Radiesztézia – földsugárzás mérés tanfolyam.

Radiesztézia – földsugárzásmérés a gyakorlatban (tanfolyam)

A radiesztézia nem új keletű tanulmány. Ezen a tanfolyamon megismerheted a radiesztézia múltját is. Miért fontos, hogy felismerd a földsugárzásokat? A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a programon  a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

A radiesztézia – földsugárzásmérés tanfolyamot ajánlom mindazoknak, akik akár kezdők, vagy valamilyen alternatív gyógyászat területén végzik feladatukat. Azoknak is, akik érdeklődési körüket, tanulmányaikat szeretnék szélesíteni és megérteni, hogyan tud a pálca jelzéseket adni számunkra.

 • Megismersz bizonyos védekezési lehetőségeket is.
  Szeretnél mérni egyéb láthatatlan energiákat?
  Gyere el hozzánk, és megtanítjuk neked!
  Pozitív-negatív zónákat kereshetsz.
  Minden mérhető, ami láthatatlan, de létezik!
  Mindent megmérhetsz, amit csak szeretnél!

Elsajátítod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

◊ A pálca tartása- programozása.
◊ Megismerkedsz a radiesztézia különböző területeivel.
◊ Hogyan, milyen technikákat használva tudsz mérni a pálcával.
◊ Milyen földsugárzás fajtákat ismerünk.
◊ Megtanulod a földsugárzások kimérését.

Memorizálod azt is, hogyan vizsgálj aurában földsugárzás lenyomatot. Amennyiben valakinek az ágyán vagy a munkafelületnél, bármilyen sugárzás fajta van, annak rezgését megtalálod az aurában is. Hartmann-Curry-Vízerek-Geológiai törésvonal-Szent György és Ley vonalak, Érctelér, Talajrétegződések, a Tigris-háló, a Benker Cubical system, Black lines, Straight Lines, Vortexek…

Mivel a földsugárzások betegségeket okoznak ha hosszabb ideig a frekvenciájukban tartózkodsz a tanfolyam segít, hogy meg tudd határozni a számodra előnyős és előnytelen helyeket.

Használd a veled született képességed – a hatodik érzékedet-!!!
Jutalmazd meg magad ezzel az ismerettel!

Kinek ajánlom még a radiesztézia – földsugárzásmérés tanfolyamot?

* Neked, ha szeretnéd megismerni azokat a földsugárzásokat, amelyek felelősek lehetnek a magad és szeretteid egészségéért.
* Neked, ha szeretnéd elkerülni a negatív zónákat, és megtalálni a számodra megfelelő, egészséges életteret.

Akkor ajánlom ezt a technikát, ha a gyakorlatban is alkalmazni szeretnéd. A programon kapott ismeret segít neked, hogy boldogabb és egészségesebb életet élhess, valamint hogy másokon is segíteni tudj! 

Előképzettség nem szükséges. Várunk szeretettel! Miért professzionális szintű ez a foglalkozás? Azért, mert az alapismereteket, speciális ismeretekkel kiegészítve, emeljük magasabb szintre.


A részvétel díja:  35.000 Ft/ 2 alkalom. Tartalmaz egy pálcát, írásos elemeket, igazolást a végzésről.

Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

Helyszín: Budapest., XIII, Váci út 90. (Árpád hídnál)

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

A  földsugárzásmérés tanfolyamot követően ajánljuk az AURA- csakra harmonizálása gyakorlatokat is, amely szorosan kapcsolódik a radiesztéziához.