Kronobiológia tanfolyam – személyiség elemzés

 

A kronobiológia ismerete 

Születéskor három szülő energia van ránk hatással.
– Apai – Anyai – Föld bioritmusa

 

A bioritmus számítás segítségével könnyen meghatározható egy személy munkaképessége, érzelmi és szellemi állapota. A születés napjától elindulva (év, hó, nap) kiszámolható a fizikai, érzelmi, szellemi adottságok.

 

A Kronobiológia, pszichogenetika személyiségelemzés tanfolyamon a számokkal dolgozunk, hogy megtudjuk milyen terhelhetőséggel rendelkezünk/ rendelkeznek a körülöttünk élők.

 

Miért vagyok, olyan amilyen?
Tudnám-e másképp csinálni?
Más tudna-e másképp viselkedni velem szemben?

 

A pszichogenetika a velünk született képességek mellett, a szervi működések, csakrák állapotának, meridiánok működésének, családok, barátok, párok kialakulásának és összeegyeztethetőségének meghatározásához is segítséget nyújt.

 

Amikor megszületünk, szülőktől örökölt genetikai tulajdonságokat hozunk magunkkal, ami egész életünkre kihat. De a harmadik szülőnktől a Földtől is kapunk ilyen tulajdonságokat. Ezeket a hatásokat magyarázza a pszichogenetika természeti tipológia. Ha ismerjük elsősorban a saját magunk tulajdonságait, akkor magunkkal és másokkal is jobban békében élhetünk.

 

Az adatok meghatározzák egy személy fékező és aktív erejét- érzelmi és érzések értékeit- intuíció és logika értékeit. A nevelés, a tanulás, élettapasztalatok ezekre az értékekre, tulajdonságokra épülnek rá. A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani pozitív vagy negatív irányban, igen.

 

Alap tulajdonságok, viselkedés, érzelmek, képességeink, betegség hajlamok a hét fő csakráink értékeiben mutatkoznak meg. Első lépésként egy erre kifejlesztett táblázat segítségével, kiszámolhatóak a csakrák pontos értékei. Ez a kiinduló pont.

 

Milyen felismerést ad Neked a kronobiológia?

 

● Megismered a csakrák értékeinek értelmezéseit.
● Az egymáshoz viszonyított értékeket.
● Mit jelent a fizikai, érzelmi, szellemi terhelhetőség?
● Milyen szerepe van egész életünkre, a kronobiológia megismerése?
● Tipus jellemzés áttekintése .

 

Mit tehetsz ha nem vagy a helyeden, vagy azt érzed valahol nincs rendben az életed?

Mindezekre választ ad a kronobiológia.
● Párkapcsolat, munkahely, hogyan kezeld önmagad?
● Mit tanácsolj másnak, ha segítséget kér?

 

A kronobiológia, személyiségelemzés több lépcsőfokból mutatja meg azt is, hogyan számolhatod ki azt, hogy van-e valakivel sorstani – karmikus kapcsolatod. Lehet valakinek te vagy a tanítója, vagy valaki a te tanítód.
Hogyan tekintesz másokra, és rád hogyan tekintenek mások?
Mindezekhez csak a születési dátumra (év/ hó/ nap – ra) van szükség.

 

Kronobiológia elemzés = személyiség elemzés.
A kronobiológia pszichogenetika a születés évének,
hónapjának és napjának számjegyeit használja fel,
és ezek segítségével állapítja meg az egyén adottságait jellemző számokat.

kronobiológia

A számokhoz tartozó jellegzetességeket egy részletesen kidolgozott rendszer tartalmazza (tipológiai rendszer). Az egyén születési napjára jellemző kozmikus hatások vizsgálata által dr. Artur Zsazskov professzor és dr. Tatjana Szmirnova kidolgozták és meghatározták a pszichogenetika alapjait, a természeti tipológia szabályrendszerét.

 

A pszichogenetika három alapvető emberi jellemvonással foglalkozik. A születési dátumból számolható mutatói az ember idegrendszerének fizikai, érzelmi, és intellektuális kontúrját adják.

 

A természeti tipológia ezeken belül újabb két-két csoportot különít el, úgy mint fékezés és élénkítés, érzelmek és érzések, valamint intuíció és logika. Mikor az ember megszületik, szüleitől örökölt tulajdonságokat hoz magával. Emellett azonban a születés napján érvényesülő kozmikus hatások is befolyásolják a személyiség jellemzőit.

 

Tehát a születés napjának ismeretében megállapítható, hogy az adott ember milyen, az egész életére kiható tulajdonságokkal rendelkezik. A későbbiek folyamán jelentkező hatások – a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok – ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá. A velünk született fizikai (vitális), érzelmi és intellektuális tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani – pozitív vagy negatív irányban – igen.

 

A kronobiológia utat mutat– a természeti tipológiából származó – betegséghajlamok meghatározására a Test, lélek, szellem belső konfliktusainak vizsgálatára.

 

Milyen segítséget ad számodra a kronobiológiai elemzés?

● Hogyan tudod más nézőpontból látni azt, amit ma “problémának” tartasz.
● Megtudhatod milyen adottságokkal születtél.
● Miért vagy olyan amilyen.
● Milyen munkaterületen éreznéd igazán jól magad.
● Emberi kapcsolataid minőségén, hogyan tudsz segíteni.
● Megtalálhatod a kiutat bizonyos élethelyzetekből.
● Megtudhatod, mi az életfeladatod.
● A születéskor kapott energetikai számítás segít, hogy milyen párkapcsolat illik hozzád.

 

A kronobiológia módszere azért különleges, mert segít az általánostól eltérően szemlélni önmagunkat és másokat, de emberi kapcsolatainkat is más nézőpontból, gyarló emberi tulajdonságainktól függetlenül szemlélhetjük. 

 

A kronobiológia alkalmazásánál a cél, a mély és tiszta önismeret megszerzésén túl az, hogy tudjunk bűntudat nélkül működni környezetünkben valamint, hogy minden egyes tulajdonságunkat képesek legyünk pozitív módon értékelni és elfogadni.

 

A kronobiológia szerint nincs rossz tulajdonság. Te is tökéletesen jól működsz a világban, csak egy másik oldalról tekintesz magadra és a környezetedre. Kíváncsi vagy milyen terhelhetőségeid vannak? Információink adottak amiből megtudhatod.

 

Gyere el a következő kronobiológia tanfolyamra, ahol a csakráid értékeiből mindent megtudhatsz önmagadról.

Helyszín: 1133 Budapest XIII., Váci út 90, vagy ONLINE.


Díja: 54.500 ft /fő

Már egy fő jelentkezése esetén is indítom a képzést, egyéb esetben családias légkörben kislétszámban zajlik.

FONTOS: A programra való becsatlakozást, kezeld felelősségteljesen, mivel korlátozott létszámban zajlik. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valóban részt tudsz venni rajta. Megértésedet köszönöm!

 

sorstisztítás

Életed regénye

symbolhealing

kronobiológia

Lélekszínháza

fejlődj otthonról!

légy te is lélekmentor!

Fejleszd a képességedet!

Válassz Tanácsadót!

vásárolj ingát!

elektroszmog mérő műszerek

Olvasd el ezt is!