Az Inga Használata

Szeretnél egy személyes segítőt, aki mindig kéznél van, és azonnal segít? Erre való az inga!

Nem tudod, hogyan cselekedj helyesen? Egy finom energiára hangolódva azonnal megkaphatod a válaszokat. Eleinte a tudat alattival, de későbbiekben a Tudat Felettessel (FELSŐ ÉNNEL) tudsz majd dolgozni.
 
Fontos az inga mérete. KB: 8-10 cm hosszú legyen a lánca, majd erre egy nagyobb fogantyút készíts, amivel hosszabb ideig, kényelmesen tudsz ingázni. Nem feltétlenül szükséges a könyöködet megtámasztani, mert azzal le is blokkolhatod az inga mozgását. Jobb ha csak lazán a levegőben tartod, és megengeded, hogy mozogjon az ingád.
 
Mozgasd direkt előre-hátra, tudatosítsd, hogy így mutassa az igent. Majd mozgasd balra-jobbra, tudatosítsd, hogy ez legyen a nem. Kérdezz olyan dolgot, amire a válasz vagy igen, vagy nem lehet. És várj , amíg az ingád megadja a megfelelő választ!
 
Első lépésként, meditáción keresztül, rá kell hangolódnod a Magasabb Tudatosságodra! Csak ezt követően tudsz tiszta információhoz jutni. Valamint azt is le kell ellenőrizned, hogy valóban Felső Éneddel vetted-e fel a kapcsolatot?
Amennyiben , igen akkor bármilyen helyzetben, bármire kérhetsz segítséget. A legtisztább ha készítesz magadnak egy szám skálás táblázatot, ami 0%.-tól 100%-ig van beosztva.
 
Kérdezd meg, hány %-ban szolgálja a javadat, ha így vagy úgy döntesz egy bizonyos helyzetben. Soha ne kérdezz olyat, ami másra vonatkozik, mert azzal a szabad akaratába avatkozol bele. Csak akkor ha ő kér téged. Szintén ne kérdezz olyat, amivel árthatsz másoknak vagy kihasználhatsz valakit! Nem érkezik meg hozzád a kért útbaigazítás, vagy nem kapsz helyes választ.
 
Lottónyereménnyel vagy szerencsejátékkal kapcsolatban se kérdezz, ebben csak a kozmikus erők segíthetnek!
Az ingát meg kell tisztítani használat előtt. Különböző módszerek állnak erre rendelkezésre. Sóval, fénnyel, angyalokkal, reiki-vel…
 
Légy türelmes az inga használatakor és folyamatosan tesztelj. Ha már jól begyakoroltál, akkor kezdődhet a tiszta munka az ingával. Tudtad, hogy egy nap alatt elsajátíthatod az inga megfelelő használatát?
 

EGYÉB INGÁS TANFOLYAMOK

A SORS átalakításának Módszertana (SM)

Symbol Healing terápia lélektisztító ingás módszer