Akasa krónika a lélek könyvtára

 

A lélek feljegyzéseit tároló archivum a Lélek-könyvtára

Amikor a lélek úgy dönt, hogy inkarnálódik, bemegy a könyvtárba, áttekinti a feljegyzéseit, és az alapján dönt, hogy mit szeretne  megtanulni.

Kiválaszt egy alap életutat, hogy milyen helyzettekkel, történésekkel találkozzon majd a tanulás és a tudatosság növelése érdekében.

Eddig, úgy tudtuk, hogy az Akasa krónikába csak a megvilágosodott mesterek nyerhetnek betekintést. Ám az idők változnak, mostanra már bárkinek van lehetősége erre. Az Akasa krónika egy olyan hatalmas számunkra szinte felfoghatatlan adatbázis, amiben minden információ benne található az emberiség múltjáról, jelenéről, jövőjéről.

Az előző, de a jövő életeket is megláthatjuk benne, ha eléggé felkészültek vagyunk a benne lévő információ befogadására. Ha megfelelő tudatszintre emelkedünk és ismerjük a módját, bármikor hozzáférhetünk a könyvtár tartalmához.

Mire jó?

Felhasználhatod a saját spirituális fejlődésed érdekében, vagy az életed mélyebb megértésében.  A lélek terve A-tól Z-ig megtalálható benne.

Az isteni tudatszint , az EGYség, a FÉNYminőség megvilágosodást ad amikor olvasunk az Akasa krónikában. Iránymutatást, segítséget kapunk, hogy a tökéletes Én felé tudjunk haladni. Az emberi tudatszintről, az isteni tudatszintre egy FÉNYhíd vezet át, ami megnyitja az univerzális tudatszintre való áthaladásunkat.

Az Akasa krónikával való munka nagyban segítheti a lelki-szellemi fejlődésünket, de nem mindenki számára ez a megfelelő út. Bármilyen más út is segíthet  a fejlődésben, nem csak az Akasa krónika olvasása.

A spirituális fejlődésed módszereit, csak te tudod egyedül megválasztani. 

Bízz a belső hangodban, hisz számtalan út vezet a lelki-szellemi fejlődés felé. Időben megérkezik majd hozzád, amelyik legjobban passzol a saját tudatosságodhoz.

Lelki fejlődésed érdekében IDE kattintva válaszd ki a számodra megfelelőt!

Bármikor számíthatsz rám! Szolgáljuk EGYütt a legfőbb jót!

Szeretettel: Gréti

+36 70 / 329 4960