Kronobiológia – pszichogenetika – természeti tipológia, személyiség elemzés tanfolyam.

Kronobiológia tanfolyam – személyiség elemzés

A kronobiológia ismerete 

Születéskor három szülő energia van ránk hatással.
– Apai – Anyai – Föld bioritmusa

 

A bioritmus számítás segítségével könnyen meghatározható egy személy munkaképessége, érzelmi és szellemi állapota. A születés napjától elindulva (év, hó, nap) kiszámolható a fizikai, érzelmi, szellemi adottságok.

 

A Kronobiológia, pszichogenetika személyiségelemzés tanfolyamon a számokkal dolgozunk, hogy megtudjuk milyen terhelhetőséggel rendelkezünk/ rendelkeznek a körülöttünk élők.

 

Miért vagyok, olyan amilyen?
Tudnám-e másképp csinálni?
Más tudna-e másképp viselkedni velem szemben?

 

A pszichogenetika a velünk született képességek mellett, a szervi működések, csakrák állapotának, meridiánok működésének, családok, barátok, párok kialakulásának és összeegyeztethetőségének meghatározásához is segítséget nyújt.

 

Amikor megszületünk, szülőktől örökölt genetikai tulajdonságokat hozunk magunkkal, ami egész életünkre kihat. De a harmadik szülőnktől a Földtől is kapunk ilyen tulajdonságokat. Ezeket a hatásokat magyarázza a pszichogenetika természeti tipológia. Ha ismerjük elsősorban a saját magunk tulajdonságait, akkor magunkkal és másokkal is jobban békében élhetünk.

 

Az adatok meghatározzák egy személy fékező és aktív erejét- érzelmi és érzések értékeit- intuíció és logika értékeit. A nevelés, a tanulás, élettapasztalatok ezekre az értékekre, tulajdonságokra épülnek rá. A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani pozitív vagy negatív irányban, igen.

 

Alap tulajdonságok, viselkedés, érzelmek, képességeink, betegség hajlamok a hét fő csakráink értékeiben mutatkoznak meg. Első lépésként egy erre kifejlesztett táblázat segítségével, kiszámolhatóak a csakrák pontos értékei. Ez a kiinduló pont.

 

Milyen felismerést ad Neked a kronobiológia?

 

● Megismered a csakrák értékeinek értelmezéseit.
● Az egymáshoz viszonyított értékeket.
● Mit jelent a fizikai, érzelmi, szellemi terhelhetőség?
● Milyen szerepe van egész életünkre, a kronobiológia megismerése?
● Tipus jellemzés áttekintése .

 

Mit tehetsz ha nem vagy a helyeden, vagy azt érzed valahol nincs rendben az életed?

Mindezekre választ ad a kronobiológia.
● Párkapcsolat, munkahely, hogyan kezeld önmagad?
● Mit tanácsolj másnak, ha segítséget kér?

 

A kronobiológia, személyiségelemzés több lépcsőfokból mutatja meg azt is, hogyan számolhatod ki azt, hogy van-e valakivel sorstani – karmikus kapcsolatod. Lehet valakinek te vagy a tanítója, vagy valaki a te tanítód.
Hogyan tekintesz másokra, és rád hogyan tekintenek mások?
Mindezekhez csak a születési dátumra (év/ hó/ nap – ra) van szükség.

 

Kronobiológia elemzés = személyiség elemzés.
A kronobiológia pszichogenetika a születés évének,
hónapjának és napjának számjegyeit használja fel,
és ezek segítségével állapítja meg az egyén adottságait jellemző számokat.

kronobiológia

A számokhoz tartozó jellegzetességeket egy részletesen kidolgozott rendszer tartalmazza (tipológiai rendszer). Az egyén születési napjára jellemző kozmikus hatások vizsgálata által dr. Artur Zsazskov professzor és dr. Tatjana Szmirnova kidolgozták és meghatározták a pszichogenetika alapjait, a természeti tipológia szabályrendszerét.

 

A pszichogenetika három alapvető emberi jellemvonással foglalkozik. A születési dátumból számolható mutatói az ember idegrendszerének fizikai, érzelmi, és intellektuális kontúrját adják.

 

A természeti tipológia ezeken belül újabb két-két csoportot különít el, úgy mint fékezés és élénkítés, érzelmek és érzések, valamint intuíció és logika. Mikor az ember megszületik, szüleitől örökölt tulajdonságokat hoz magával. Emellett azonban a születés napján érvényesülő kozmikus hatások is befolyásolják a személyiség jellemzőit.

 

Tehát a születés napjának ismeretében megállapítható, hogy az adott ember milyen, az egész életére kiható tulajdonságokkal rendelkezik. A későbbiek folyamán jelentkező hatások – a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok – ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá. A velünk született fizikai (vitális), érzelmi és intellektuális tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani – pozitív vagy negatív irányban – igen.

 

A kronobiológia utat mutat– a természeti tipológiából származó – betegséghajlamok meghatározására a Test, lélek, szellem belső konfliktusainak vizsgálatára.

 

Milyen segítséget ad számodra a kronobiológiai elemzés?

● Hogyan tudod más nézőpontból látni azt, amit ma „problémának” tartasz.
● Megtudhatod milyen adottságokkal születtél.
● Miért vagy olyan amilyen.
● Milyen munkaterületen éreznéd igazán jól magad.
● Emberi kapcsolataid minőségén, hogyan tudsz segíteni.
● Megtalálhatod a kiutat bizonyos élethelyzetekből.
● Megtudhatod, mi az életfeladatod.
● A születéskor kapott energetikai számítás segít, hogy milyen párkapcsolat illik hozzád.

 

A kronobiológia módszere azért különleges, mert segít az általánostól eltérően szemlélni önmagunkat és másokat, de emberi kapcsolatainkat is más nézőpontból, gyarló emberi tulajdonságainktól függetlenül szemlélhetjük. 

 

A kronobiológia alkalmazásánál a cél, a mély és tiszta önismeret megszerzésén túl az, hogy tudjunk bűntudat nélkül működni környezetünkben valamint, hogy minden egyes tulajdonságunkat képesek legyünk pozitív módon értékelni és elfogadni.

 

A kronobiológia szerint nincs rossz tulajdonság. Te is tökéletesen jól működsz a világban, csak egy másik oldalról tekintesz magadra és a környezetedre. Kíváncsi vagy milyen terhelhetőségeid vannak? Információink adottak amiből megtudhatod.

 

Gyere el a következő kronobiológia tanfolyamra, ahol a csakráid értékeiből mindent megtudhatsz önmagadról.

Helyszín: 1133 Budapest XIII., Váci út 90, vagy ONLINE.

Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!