AURA mélytisztítás, csakrák harmonizálása


Minden szervünknek van egy bizonyos frekvencián való rezgése.  A testileg és lelkileg egészséges ember szerveinek rezgési frekvenciája egyenletes és harmonikus. Ezzel szemben a beteg, vagy lelki problémával küszködő embernél ettől eltérően a rezgés diszharmonikus. A megfelelő terápia alkalmazásával, REIKI energiával és az angyali energiákkal ez a diszharmonikus rezgési frekvencia megváltoztatható, eredeti állapotára visszahangolható, harmonizálható.

A betegség valójában egy rendellenesség. A Gyógyítás az elme, a test és a szellem harmóniájának helyreállítását és lelki fejlődését jelenti. Az emberi szervezet egyes szervei is, különböző frekvenciájú rezgéstartományban működnek.
Ha az energia rendszerünk rezgése eltér az eredetitől, akkor az rossz közérzetet, fáradságot, lehangoltságot, betegséget jelenthet. Az auraterápia, csakraterápia REIKI, energetikai kezelés alkalmazásával az eredeti egészséges rezgésszint helyreállítható.

csakra harmonizálás

Energetikai kezelés

Ez a módszer / energetikai kezelés nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem az ember energetikai, érzelmi, mentális rendszerének regenerálásában, harmónia helyreállításában és azok fenntartásában segítenek.

Amennyiben az aurában helyreáll az egészség, pozitív hatást érünk el a fizikai testre is. Akkor van szükség a terápiára amikor az ember kibillen az egyensúlyából, megbetegszik, energia hiányban szenved, fáradékony, kedvetlen.

Úgy gondolod vagy azt érzed, hogy átok, rontás, kötés van rajtad? Ebben is tudok segíteni egy aura mély tisztításnak nevezett ősi mágikus szertartás segítségével. Szeretettel várom jelentkezésedet az energetikai kezelésre+ átok, rontás, kötés levételre, aura mély tisztításra. Szabadítsd meg lelked a negatív, ártalmas, mérgező rezgésektől.

Tedd magad szabaddá!
A kezelés díja: 15.000ft/alkalom/ 1-2 óra.
Helyszín: Budapesten 

A kezelésekre az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni:
+3670/329-4960,

Vagy a KAPCSOLAT menü segítségével tudsz üzenetet küldeni.

FIGYELMEZTETÉS! Az oldalon szereplő terápia nem helyettesíti az orvosi kezelést, kizárólag kiegészítő gyógyító eljárásnak ajánlom.
A gyógyítás az elme, a test és a szellem egyensúlyának helyreállításaként és a lelki fejlődés elősegítéseként értendő, nem gyógymódot takar.