Spirituális Választechnika (SVT)


A Spirituális Választechnika  túlszárnyalja a legtöbb ismert alternatív gyógymódot. A Magasabb szintű Tudatossággal (Felsőbb Énünkkel)  való kapcsolat felvételt követően, tudunk a lélekkel együtt dolgozni. Ezáltal lehetőségünk van a tudatos és a tudatalatti bejegyzéseket megvizsgálni, és a benne lévő diszharmónikus energiákat kitisztítani.

A lélek és az AKASHA őrzik a tapasztalatokat, az információkat, amit már életekkel ezelőtt is, a jelenben és a jövőben is szeretne a lélek megtapasztalni. A Spirituális Választechnikával lehetséges a negatív energiákat, programokat feloldani és helyükbe pozitívakkal helyettesíteni.

svt

Spirituális Választechnika (SVT)

A tudatalatti reagál az utasításokra és ellátja a test vegetatív funkcióit. Spirituális Segítőink egy szellemi csoport, segítségükkel hozzáférhetünk a feleslegessé vált raktáron lévő programjainkhoz, amelyek akadályoznak. Egy inga segítségével kommunikációs csatornát biztosítunk, Felső Énünkkel és általa a tudat alattival. Az inga izommozgás segítségével (ideomotoros mozgás) jelzi a válaszokat az SVT táblázatok fölött.

spirituális választerápia-svt
Az ideomotoros választ Felső Én irányítja. Az SVT nem szolgál jövendőmondó eljárásként, sem betegségek diagnosztizálására.
A módszer a mentális, érzelmi és fizikai gyógyulás útjában álló akadályok, blokkok tisztítására szolgál. Fizikai testet öltött szellemi lények vagyunk mindannyian. A Földet választottuk arra, hogy megtapasztalásokat szerezzünk. Mindent a Lélek tervezett meg, a Lélek felelős a saját gyógyulásáért.

Az előző és más életeinkből összegyűjtött megtapasztalások, felhalmozódott energiák befolyásolják a jelenlegi életünket. Szabad akarattal rendelkezünk és dolgozhatunk a tudat alattiban lévő programok kitisztításában, hogy beinduljon az öngyógyító folyamat.

Az SVT megfelelő eszköz ahhoz, hogy átválogassuk a tudat alatti elménk tartalmát. Módot ad arra, hogy megtartsuk azt, ami jó, pozitív és építő, és kidobáld a felesleget. Különféle problémák esetén alkalmazható a módszer – szinte minden életterületen, ahol változást szeretnél.

Minden erőddel valaminek a megvalósításán dolgozol?
Mégis akadályokba ütközöl?

A tudat alattidban lehetnek olyan erős hiedelmek, amelyek ellentétesek azzal, amit szeretnél megvalósítani. Az a tapasztalat, ha a tudatos vágy és a tudat alatti között nézeteltérés van, akkor a tudat alatti győz.

Ahhoz, hogy meg tudd teremteni a céljaidat, meg kell bizonyosodni arról, hogy nincs a szándékoddal ellentétes hiedelem a tudat alatti elmédben, amely blokkol vagy semlegesíti azt a jót, aminek a megvalósításán dolgozol.
Az SVT célja ennek a tisztázása.

A lélek folyamatosan szeretne megszabadulni a blokkoktól. Az ÚJ élmények felgyorsítják a fejlődést. A lélek számára az idő nem létezik. Ezért tudunk információt szerezni a múltbéli életekből, vagy a párhuzamos életekből is, sőt a jövőből is, de természetesen a jelen életből is. A tisztítás megkönnyíti a lelket, de a fizikai testet is, majd gyorsan elkezd regenerálódni és sikeresen szembe tud nézni az ezt követő élethelyzetekkel.

Ebben a technikában egy ingát alkalmazunk, amely válaszol a feltett kérdésünkre. 32 alap + még néhány ingatáblázattal dolgozunk a programok beazonosításához. Segítségükkel vázoljuk fel a legtöbb problémát, amivel a lélek találkozik. A munkához minden esetben engedélyt kérünk a lélektől.

Többen beszámoltak már arról, hogy a tisztítást követően feldobottabbnak érzik magukat. Az oldás közben is sokan érzik azt, hogy megszabadulnak a terhektől, hideg futkos a hátukon, melegség a mellkas környékén. Az átalakítást követő napokban beindul a pozitív gondolkodás, megemelkedik a tudatszint. Ezáltal másképp látod önmagad és a környezetedet is.

A Spirituális Választechnika előnye, hogy azonnal beindítja a folyamatot, ezáltal azonnal érezhető a javulás.

A spirituális választechnika (svt) konzultáció időtartama 1-1,5 óra hosszat vesz igénybe. Egy alkalommal egy életútra vonatkozó tisztítást végzünk. Tapasztalatom az, hogy egy bizonyos élethelyzettel kapcsolatban 1 hónapon belül nem kell többször dolgoznunk. Van, akinél már egy alkalom megoldja a problémát, de van akinél 2-3 konzultációra is el kell jönnie, mert a körülmények hatására a lélek visszaintegrálja a programokat, vagy az elakadást több szempontból nézve tudja feltárni és kitisztítani a Magasabb Tudatosságú Én.

Online, skype-n is működik a tisztítás, hiszen a lélek számára nincs idő és nincs távolság sem.

Tisztításra jelentkezés: 70/329-4960, 
Időtartama:  1- 1,5 óra. Díja: 15.000 ft.
Helyszín: Budapest.

A tanácsadás nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszihoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység. 

Rólam néhány mondatban/bemutatkozás

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet