Kvarc kristályok, kristályprogramozás

Hogyan kell beszélgetni a kristályokkal?

A kvarc kristályok azok az ásvány fajták, melyek programozhatóak, magasabb gondolatok, célok megteremtését segítik elő.

Mik azok a kvarc kristályok? Szilicium-dioxid összetevőkből épül fel.

Néhány kvarc kristályok a következők.

Hegyikristály, ametiszt, kalcedon, aventurin, rózsakvarc, karneol, citrin, tigrisszem, jáspis…

Ezek a kristályok kozmikus rezgéseket hordoznak. A kristályokban lévő rezgés hatására megváltozik egy tér energiája, az aura rezgésszintje.

A kvarckristályokkal kommunikálni tudunk és mint egy közvetítő áramoltatja az információt. Mindegyik kvarc kristálynak van egy alap rezgése, adottsága és ereje. Az egyben lévő, még ki nem bányászott kristályok a Föld tudatosságáért tesznek szolgálatot.

 

Több helyen is találhatóak, de Braziliában vannak a legnagyobb lerakódások, lelőhelyek, ahol aktivált állapotban a fejlődésünket szolgálják. A kvarc kristályok áramoltatják és eljuttatják az információkat mindenhová a Földön. Egyes kristályok konkrét célt szolgálnak. A jó kapcsolat kialakításában segít neked a kristályprogramozás, kristályok behangolása, kristálytechnika tanfolyamunk.

Életedben ők lehetnek a legjobb barátaid, segítőid. Szülő-gyerek kapcsolat alakítható ki közöttetek. ha jól megfigyeled, szemügyre veszed kristályaidat, érzékelni fogod az energia átvitelt. Minden kis apró részletet figyelj meg benne, rajta.

A kristályok spirál formában közvetítik az energiát.

Ha megsérül a kristályod akkor is továbbítják a frekvenciát, öngyógyító energiájuk miatt. Hasonlóképp téged is segítenek kigyógyítani a törésekből, traumáidból, akkor sem veszíti el energiáját ha megsérülnek.

Mennyi ideig tárolják az információt? –Mivel öngyógyító folyamatuk van, ezért mindig megújulva fognak neked segíteni.

A tulajdonodban lévő kristályokból az alaprezgésen kívül, minden információ kitörölhető egy meghitt módszer segítségével, hogy te egy új programot, információt adj számára, amit a kristályprogramozás, kristályok behangolása, kristálytechnika tanfolyamon megtanulsz.

Egy teljesen Új és hasznos információ birtokosa lehetsz, ha jelentkezel tanfolyamunkra!

Szeretettel várunk csapatunkba!

http://szellemszive.hu/kepzesek/kristalyprogramozas-kristalybehangolas-tanfolyam/