Radiesztézia – földsugárzásmérés tanfolyam

A radiesztézia nem új keletű tanulmány. Ezen a képzésünkön megismerheted a radiesztézia múltját is. Miért fontos, hogy felismerd a földsugárzásokat? A radiesztézia megismerése, a mérések elsajátítása által harmonikusabb, egészségesebb életed lehet. Ezen a tanfolyamon a gyakorlatokra fektetjük a hangsúlyt. Hogyan és mitől működik a lengyel pálca?

A radiesztézia tanfolyamot ajánlom mindazoknak, akik akár kezdők, vagy valamilyen alternatív gyógyászat területén végzik feladatukat. Azoknak is, akik érdeklődési körüket, tanulmányaikat szeretnék szélesíteni és megérteni, hogyan tud a pálca jelzéseket adni számunkra.

 • Megismersz bizonyos védekezési lehetőségeket is.
  Szeretnél mérni egyéb láthatatlan energiákat?
  Gyere el hozzánk, és megtanítjuk neked!
  Pozitív-negatív zónákat kereshetsz.
  Minden mérhető, ami láthatatlan, de létezik!
  Mindent megmérhetsz, amit csak szeretnél!

Katt IDE a jelentkezéshez >>>


Elsajátítod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

◊ A pálca tartása- programozása.
◊ Megismerkedsz a radiesztézia különböző területeivel.
◊ Hogyan, milyen technikákat használva tudsz mérni a pálcával.
◊ Milyen földsugárzás fajtákat ismerünk.
◊ Megtanulod a földsugárzások kimérését.

Memorizálod azt is, hogyan vizsgálj aurában földsugárzás lenyomatot. Amennyiben valakinek az ágyán vagy a munkafelületnél, bármilyen sugárzás fajta van, annak rezgését megtalálod az aurában is. Hartmann-Curry-Vízerek-Geológiai törésvonal-Szent György és Ley vonalak, Érctelér, Talajrétegződések, a Tigris-háló, a Benker Cubical system, Black lines, Straight Lines, Vortexek…

Katt IDE a jelentkezéshez>>>

Mivel a földsugárzások betegségeket okoznak ha hosszabb ideig a frekvenciájukban tartózkodsz a tanfolyam segít, hogy meg tudd határozni a számodra előnyős és előnytelen helyeket.

Használd a veled született képességed – a hatodik érzékedet-!!!
Jutalmazd meg magad ezzel az ismerettel!

Kinek ajánlom még a radiesztézia tanfolyam elvégzését?

* Neked, ha szeretnéd megismerni azokat a földsugárzásokat, amelyek felelősek lehetnek a magad és szeretteid egészségéért.
* Neked, ha szeretnéd elkerülni a negatív zónákat, és megtalálni a számodra megfelelő, egészséges életteret.

Akkor ajánlom ezt a tanfolyamot, ha a gyakorlatban is alkalmazni szeretnéd. A tanfolyamon kapott ismeret segít neked, hogy boldogabb és egészségesebb életet élhess, valamint hogy másokon is segíteni tudj! 

Előképzettség nem szükséges. Várunk szeretettel! Miért professzionális szintű a tanfolyam? Azért, mert az alapismereteket, speciális ismeretekkel kiegészítve, emeljük magasabb szintre.

A képzés díja: napi 15.000 Ft. Összes ár: 30.000 Ft/2nap, tartalmaz egy pálcát, írott tananyagot, oklevelet a végzésről. 

Tanfolyam tervezett időpontjai:
2020 szeptember 18-19/ 2nap

Pénteken 17:00 órai kezdéssel
Szombaton 10:00-17:00.
Helyszín: Budapest., XIII, Váci út 90. (Árpád hídnál)

A tanfolyam elvégzését követően ajánljuk az AURA- csakra harmonizálása tanfolyam elvégzését is, amely szorosan kapcsolódik a radiesztézia tanfolyamunkhoz.

neked ajánljuk

aktuális

Egyéni tanácsadás

Képzett tanácsadók

Hírlevél

Read more:
A spirituális ébredés jelei útkeresésre hívnak

  Egyre gyakrabban fordul elő, hogy megkérdőjelezzük a határokat és...

Close