AURA mélytisztítás, csakrák harmonizálása

Minden szervünknek van egy bizonyos frekvencián való rezgése.  A testileg és lelkileg egészséges ember szerveinek rezgési frekvenciája egyenletes és harmonikus. Ezzel szemben a beteg, vagy lelki problémával küszködő embernél ettől eltérően a rezgés diszharmonikus. A megfelelő technika alkalmazásával, REIKI energiával és az angyali energiákkal ez a diszharmonikus rezgési frekvencia megváltoztatható, eredeti állapotára visszahangolható, harmonizálható.

A betegség valójában egy rendellenesség. A Gyógyítás az elme, a test és a szellem harmóniájának helyreállítását és lelki fejlődését jelenti. Az emberi szervezet egyes szervei is, különböző frekvenciájú rezgéstartományban működnek.
Ha az energia rendszerünk rezgése eltér az eredetitől, akkor az rossz közérzetet, fáradságot, lehangoltságot, betegséget jelenthet. Az auratisztítás, csakraharmonizálás REIKI tisztítás alkalmazásával az eredeti egészséges rezgésszint helyreállítható.

Ez a módszer / energetikai eljárás nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem az ember energetikai, érzelmi, mentális rendszerének regenerálásában, harmónia helyreállításában és azok fenntartásában segítenek.

Amennyiben az aurában helyreáll az egészség, pozitív hatást érünk el a fizikai testre is. Akkor van szükség erre a technikára, amikor az ember kibillen az egyensúlyából, megbetegszik, energia hiányban szenved, fáradékony, kedvetlen.

Úgy gondolod vagy azt érzed, hogy átok, rontás, kötés van rajtad? Ebben is tudok segíteni egy aura mély tisztításnak nevezett ősi mágikus szertartás segítségével. Szeretettel várom jelentkezésedet az energetikai tisztításra + átok, rontás, kötés levételre, aura mély tisztításra. Szabadítsd meg lelked a negatív, ártalmas, mérgező rezgésektől.

Tedd magad szabaddá!
Díja: 15.000ft/alkalom/ 1 óra.
Helyszín: Budapesten 

Bejelentkezés itt: +3670/329-4960,

A tanácsadás nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység.