INGÁS sorstisztítás

A SORSodat Te magad alakíthatod.

Vannak módszerek, melyek segítségével szabad akaratodat felhasználva kitisztíthatod a lélekprogramjaidat, a tudatodban, tudatalattidban, DNS-kromoszóma programjaidban, sejt-sejtmemóriádban és a családi lelkiismeretben lévő előnytelen állapotokat.

A SORSátalakítás Módszertana (SM) is egy hasonló átdolgozott, továbbfejlesztett technika.

Ha eljutottál erre az oldalra, akkor az nem „véletlen”, mert ugye véletlenek nincsenek.

Amikor meghallottad lelked kiáltását, ide vezetett, hogy hozzád is eljusson az üzenet.

Spirituális segítőid, akik megszámlálhatatlan lelkekből állnak, segítségedre vannak a Mindent Tudó Egy Egyetemes Elméddel ( Magasabb Tudatosságú Éneddel) együttműködve.

A módszert oldásra, tisztításra, átalakításra tudod használni magadon, de mások lelkével is együtt tudsz majd későbbiekben dolgozni.

Teljesen átalakulsz, más nézőpontok szerint fogod látni a világot, ha elsajátítod és  alkalmazod a SORSátalakítás Módszertanát.

A lelked a világosságot, a helyes utat keresi. Engedd meg neki, hogy bepillantást tegyen az Univerzális energiák azon részleteibe, melyekbe ez a technika segíthet.

A 3 napos kurzus első részében a lelked ráhangolódik a magasabb tudatosságú energiákra, és megtanulod azt, hogyan dolgozz együtt a lelkeddel.

Majd a program második felében,  újabb ismereteknek a birtokában lehetsz, melyek  még magasabb tudatszintre emelnek.

Ha már átgondoltad és kész vagy a változásra akkor jelentkezz az alábbi űrlap segítségével és vegyél részt a  SORSátalakítás Módszertana kurzuson.

Ha kérdéseid lennének elérhető vagyok a 0670 329 4960 telefonszámon is.

Albecz Margaréta, Gréti
Spiritual instructor és tanácsadó