonizálást végezni, csak nyitottság kell hozzá.

 

A csakratisztítás  módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat. Szabadságod akkor lehet teljes, ha az energiarendszered megfelelően, vagyis rendesen működik.

 

Már több százan alkalmazzák sikerrel. 

Ez a technika olyan gyakorlati elemeket tartalmaz, amiket könnyen tudsz majd használni. De erről majd bővebben mindent elmondok ezen az eseményen, ahol megmutatom neked és ki is próbáljuk. Mindig megszoktuk beszélni ki, mit tapasztalt meg a gyakorlatok alatt. Ha úgy érzed, még valami hiányzik, akkor a csakra harmonizálás lehet számodra a továbblépés.

 

Kinek való?

Neked, ha fontos, hogy állandóan megfelelő formában légy, hogy védelmet kapj egyéb támadásokkal szemben is. Ha te ezek közé tartozol, akkor neked ajánlom a csakratisztítás módszerét.

Biztosan érezted már te is, hogy sokszor csak azzal megkönnyebbülsz, hogy veszel egy mély levegőt és elengeded a beszorult  érzelmeket. Amikor nem vagy túl jól, és izzad a tenyered tudod, hogy valami nem stimmel. Vagy amikor eszedbe jut valami rossz, kellemetlen emlék a gyomrod görcsbe rándul. Ilyenkor kiegyensúlyozatlanok a csakrák.

 

Ezt az állapotot sürgősen helyre kell állítani!

Sokszor cipelhetsz magadon blokkokat és nehéznek érezheted magad, vagy hasonló helyzetbe kerülhet egy kedves ismerősöd, barátod. Akkor neki is segíteni tudsz a csakra harmonizáló módszerrel.

 

Milyen technikákat állítottam össze?

  • Felismered, hogyan hívj le gyógyító energiát az EGYségből, hogy a Teremtő Isteni energiával tudj csakrákat harmonizálni.
  • Teljes aura tisztítást, szennyeződések eltávolításának gyakorlati elemeit fogod tudni használni.
  • A csakrák működését ellenőrizni kell és fel kell tölteni, hogy újjáépüljön. De, hogyan?
  • Gyakorlati alapok része a táv csakra harmonizálás is.
  • A legismertebb 7 fő csakra mellett, ismereted lesz más csakrákról is.

Akik már használják a csakra harmonizálást, azoknak megváltozott az életük. 

Egészség, boldogság, bőség, siker számodra is elérhető ha jól működsz és alkalmazod a csakra harmonizálás – aura tisztítás módszereit.

 

Téged is érdekelne ez a technika?  

Ha szeretnél többet megtudni róla, akkor gyere el a következő csakra harmonizálás tanfolyamra!


Részvételi díj: 15.000 ft, amely tartalmaz egy leírást is.

Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

Létezik egy másik hasonló technika, róla IDE kattintva olvashatsz!

 ONLINE is skype segítségével élő közvetítésben

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90.

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

 


Az oldalon található programok, gyakorlatok megvásárolhatóak hanganyag és írott formában is. Ezügyben, kérlek kattints ide és küldd el üzenetben szándékodat, vagy jelezd felém telefonon.

+36 70 329 4960

#csakratanfolyam #csakraharmonizálás #auratisztítás #auratanfolyam