A Kronobiológia megtanít

 

Amikor megszülettél, még nem tudtad ki is vagy valójában.

Csak a szüleid, család génjeinek segítségével tudtál leszületni a földre, fejlődni, megismerni saját önmagad. A köldökzsinor elvágását követőn, saját életet kezdett a lelked élni.

 

Ekkor édesanyád lelkétől leváltál, és a Föld morfogenetikus mezejébe csatlakoztál. Földanya azóta körbevesz téged saját energiájával, átadja testednek, lelkednek, szellemednek a táplálékot, fizikai, érzelmi szellemi hullámokon keresztül.

 

Aurád és csakráid, automatikusan megkapják a segítséget Földanyától amíg itt élsz. 

 

Amikor közelítesz valódi önmagadhoz, egyre kifinomultabb gondolkodásra teszel szert. Magasabb rezgéseidet továbbítod a külvilág felé és a környezetedre. Egy idő után eléred azt az igazi önismeretet, amikor saját rezgéseid és az Univerzum rezgései egymásra hangolódnak. Ekkor érezheted azt, hogy eljutottál a legmagasabb szintre.  

 

A születési dátum segítségével, megtudjuk az alapvető adottságokat. megismered milyen irányban érdemes képességeidet fejleszteni. Segít abban, hogy úgy neveld gyermekeidet , hogy pontosan azt kapják, ami jó nekik. Megtudhatod melyek a gyenge pontjaid. Milyen betegségekre vagy hajlamos. A kronobiológia kulcsot ad a valódi életedhez. 

 

A krono segít megbízható, harmónikus párkapcsolat létrehozásában. A tudat alatti vonzalmak sokkal fontosabbak egy kapcsolatban, mint a tudatosan felismertek. A kronobiológia ezekre a láthatatlan vonzódásokra is képes rávilágítani. 

 

Az üzleti életben, a döntésekben is nagy segítség lehet a kronobiológia ismerete.

A tanfolyam arról fog szólni, mi a tudat és mi az élet?

Tanuld meg te is a tényeket!