Ingás sorstisztítás – sorsátalakítás

Mi az ingás sorstisztítás?

Az ingás sorstisztítás egy alapos és mélyreható módszer testünk-lelkünk energiaprogramjainak megtisztítására. Ezzel eltávolítjuk a negatív, diszharmónikus energetikai „programokat”, vagy a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális terveinkben létező hiedelmeket, felfogásokat és ítéleteket, amelyek negatívan befolyásolják egészségünket és jólétünket. 

Sok probléma, a fizikai fájdalmaktól kezdve a szorongáson, betegségen át, a kapcsolat erejéig és az elakadás érzéséig, kiváltó oka lehet energetikai formában, és lenyomatot hagyhat az energiamezőnkbe. Mivel a valóságunkat gondolataink és hiedelmeink szűrőjén keresztül éljük meg, ezek a mindennapi életünk hátterében futó programok  hatást gyakorolnak arra, ahogyan dolgokra és emberekre reagálunk, hogyan hozunk döntéseket és választunk cselekvést.

Mivel az energiát nem lehet megsemmisíteni, csak átalakítani, az életed során tudat alatt felhalmozott hiedelmeken  túl az ingás sorstisztítás olyan energiákat is magában foglal, amelyek az elmúlt életekből a jelenlegi körülményeidbe kerültek, és gyakran rejtélyes párhuzamokat tár fel a jelenlegi élettapasztalatokkal.

Ezt a spirituális és energetikai átalakítást a tanácsadás / tisztítás során úgy valósítjuk meg, hogy egy ingával teszteljük ki a probléma gyökereit, ingatáblázatok segítségével. Pozitív gondolkodást és szándékot használva, megváltozott tudatállapotban a tanácsadó megtalálja és megtisztítja a negatív energiákat és a lélekprogramokat, amely blokkol téged a legjobb egészség és jólét érdekében.

Mindenki egyedi tervvel rendelkezik, ezért az emberek másképp élik meg a tisztásokat. Miután megtisztítottuk a tudat, tudatalatti, dns, kromoszóma, sejt, sejtmemória, családi lelkiismeret energiáit-programjait, utána visszatérsz a tiszta útra, de továbbra is megvan a szabad akaratod, ezért a te felelősséged, hogy egészségesebb döntéseket hozz most, amikor semmi sem áll az utadban energetikailag.

Az ingás sorstisztítás az alábbi esetekben ajánlott:

Különféle fizikai  fájdalmak, az élet változásaihoz kapcsolódó stressz (karrier, költözés, kapcsolatok stb.) bármely területén elakadt érzés, párkapcsolati problémák. stb…

Időpontot foglalás

Ha úgy érzed, hogy az ingás sorstisztítás megfelelő módszer a számodra, és szeretnél időpontot foglalni,

kérlek, hívd a +3670/329-4960 telefonszámot. Hétköznapokon 12:00-20:00 óra között vagyok elérhető.

Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

AlbeczMargaréta,Gréti Instructor,tanácsadó