Életfeladat, sorselemzés

 

Milyen hatással vannak rád előző életeid?

A karma fogalmát sokszor úgy értelmezik mintegy büntetés. Az valóban úgy van, hogy előző életeinkből hozunk energiákat, de ezek a lélek megtapasztalásának a részei. A sorsunkon viszont tudunk módosítani, ha nem tetszik a választott szerep.

De vajon honnan tudhatod, mi az amit választottál? Bölcs és fejlődni vágyó lélek vagy te is, ezért a születésnapodat is te tervezted meg, a születési dátumod alapján megtudhatod a választott sorsod irányát.

  • Ha nem jó irányba haladsz, változtass rajta!
  • Tudd meg, hogyan lépj rá arra az ösvényre, amely a tudatosság felé vezet!

Vannak olyan lelkek, akik többféle feladatot is vállaltak egy bizonyos életszakaszra, de vannak olyanok is, akik lassabban haladnak a lépcsőfokon felfelé.

  • Te milyen szinten állsz?
  • Szeretnéd tudni melyik a te lépcsőfokod?

Ha megtanulod kiolvasni, milyen életfeladattal születtél, megváltozik a hozzáállásod, sokkal bölcsebben fogod tudni élni az életed.

 

Jelentkezem a sorselemzés tanfolyamra >>>

 

Ugye veled is megesett már, hogy amikor valakivel előszőr találkoztál a torkodba ugrott a szíved. Rokonszenvet éreztél iránta, mintha már találkoztatok volna valahol, ezek azért vannak, mert előző életetekben is volt egymáshoz közötök, de legalábbis ismertétek egymást. Ezek az újra találkozások alapja az, hogy van fejlődni való, egymás által. A születési adatok erre is megadják a választ.

 Múltkor jött hozzám egy középkorú férfi, hogy segítséget kérjen tőlem, mert elakadt az életének egy bizonyos szakaszában.

Minden ügyfelemnél, amikor legelőször találkoznunk a sorselemzés módszerével próbálok rálátni a probléma okára. Majd ezt követően jönnek más, egyéb technikák a blokkok kitisztításához. Amikor elkezdtük az elemzést, a férfi csak bólogatni tudott, hogy „igen igen-ezek valóban így történtek eddig az életemben”. Azt is megértette a sorselemzés meneténél, hogy hol hibázott. A beszélgetésünk kb: 1 óra hosszat tartott és nem is kérte a további technikák, módszerek alkalmazását. Csak annyit mondott-„Köszönöm, hogy megerősítést adtál számomra”.

Ennél az úrnál csak a sorselemzésre volt szükség, hogy helyre tegye az életét, hogy megtudja tudatosan mi az elakadásának az oka. Azóta már változtatott is néhány dolgon. Van egy jól fizető munkahelye, barátnője…Jól alakul az élete.

Ha te is szeretnél változást, felismerést az életedben, vagy szívesen segítenél másokon is akkor most itt a lehetőség arra, hogy csatlakozz csapatunkhoz a Karma-sors-életfeladat = sorselemzés tanfolyamunkra!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Albecz Margaréta (Gréti)

+3670 329 4960