Szeretnél egy személyes segítőt?

-aki mindig kéznél van, és azonnal segít? Erre való az inga!

Nem tudod, hogyan cselekedj helyesen? Egy finom energiára hangolódva azonnal megkaphatod a válaszokat. Eleinte a tudat alattival, de későbbiekben a Tudat Felettessel (FELSŐ ÉNNEL) tudsz majd dolgozni.

Fontos az inga mérete. KB: 8-10 cm hosszú legyen a lánca, majd erre egy nagyobb fogantyút készíts, amivel hosszabb ideig, kényelmesen tudsz ingázni. Nem feltétlenül szükséges a könyöködet megtámasztani, mert azzal le is blokkolhatod az inga mozgását. Jobb ha csak lazán a levegőben tartod, és megengeded, hogy mozogjon az ingád.

Mozgasd direkt előre-hátra, tudatosítsd, hogy így mutassa az igent. Majd mozgasd balra-jobbra, tudatosítsd, hogy ez legyen a nem. Kérdezz olyan dolgot, amire a válasz vagy igen, vagy nem lehet. És várj , amíg az ingád megadja a megfelelő választ!

Első lépés

Meditáción keresztül, rá kell hangolódnod a Magasabb Tudatosságodra! Csak ezt követően tudsz tiszta információhoz jutni. Valamint azt is le kell ellenőrizned, hogy valóban Felső Éneddel vetted-e fel a kapcsolatot?

Amennyiben, igen akkor bármilyen helyzetben, bármire kérhetsz segítséget. A legtisztább ha készítesz magadnak egy szám skálás táblázatot, ami 0%.-tól 100%-ig van beosztva.

Kérdezd meg, hány %-ban szolgálja a javadat, ha így vagy úgy döntesz egy bizonyos helyzetben. Soha ne kérdezz olyat, ami másra vonatkozik, mert azzal a szabad akaratába avatkozol bele. Csak akkor ha ő kér téged. Szintén ne kérdezz olyat, amivel árthatsz másoknak vagy kihasználhatsz valakit! Nem érkezik meg hozzád a kért útbaigazítás, vagy nem kapsz helyes választ.

Lottónyereménnyel vagy szerencsejátékkal kapcsolatban se kérdezz, ebben csak a kozmikus erők segíthetnek!
Az ingát meg kell tisztítani használat előtt. Különböző módszerek állnak erre rendelkezésre. Sóval, fénnyel, angyalokkal, reiki-vel.

Légy türelmes!

Légy türelmes az inga használatakor és folyamatosan tesztelj. Ha már jól begyakoroltál, akkor kezdődhet a tiszta munka az ingával. Tudtad, hogy egy nap alatt elsajátíthatod az inga megfelelő használatát?

Egyszerűen az inga, egy nagyon rendes kis készülék. Nem kell, hogy bármilyen spirituális élményed vagy tapasztalatod legyen, mert működni fog nálad is.
Használata elsajátítható, megtanulható.

Spirituális INGAhasználat tanfolyam

Tanuld meg jól használni!

%d bloggers like this: