Spirituális tanácsadás

Rólam néhány mondatban

Én is, mint te kerestem az utamat. Néha jól, de néha úgy tűnt másképp döntöttem bizonyos élethelyzetekben. Sok mindenen keresztül mentem már az életemben, de a kivezető utat mindig sikerültmegtalálnom.

Sokszor küzdöttem olyan erőkkel, akik szerettek volna eltántorítani a helyes útról. Idővel beismertem én is, hogy segítség nélkül már nem megy. Ezért elkezdtem tájékozódni könyvek, előadások egyéb tanulmányokon keresztül. A módszereket mind ki is próbáltam, gyakoroltam. Későbbiekben már saját ötleteim voltak, a tecnikák egy részét továbbfejlesztettem és azokkal kezdtem el komolyabban foglalkozni, amiket úgy láttam működnek is.

Miből látom azt, hogy jó úton járok? Röviden és egyszerűen, egyetlen szóval tudnám kifejezni. Ez pedig az, hogy „áldás” van azon, amit csinálok. A saját módszerek fejlesztése és az, hogy segítő kezet nyújthatok másoknak az életem része. Azt a munkát végezhetem, amivel teljesen be tudok azonosulni. Maga a munka az életem.

Az alábbi hatásos technikákkal tudok neked is segíteni!

Hogy melyik módszert alkalmazom, az mindig az adott helyzetben derül ki. Csak bízd rám magad!

Spirituális Választechnika (SVT)

A Spirituális Választechnika  túlszárnyalja a legtöbb ismert alternatív gyógymódot. A Magasabb szintű Tudatossággal (Felsőbb Énünkkel)  való kapcsolat felvételt követően, tudunk a lélekkel együtt dolgozni. Ezáltal lehetőségünk van a tudatos és a tudatalatti bejegyzéseket megvizsgálni, és a benne lévő diszharmónikus energiákat kitisztítani.

TOVÁBB>>>

Spirituális Újjáépítés (SPU)

A Spirituális Újjáépítés az élet három fő formáját érinti: test; lélek; szellem. A lélek és annak genetikai programjai felelősek a fizikai test rendellenességeiért és az élet kifejeződéséért, amikor leszületünk (inkarnálódunk). A módszer alkalmazása közben Spirituális Vezetőinkkel, Felső Énünkkel dolgozunk...

TOVÁBB>>>

A lélek színháza

A lélek színháza – csoportos foglalkozás- Szereposztásban a lélek! Légy TE a főszereplő! Lépj be a valóság otthonába! Kezdj ÚJ életet! Az élet játékában, az élet valódi színpadán megmutatkozik minden részlet, aminek felismerésekor megváltozhat az életed! Lehetsz főszereplő, vagy mellékszereplő is. 

TOVÁBB>>>

SORSátalakító módszer

Ingás sorstisztító módszer, akadályok, blokkok tisztítása+pozitív energiák betöltése. A sorstisztító módszer a tudat alatti elmét és a lélekfeljegyzést (Akasha-krónika) vizsgálja, ahol a lélek összes megtapasztalása fel van jegyezve. Segítségével gyorsan megtalálhatóak a korlátozó elképzelések, hitrendszerek, főbb félelmeink, amelyek akadályozhatják jelen életünket.

TOVÁBB>>>

Átok-rontás megszüntetése

AURA mélytisztítással eltávolítható. Minden szervünknek van egy bizonyos frekvencián való rezgése.  A testileg és lelkileg egészséges ember szerveinek rezgési frekvenciája egyenletes és harmonikus. Ezzel szemben a beteg, vagy lelki problémával küszködő embernél ettől eltérően a rezgés diszharmonikus.

TOVÁBB>>>

Hol vagyok elérhető?

Központi helyszín

Budapesten az Árpád hídhoz közel találsz meg. 1133 Budapest XIII. kerület Váci út 90. Telefonszám: +36 70 329 4960

ONLINE is várlak!

Munkaidő

Hétköznap hétfőtől-péntekig 12:00-20:00 óráig tudsz hozzám jönni. Az utolsó időpont 18:30 óra, mivel a tanácsadás kb: 1,5 órás időintervallum. ONLINE is várlak!