Kristálygyógyászat

Tudtad, hogy a kristályok programozhatóak?

A mai Új korban, ahol az alternatív gyógyászat élre került, megemlíthetjük a kristálygyógyászatot is, hiszen gyógyító erejük ismerete egyre virágzik.

Sőt észrevehetjük, hogy valami varázslatos dolog történik, hogy az általunk használt kristályok, része a gyógyulási folyamatnak. A kristályprogramozás- kristálytechnika kurzus elvisz téged egy utazásra a felfedezéshez és öngyógyításhoz, segít felismerni a kristályokban lévő intelligenciát és hogy miként harmonizálnak a hét csakra rezgésével a gyógyulás az energetizálás területén.

Kristályokat és a drágaköveket már évezredek óta használják erőteljes gyógyító segédeszközként. Lehet, hogy nem mindig tudatos, de a kristályok része a mindennapi életünknek.

Használjuk a kristályokat különféle formákban -kősó és konyhasó- formájú kristályokként. Sokan viselnek drágaköveket, féldrágaköveket, és a különböző ásványi anyagokat, nem csak ékszerként, hanem a gyógyító előnyei miatt is.

Mi, emberek reagálunk a színekre, a fénytörésre és a szivárványra. Még az állatokat is vonzza a fény játék.

A kristályok erőteljesek, mégis gyengéden működnek, gyógyítják a testet+lelket+szellemünket. A kristályok képesek arra, hogy segítsenek mindannyiunknak egy speciális módon az élet minden területén.

Észre fogod venni, tapasztalni fogod, hogy hogyan sugározzák a gyógyító energiájukat az egyes tünetekre, betegségekre.

Ezen felül, ez a tanfolyam bemutatja, hogyan kell tárolni, tisztítani a kristályokat, hogyan kell feltölteni őket programokkal, hogy megőrizzék a képességüket.

Majd összpontosítunk néhány technikára, gyógyító módszerekre, amely a lelki fejlődést is előmozdítja. Ez a tanfolyam egy mélyebb megértést ad az Anyatermészet egyik legcsodálatosabb gyógyító módjához.

Ha szeretnéd megismerni a kristályok világát, programozási, tisztítási technikáit, akkor szeretettel várlak  a tanfolyamra.

Instruktor: Albecz Margaréta (Gréti)