Csakratisztítás a problémamentes  mindennapokért

A CSAKRA harmonizálása – AURA tisztítás a segítségedre lesz, hogy hétköznapjaidat egészségesen élhesd! Hogyan kell megtisztítani csakráidat?

Gyógyír fizikai, érzelmi és lelki problémákra

Te is, mint mindenki egészséges életre vágysz, ugye? A csakrákat ugyan megfogni nem tudod, de finoman érinteni, igen. Nem szükséges semmilyen különleges képesség ahhoz, hogy te is tudj csakra harmonizálást végezni, csak nyitottság kell hozzá.

A csakratisztítás módszere mindig a kezedben van, hogy megoldja a bonyodalmakat. Szabadságod akkor lehet teljes, ha az energiarendszered megfelelően, vagyis rendesen működik.

Már több százan alkalmazzák sikerrel. 

Ez a technika olyan gyakorlati elemeket tartalmaz, amiket könnyen tudsz majd használni. De erről majd bővebben az előadáson, ahol megmutatom neked és ki is próbáljuk. Mindig megszoktuk beszélni ki, mit tapasztalt meg a gyakorlatok alatt. Ha úgy érzed, még valami hiányzik, akkor a csakraharmonizálás lehet számodra a továbblépés.

Kinek való?

Neked, ha fontos, hogy állandóan megfelelő formában légy, hogy védelmet kapj egyéb támadásokkal szemben is. Ha te ezek közé tartozol, akkor neked ajánlom a csakratisztítás módszerét.

Biztosan érezted már te is, hogy sokszor csak azzal megkönnyebbülsz, hogy veszel egy mély levegőt és elengeded a beragadt érzelmeket. Amikor nem vagy túl jól, és izzad a tenyered tudod, hogy valami nem stimmel. Vagy amikor eszedbe jut valami rossz, kellemetlen emlék a gyomrod görcsbe rándul. Ilyenkor kiegyensúlyozatlanok a csakrák.

Ezt az állapotot sürgősen helyre kell állítani!

Sokszor cipelhetsz magadon blokkokat és nehéznek érezheted magad, vagy hasonló helyzetbe kerülhet egy kedves ismerősöd, barátod. Akkor neki is segíteni tudsz a csakraharmonizáló módszerrel.

Milyen technikákat állítottam össze?

  • Ismertetem, hogyan hívj le gyógyító energiát az EGYségből. A Teremtő Isteni energiával dolgozunk.
  • Teljes aura tisztítást, szennyeződések eltávolításának gyakorlati elemeit sajátítod el.
  • A csakrák működését ellenőrizni kell és fel kell tölteni, hogy újjáépüljön. De, hogyan?
  • A távkezelés is része a gyakorlati alapoknak.
  • A legismertebb 7 fő csakra mellett, ismereted lesz más csakrákról is.

Akik már működtetik a csakraharmonizálást, azoknak megváltozott az életük. 

Egészség, boldogság, bőség, siker számodra is elérhető ha jól működsz és alkalmazod a csakra harmonizálás – aura tisztítás módszereit.

Téged is érdekelne ez a technika?  

Ha szeretnél többet megtudni róla, akkor gyere el a következő csakraharmonizálás programra!

Részvételi díj: 13.500 ft, amely tartalmaz egy leírást is.

Köszönöm.

Létezik egy másik hasonló technika, róla IDE kattintva olvashatsz!

 ONLINE is skype segítségével élő közvetítésben

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90.

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!Az oldalon található programok, gyakorlatok megvásárolhatóak hanganyag és írott formában is. Ezügyben, kérlek kattints ide és küldd el üzenetben szándékodat, vagy jelezd felém telefonon.
+36 70 329 4960

Nem tudsz személyesen részt venni ?

Lehetőséged van most már ONLINE is velünk tartani.

Részletekért kattints IDE!

Érdeklődj! +3670/329-4960,

ÉLD az életed egészségesen!