Kristályok rezgése, kristályprogramozás, kristálygyógyászat

 

Amit a kristályokról érdemes tudni.

A kristályok különböző rezgésekkel bírnak. Évezredek óta alkalmazzuk gyógyításra,  viseljük őket ékszerként, vagy alkalmazzuk a lakásunk díszeként. Ami a lényeg, hogy  az életünk részévé váltak. Bármilyen formájú szerkezetű is legyen egy kristály,   energiát szív magába, energiát hordoz, és energiát bocsát ki magából. Felerősítik a  környezet energiáit, tisztítják a teret és az ember auráját.

Jótékony hatással van az  emberre, állatokra, de a növényekre is egyaránt. Különböző országokból hoznak  hazánkba is figyelemre méltó köveket, ásványokat. A kristályok megvásárlásakor érdemes szem előtt tartani, hogy nem a legnagyobb a legjobb, illetve nem feltétlenül a szépen csiszolt kőnek van a legnagyobb energiája. A nyers kövek ereje éppen olyan nagy lehet, attól függ milyen célra szánjuk.

Kristályainkkal kommunikálhatunk is egy könnyen elsajátítható technikával, amely mindenki számára hozzáférhető a „Kristályprogramozás, kristályok behangolása tanfolyam” keretein belül. Minden kristályt meg kell tisztítani, mielőtt elhelyezzük a térbe, vagy bármilyen ékszerként viselni kezdjük azt. Aktiválni kell a benne lévő energiát, be lehet programozni, hogy a segítségünkre legyenek. Egyéb fontos és hasznos útmutatást adunk a „Kristálygyógyászat” tanfolyamunkon.

A Kristálygyógyászat az egyik legősibb alternatívák közé tehető. Számos kőkorszaki sír feltárásakor találtak magában a sírban kristályokat, melyeket az akkori időben szent köveknek tartottak.

Egy ősi 5500 évvel ezelőtti iraki orvosi szöveg szerint lapis lazulit, jáspist tettek egy beteg ember teste köré, hogy meggyógyuljon. Kr.e. 1900-ban Egyiptomban lapis lazulit, jáspist, karneolt és türkizt helyeztek az újszülött nyaka köré a védelem érdekében. Egyes hitrendszerek szerint a kristályok az istenek testét jelképezik, akik kristálylények voltak. A kristályok a Fáraó lelkét segítették át a következő világba. Számos kultúrában elismerik a hatásukat, mint pl: Indiában, Kínában, Japánban, Ausztráliában, Norvégiában…

A Szent iratok, a Biblia is beszámol arról, hogy alkalmazták oltalomként, gyógyírként a kristályokat.

A Föld kezdetben örvénylő, kozmikus törmelékből álló gázfelhő volt, belsejében a kristályok alapanyagával. Később fehéren izzó olvadt gömbbé sűrűsödött. Évmilliók alatt az olvadt magma vékony kéreggé hűlt – ez a földköpeny – , amely körülbelül olyan vastag, mint egy alma héja. A köpeny alatt folyamatosan forr, hűl és bugyog az ásványokkal teli olvadt magma és megszületnek az új kristályok. A túlhevülést követően a földfelszín kőzetlemezeinek mozgása felfelé hajtja őket, majd lehűlnek és megszilárdulnak- ez a folyamat évezredekig is eltarthat – . Más egyéb kristályok különböző folyamat eredményeként alakulnak ki.

A kristályok védelmeznek, beszélnek hozzánk, magas rezgésükkel beindítják az öngyógyító folyamatot.

Fogadd szeretettel, ezt a néhány ismertető a kristályok hatásairól.

Achátok: – sejtmemóriát erősítik, jótékonyan hat a depresszióra, méregtelenítenek, jó a termékenységre, agyra, mellkasra, bőrre, ér – idegrendszerre.
Alkalmazhatóak a homlokcsakrára is. Néhány percre helyezd a homlokod közepére, ha szédülsz vedd le.
Kalcit: – jótékonyan hat a memóriára, vértisztító, segít ha stresszes állapotban vagy.
Egyszerűen csak tisztítsd meg, és viseld az aurádon belül, mindaddig, amíg a problémád fennáll.
Lapis lazuli: – immunrendszer erősítő hatása van, törésekre, nyirokrendszerre, pajzsmirigyre, májra és migrénre alkalmazható.
Egyszerűen csak tisztítsd meg, és viseld az aurádon belül, mindaddig, amíg a problémád fennáll.
Lila opál – Fluorit- : erősíti a csontokat és az ínszalagokat, jó hatással van az ínhüvelygyulladásra, a reumára és az izületi gyulladásra.
Egyszerűen csak tisztítsd meg, és viseld az aurádon belül, mindaddig, amíg a problémád fennáll.
Másik alkalmazás: Tedd bele a kristályt 24 órára egy edény vízbe és ezzel az elixírrel borogasd a fájdalmas testrészt.
Vagy italként is fogyaszthatod az elixírt.
Kék holdkő: – a kék holdkövet tedd a nyakad arra a részére, ahol a gerincoszlop találkozik a koponyával, ugyanolyan hatással van , mint a kranioszakrális kezelés, enyhíti az izomfeszültséget, elősegíti az itt áthaladó finom energiákat, véredények és idegek tökéletes működését.
Viseld ékszerként vagy alkalmazd a fentiek alapján.

Amennyiben szeretnél még többet megismerni a csodálatos kristályokról.
Ha szeretnéd megtanulni, hogyan kommunikálj velük, hogy egy adott életterületen segítsenek akkor ajánlom a „Kristályprogramozás, kristálybehangolás” tanfolyamunk elvégzését.
Ha pedig a gyógyító hatásai érdekelnek és a technikák, hogy hogyan alkalmazzuk őket a gyakorlatban akkor a „Kristálygyógyászat” tanfolyamunkat ajánlom a figyelmedbe.

Csodás napokat, eredményes teremtéseket kívánunk.
70/329-4960