Mágikus védelem a gyakorlatban

 

Mágikus védelem a gyakorlatban 

Gyakran fáj a fejed, vagy nehezen veszed a levegőt? Gyomor problémáid vannak, vagy minden ok nélkül verejtékezel? Időközönként azt érzékeled mintha görcsölne a vállad? Úgy érzed bele vagy ragadva egy fájdalmas élethelyzetbe, ami kihívást okoz neked?

Ezek mind – mind tipikus jelek, hogy pszichikai támadás ért.

Ha szeretnél a fenti tünetektől megszabadulni, vagy segíteni másokon, akik így éreznek, akkor neked ajánlom a Mágikus védelem a gyakorlatban tanfolyamot.

A pszichikai támadások blokkolhatnak, korlátozhatnak az életben.

Néhány pusztító energia magával ragadhat, ha nem figyelsz kellőképpen. Ezeket a rezgéseket ki lehet védeni, el lehet távolítani az aura mélytisztítással. (átok, rontás, kötés levétel)

Ezen az eseményen kapcsolódni fogsz a Forrás hatalmas erejéhez, és az angyalokhoz, akik segítségedre jönnek abban, hogy kellő védőburkot vonj magad köré az ártó szándékú energiákkal szemben.

 

Téged is érdekelne lépésről, lépésre való elsajátítása ennek a technikának?

Ha szeretnél többet megtudni róla, akkor gyere el a következő Mágikus védelem a gyakorlatban tanfolyamra!


Részvételi díj: 15.000 ft, amely tartalmaz egy leírást is. Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

Létezik egy másik hasonló technika, róla IDE kattintva olvashatsz!

 ONLINE is skype segítségével élő közvetítésben

Amennyiben egyik időpont sem felelne meg számodra, lehetőséged van egyénileg is részt venni.

Helyszín: Budapest., XIII., Váci út 90.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!