Átalakítás szimbólumokon keresztül

 

Symbol Healing ingás technika (tanfolyam)

Ez a módszer a Felsőbb Éneddel és a  Spirituális Bizottsággal  együttműködve határozza meg, hogy mire van szüksége a testednek a kibillenés során, majd a megfelelő  szimbólumok energiáit felhasználva alkalmazza a rezgések bevitelét.

Ezeket a magas  rezgésű, átalakításra alkalmas szimbólumokat a Spirituális Bizottság közvetítésén keresztül alkalmazzuk a legmagasabb tudatosság szintjéről.  

A Bizottság tagjait Felsőbb Én koordinálja. Így együttesen a Mindent Tudó Egyetemes Elme vagy másképpen Szuper Tudatos elmeként azonosítható be.

Az átalakításra alkalmas szimbólumokat + egyéb energiákat, ingatáblázatok (25 db) segítségével azonosítja be Felsőbb Én. A kineziológiában is alkalmazott, valamint atlantiszi ősi szimbólumokat és magas rezgésű egyéb mintázatokat használunk ebben a technikában.

Világunkat minden, ami látható és láthatatlan, rezgések alkotják. A szeretet nagyon erőteljes energia. A gyűlölet, a félelem, a viszálykodás és minden betegség alacsonyabb energiákból áll. 

A Symbol Healing ingás módszerben használt  szimbólumok+energiák magas rezgésének köszönhetően képes az azonnali változást létrehozni.

Ezek az erős rezgések elősegíthetik tested átalakítását, a betegségnek nevezett diszharmónikus energiákat alakítja át harmonikus energiákra, amelyet teljességnek vagy egészségnek nevezünk.

A Symbol Healing rendszerében található  szimbólumok nagyon erőteljesek, mivel azok a Spirituális segítőkön keresztül jutott el hozzánk a bolygóra.

Ha te is az érzékenyebb emberek közé tartozol, hamar és könnyen megértheted a módszer lényegét. Még azelőtt, hogy ez az ingás technika elkészült volna, többen használták / tesztelték a szimbólumokat és megtapasztalták annak hasznos mivoltját.

A Symbol Healing ingás tanfolyamon konkrét lépéseket mutatok be arra vonatkozóan, hogyan tudod ezeket a magas rezgésű szimbólumokat alkalmazni a spirituális átalakítás érdekében.

A 25 db ingatáblázat mellé, megkapod a rendszerben használt összes szimbólumot, használati utasítást, ingát, a részvétel igazolását.

A program 2 napból áll. 

Jelentkezésedet az alábbi űrlapon keresztül tudod eljuttatni.