Sorsátalakító módszer

 

Ingás sorstisztító módszer, akadályok, blokkok tisztítása+pozitív energiák betöltése. A sorstisztító módszer a tudat alatti elmét és a lélekfeljegyzést (Akasha-krónika) vizsgálja, ahol a lélek összes megtapasztalása fel van jegyezve.

Segítségével gyorsan megtalálhatóak a korlátozó elképzelések, hitrendszerek, főbb félelmeink, amelyek akadályozhatják jelen életünket. Mindezeket feltárva+ kitisztítva, majd szerető támogató eszmékkel, elképzelésekkel betöltve tudunk a léleknek segíteni, hogy megváltozzon az életről alkotott nézete és szabadabban élje azt.

A sorstisztító módszer egy ingát és egy táblázatrendszert használva Felső Én/ Spirituális bizottságunk segítségével tárja fel és tisztítja ki a tudat alatti blokkokat, diszharmonikus energiákat. Az előző életek emlékei is segíthetnek feltárni azokat a titkos motivációkat, amelyek hátráltatják a MOSTani életünk fejlődését.

A tudat alatti elme elraktároz minden gondolatot, érzéseket valamint rengeteg hiedelmet hordoz, amely korlátozhatja a jelen életünket. A diszharmonikus energiák néha olyan mélyen be vannak vésődve, hogy azt hagyományos technikákkal nem lehet feltárni. A sorstisztító egyik leghatékonyabb módszerek közé tartozik, amely segítségével gyorsan és eredményesen megváltoztatta már sokak életét. A sorstisztítás módszere azt vizsgálja, mi az ami akadályoz téged abban, hogy a megérdemelt életet élhesd.

A tudat alattiban működnek a blokkok, akadályok, amelyek az életed különböző területeire hatással vannak. Ugye szeretnéd, te is tudatosan bevonzani életedbe a jót! A sorsátalakítás módszerével megvizsgáljuk előző életeidből hozott energiákat is, melyeket kitisztítunk és helyükbe építő pozitív energiákat töltünk be.

A lélek a szabadságra vágyik! Légy része te is az életednek! Indítsd be az öngyógyító folyamatot!

Előre egyeztetett Személyes konzultáció: Budapesten Lehetőség van ONLINE tisztításra is, amennyiben a távolság akadályba ütközik számodra.

A sorstisztítás, blokkoldás, tanácsadás díja: 17.000ft/ alkalom/ 1-2 óra.

Bejelentkezés tisztításra: +3670/329-4960

A tanácsadás nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység. 

Visszajelzés egy kedves ügyfelemtől

Életem során nagyon sokszor kellett kisebb-nagyobb csoport előtt nyilatkoznom, előadást tartanom. Ezek mindig nagyon nehéz percek voltak számomra.

Általában hosszasan készültem rá, ennek ellenére mégis képtelen voltam összeszedetten beszélni, gyakran elment a hangom, egyszerűen leblokkoltam. Rettenetesen zavart ez a helyzet és megoldást kerestem.

Így kerültem a szellemszive csapatához, ahol kapcsolatba lépve az Égiekkel megállapította, hogy egy előző életben átélt fulladás élmény az, ami a torokcsakrámat blokkolja.

Sorstisztítás és családrendezés módszerével sikerült kitisztítania ezt a blokkot. Néhány héttel később felkérést kaptam egy tv interjúban való szereplésre, amelyen csodálattal és nagy örömmel tapasztaltam, hogy egyáltalán nem izgulok, összeszedetten tudok beszélni és a hangom teljesen normális. Hálásan KÖSZÖNÖM!

 Szabó Zita Budapest